Ceday Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 dvd yok mu? share edip 5 gb lık hublara girebilirsin.. 15 gb lık hardiskim ve OC dvd lerimle bolca yaptıgım birsey :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 80gb bende ama anlamadımki dvd nedir kardeş? uf boşunamı yukledim ayar yaptım :([signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 *** Connecting to turkey.no-ip.com:4111... *** Connected This Hub is running version 0.9.8b (Wed Aug 25 19:30:00 CEST 2004) of VerliHub (RunTime:2days 13hours ). Too little open slots for your connection type, min is:3 *** Disconnected nie bole oluor anlamadım........[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 dvd nin ne oldugunu sorman pek hayra alamet deil :p hiç mi elinde cd falan yok onları yükle dicem.. mp3, film..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ayarlardan slot sayısını yükseltmen gerekiyor o hatayı önlemek icin..minumum 3 diyor..biraz karıstır bulursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 slot olayını hallettim. 500 mb istior minimum. illa film, mp3 mu olması lazım. programlar olmaz mı? ajanda, oyun gibi programlar[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 olur olmasına da windows gibi dizinleri share etmemeye calıs. cogu hub auto detect edip gecici ban atıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 oyun koydum. haydi bakalım olcak mı[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 merak ettiğim şey 30-32 ile nasıl dl yapılıyor hala anlamadım? 256 bağlantı ile emule kullanıyorum toplamda 24-25 i geçmedi..[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 PinkTelya hubımızda yüklenmiş programları share e açamazsın oyunu cd den hard diske kopyalarsan o şekilde share e açabilirsin aksi halde hubdan atılırsın bilgisayarında bulunan videolar, mp3ler,resimler,yüklenmemiş ve yüklenmeye hazır halde programlar (netten cektigin halde yada dergi cdlerinde nasıl duruyorsa o sekilde copy paste edip hdd ne atarsan..)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 *** Connecting to Turkaltyazi.zapto.org:4111... *** Connected YHub version: Beta 0.387 [t10] written by Yoshi. Current user count: 60 after 09:29:17 uptime Your sharesize is too small. Currect sharesize is: 1 GB *** Disconnected paso bu çıkıyor mesela...nasıl sharesize ımı ayarlıcam?[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 file > options >sharing uzun zamandır kullanmadım ama böyleydi yanılmıyorsam.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bi sorum olucak ya, demin net gitti geldi falan bi problem oluştu. Genelde girdiğim 3 hubdan birine girmeye çalıştığımda şöyle bir uyarı alıyorum, neden olabilir? *** Connecting to ... *** Connected <-=The Number Of The Beast=-> YHub version: Beta 0.388[t1] written by Yoshi, manhandled by Nev. <-=The Number Of The Beast=-> Your ISP/IP isn't allowed on this hub. *** Disconnected[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Solonor, 24 Aralık 2004 20:26 tarihinde demiş ki: bi sorum olucak ya, demin net gitti geldi falan bi problem oluştu. Genelde girdiğim 3 hubdan birine girmeye çalıştığımda şöyle bir uyarı alıyorum, neden olabilir? *** Connecting to ... *** Connected <-=The Number Of The Beast=-> YHub version: Beta 0.388[t1] written by Yoshi, manhandled by Nev. <-=The Number Of The Beast=-> Your ISP/IP isn't allowed on this hub. *** Disconnected int e baglandıgın isp yi banlamışlar yani adsl isen mesela türk adsl baglantılarını komple banlamışlar hubdan giriş yasak :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: voic3, 27 Aralık 2004 22:50 tarihinde demiş ki: bu programı kapatınca sağ alta inip orada simge durumunda kalmasını nasıl sağlayabilirim? direk kapanıyor deli oldum. Bizede ogretir misin>[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ya beyler benim dl cok dusuk 8-9 gb ul verdim 4 kbps yle falan cekiyorum. net limiter falan da kapali.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 çektigin kişilerin upload u yavaş olabilir veya bütün upload slotları doludur ve boylece upload hızı oldukça düşmüştür( user başına) ayrıca adsl baglantın var ise ve upload 6-7 kb civar ıveriyorsan download hızın 4-5 kb ı geçmez bu yuzden netlimiter kullanmak şart ama upload u 256/64 adsl baglantın var ise 3-4 kb civarında limitle ozaman 22 kb civarında download yapabilirsin[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: Laistragon, 30 Aralık 2004 14:20 tarihinde demiş ki: said: voic3, 27 Aralık 2004 22:50 tarihinde demiş ki: bu programı kapatınca sağ alta inip orada simge durumunda kalmasını nasıl sağlayabilirim? direk kapanıyor deli oldum. Bizede ogretir misin> Dc++ ı sağ alttaki ikonların yanına almak için yapmanız gereken: Settings > Appearance > Minimize to tray kutusunu ticklemek sonra dc++ ı kapatıp açtıgınızda fonksiyon gerçekleşecektir. X degil de - e bastıgınızda ikonların yanına alır X basınca kapatır[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 organizasyon süper bu dc++ da ama ben ısınamadım bi türlü. waiting diyor hem indirmekk istediğim dosya.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 1. windows firewll u kapat yada dc++ için ayarla 2. active modda ise npasive ol yada active modu düzgün ayarla 3. bunlar olmadı ise port numarası cok acaip olan hublara fln gir hublistte ip adreslerinin yanında yazar port numaraları 4. daima swe hublarian gir ve baglanti tipi [BBB] [Bostream] olan kullanıcılardan çek cable dsl deil t1 t3 olanlardan cekmeyi dene daima open slot olanları arat search de en ufak bir sorunun kalmayacak[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 arkadaslar siz ne kullaniyorsunuz? normal dc++'mi yoksa ravconnector mu?[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 rcon cogu hubda yasaklı banlanırsın normal clienti kullanıyorum dc++0.401 var[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 eheh salla yasagi hub mi yokh kardesim :)[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 strong dc++ kullanıyorum[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Active moda geçmek için adsl modemden port açmanız gerekli bunun için bir yazı yazdım Burdan erişebilirsiniz. Afiyet olsun.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar