Jaan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 işte dc++ yalan kısımlarında bir daha boş slotu var zaennediyon ama aslında dolu. Hep hatalı gösteriyor. Birde saniyede 32 kibayt çektiğini iddia eden arkadaşlara aşığada saniye saniye kaç kilobay çektiğini gösteren ksıma bakmasını tavsiye ediyorum bakalım orada da 32 yi görebilecekler mi?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 evet zed sanırım öyle. Türk hublarında böyle sorunlar yok[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 dc3.bashful76.net gelin kural yok limit yok isterseniz 1kb share edin ister 100gb girebiliyorsunuz valla 1100+ user oluyor pekcokda dosya share ediyorlar baglantılarıda süper bi herifi yakaladım ben müzik videoları bon jovinin 7 tane videosunu ve birkaçtanede baska videolar falan cekiyorum 256 adsl var bende 22kb dan aşa düşmedi valla rahat 8 saattir o heriften cekiyorum hiç kesilmede olmadı :)) bu arada birkaç taktik söyleyim hublara girin userları arayın kafanıza gopre share ettigi miktar ve baglantı falan bakın list i çekin inceleyin download edeceginiz bişi varsa basın slot yokmu diyor useri hemen favourites lere ekleyin kapayın ekranını dier user a geçin böyle böyle ben 30 user ekledim favouriteslere ve daha sonra mesela 1 saat sonra kontrol ediyorum hangi eklediim user online diye tıklayıp gidiyorum gene deniyorum slot bosalmısmı diye falan user bazen offline a düşünce hemen bekliyorum gelmesini gelince slotlarda boş bi asılıyorum download a 22kb la mis gibi .. :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [02:00] yankiyla ozugn [02:00] beraber uyudular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 abi 2mb ile dl yapıom ben dc de :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 5 saniyede 1 şarkı :D 7k şarkı war boru değil :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Hep connection time out diyo get list yaptığımda. Nası çözcez bunu?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Router arkasında olduğum içinmiş. Ayarlardan passive mode'a geçince düzeliyor.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 direk albüm olarak yükleyebiliomuyuz? tek tek parça olarak diilde albüm varmı ziplenmiş olarak fln?[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Erutan, 14 February 2004 20:50 tarihinde demiş ki: abi 2mb ile dl yapıom ben dc de :D hangi hub da hangi userdan yüklüosun ? :P[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: n0body, 14 February 2004 22:30 tarihinde demiş ki: direk albüm olarak yükleyebiliomuyuz? tek tek parça olarak diilde albüm varmı ziplenmiş olarak fln? Folder download yapabiliosun.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: n0body, 14 February 2004 22:30 tarihinde demiş ki: direk albüm olarak yükleyebiliomuyuz? tek tek parça olarak diilde albüm varmı ziplenmiş olarak fln? eMulede ara bence . Direk albüm olarak bulmuyorsun. Hatta aradıgın şarkıcının tum albumlerını buluyorsun .[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 abi download a koyun bissürü dosya o an cekmese bile adam tekrar connect olunca cekmeye baslıyo otomatik ve herif yeni geldigi için slotlarıda bos oluyor son hızda cekiyorsunuz bakın 4 gun oldu 2.5gb ı geçtim ben toplam downloadda :) ip olayını passive yapın demiştim zaten bastan :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [02:00] yankiyla ozugn [02:00] beraber uyudular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 torent rullz ne ararsan var yok sıraymış yok slotmuş boş işler aç torentini 5len 10dk içersinde çıksın dl hızın 22ye.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 kazaa da mp3 yalanmış bone ben dc++ ı yukledikden sonra bunu anladım dc++ da seacrh et pat buluyosun dizini komple download et adamlarda hep full album var cok sağlam :) kazaadan paso bozuk cıkıyo mp3ler[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [02:00] yankiyla ozugn [02:00] beraber uyudular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 www.divxplanet.net sitesinde yer alan dc++ açıklamasını cp yapıyorum, aklında sorular kalanlar için güzel bir açıklama olmuş: DC kullanımı hakkında sorular: * Hublistesinde olmayan bir Huba nasıl bağlanabilirim? * Arama çalışmıyor ya da bir sonuç alamıyorum, neden? * NAT nedir? * Active mi yoksa Passive mod mu kullanmalıyım? * Benim IP numaram nedir? * Ne tür dosyaları paylaşmamalıyım? * Banlandım, neden? * Bir Hub şifre soruyor, neden? * Sahte paylaşım nedir? * Kendi paylaşım listemi nasıl kontrol edebilirim? * Bütün ikonaların anlamı nedir? * DC++'ın özel nitelikleri. * Hata mesajları, ------------------ DC nedir? DC Neo-Modus tarafından geliştirilen Direct Connect(Doğrudan Bağlantı) programının ilk harflerinden oluşur. Direct Connect P2P(eşli) yazılım kategorisinde sınıflandırılan bir çeşit Chat programıdır. Bu demektir ki siz onunla bir kullanıcıdan diğerine dosya aktarımı da yapabilirsiniz. DC++ DC ye alternatif olarak daha sonra geliştirilmiş buna benzer ve tümüyle uyumlu bir yazılımdır. DC++ ile Direct Connect arasındaki farklar nelerdir? Direct Connect Neo-Modus tarafından geliştirilmiş orijinal müşteri programıdır. Jacek Sieka açık kaynak kodunu kullanarak daha sonra tümüyle uyumlu ve işlevsel eşdeğer olan DC++ programını geliştirdi. DC++'ın avantajları Birçok lisana uygulanabilir. DC++ daha sağlamdır, daha az bellek kullanır, her yönden daha hafif ve küçüktür ve uzun dosya kuyruklarını daha etkin kontrol edebilir. DC'nin en kötü zayıflığı zamanla bellek ve kaynaklara sızıntı yapmasıdır. Aynı anda birçok huba bağlanabilir ve onların hepsinden tek bir aramayla dosya araştırması yapabilirsiniz. Eğer ilk kullanıcı ayrılırsa, DC++ aynı dosyayı başka bir kullanıcıdan indirmeye devam edebilir. Başka bir kaynaktan indirmeye devam etmeden önce diğer kullanıcıdan dosya içeriklerini, boyutlarını ve adını kontrol eder. Sohbetlerinde zamanları görebilirsiniz.. Eski mesajlara bakmak için kaydırma yaptığınızda konuşma satırınız alta atlamaz. Her iki mesaj da yeni pencereler olarak pop up açılmazlar ve onları tamamen kapalı olması için filtre edebilirsiniz. Hiç reklam yoktur. Arama daha çok yönlüdür. Bir çok kaynaktan çeşitli Hub listelerinden seçim yapabilirsiniz. Açılışta DC++ dosya listenizi DC'nin yaptığından çok daha hızlı olarak kullanıma hazırlar. En çok kullandıklarınızı düzenleyebilir, bağlantı kesildiğinde yeniden açılışta seçilen hublara otomatik bağlantı yapabilir. Yenden hub adreslemesini devreden çıkarabilirsiniz. Geçerli port Firewalların standart 412 den daha çok kabul ettikleri 1412 dir. Program etkin geliştirme altında ve açık kaynak kodludur. http://dcplusplus.sourceforge.net/. DC++'ın zayıf noktaları: Bazı Hublar , düzinelerce Hubın yalnızca birkaç slot açarak(bugünlerde dışarı atma yazılımları var) bağlanmalarından korkarlar.Oldukça yeni eklemeler olduğu için bir Hub tarihçesi, ve upload tarihçesi yoktur.(versiyon 0,172). Bazı bug lar var ama, program hala etkin bir geliştirmede ve buglar düzeltiliyor. Bu programları nereden sağlayabilirim? Her iki programın da kurucuları "Download" sayfamızdan bulunabilirler. Direct Connect , Neo-Modus ve DC++ binarylerinden ve SourdeForge'da bulunabilir. Programı nasıl kurarım? En kolay yol kurucu programlardan birisini indirip, çalıştırıp talimatlara göre ve tercihinize göre bu işi yapmaktır. Eğer SourceForge'dan en son binaryleri indirirseniz ve önceden kurduğunuz DC++ programını yükseltmek isterseniz, en kolay yol DCPlusPlus.exe paketini unzip yaparak DC++ programını kurmuş olduğunuz klasöre kopyalamaktır.(Genellikle C:Program filesDCPlusPlus). Böylece önceden yapmış olduğunuz kişisel ayar ve tercihleriniz değişmeden kalabilir. DC++ programını kaldırmayı "Add/Remove Programs" (Program Ekle/Kaldır) panelinden yapabilirsiniz. Hub nedir? "Hub" bir çeşit router(yönlendirici) dır, kullanıcıların birbirleri ile bağlanmasına yardım eder. Bunun "server olarak adlandırılmamasının nedeni sistemin kendi içinde bir dosya barındırmamasıdır. O yalnızca sohbet arama isteklerini yönlendirir. Bütün dosya transferleri doğrudan kullanıcılar arasında yapılır, Hub aracılığı ile değil. Operator nedir? Operator sohbeti ve kullanıcılar arasında dosya paylaşımını denetleyen kişidir. Opretatorler kendi kararlarıyla, ağzı bozuk, rahatsız edici davranışlarda bulunan kullanıcıları geçici ya da sürekli olarak çıkarabilirler. Bir operatörü kullanıcı listesindeki anahtar ikonundan tanıyabilirsiniz.(Bazı anahtarlı kullanıcılar genellikle "Bot"durlar. Bot nedir? Bir Bot Hub daki tüm trafiği izleyen otomatilk bir programdır ve ağzı bozuk kullanıcıları, spam gönderenleri, yasaklanmış ya da sahte dosyaları tarar. Temelde bir insan operatörün yaptığı tüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 of amma yazmışın yaw :) "eksileri - Bir dosyayı sadece bir kişiden çekebiliyorsunuz. ve eğer aranızdaki bağlantı koparsa bu gerizekalı program çoğunlukla otomatik oalrak arayıp devam edemiyor. (ettiği görülmüştür ama çoğunlukla sapıtıyor) Geceden bırakıyorsunuz download a sabah kalkıyorsunuz upload eden adam çıkmış download yarı da kalmış ve gerizekalı program onlarca farklı kişide aynı dosya bulunmasına rağmen tutup upload slotları dolmuş kişiye bağlanmaya çalışıyor. O anda dc++ ı yapan elemana küfürü basıyorsunuz. " aynen katılıyorum uyuz edici[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Abi nasıl 2mb ıle alıosunuz ya ben max 13 kb ıle alıoırum alla alla ben paso turkishhub daım sakın yer muabbet felan fılan[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 23 Nisan 2004 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 şu aktif/pasif olayına biraz daha basit cevap verim: - nickinin yanında duvar işareti olanlar pasif bağlanıyor demektir; bu kullanıcılara sadece aktif bağlananlar girebilir - peki bir insan niye pasif bağlanır ? Firewall ya da başka bir engel arkasında DC++ ı kullanmak zorundaysanız pasif bağlanmak çözüm olabilir(ör: üni. öğrencileri) ve de güzel bir foto speed e dikkat :)) http://www.villagephotos.com/viewpubimage.asp?id_=8591100&selected=860004[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 250kb/s sömüüüüür t3leri :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 bu arada odtu hub'ına bağlanmak gibi bir imkanımız var mı? nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Bendemi bi gariplik var nedir kazaa dışındaki hiçbir share programından verim alamıyorum.(hatta e-donkey ile dl yapamadım hiç :p) Bunuda denicem ama gene büyük ihtimalle dl yapmayı başaramayıp Kazaa Lite K++ ıma geri döneceğim.[signature][hline]Muhendis A'ab Eclipse Star Wars Galaxies Muhendis Atlantean Anarchy Online Enginar Lionna Lineage 2 Orange Meteor Prime City Of heroes Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 dc++ severek kullanıyorum ama bazı hublar sorunlu oluyor her zaman bağlanamıyorsun kıl bir durum[signature][hline][i]I come along but i don't know where you're taking me. I shouldn't go but you're reaching back and shaking me. Turn off the sun, pull the stars from the sky! The more i give to you, the more i die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Exodus, 23 Nisan 2004 22:36 tarihinde demiş ki: bu arada odtu hub'ına bağlanmak gibi bir imkanımız var mı? nasıl? ne yazıkki.. bizim dışarıya sizin içeriye bağlantılarım(n)ız sınırlı .. :([signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ya hiçbi kanala baglanamıyomki dandik bisiye benzio 10 kanal denedim hepsi connection timeout[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ilk sayfada Zed'in verdiği linkten doğru düzgün hublar bulabilirsin. bir de verimli kullanabilmek için de en az 10 gb kadar dosya paylaşman lazım[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar