deathcore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 1az once kurdum denedim suan 1 tane bilmedigim filmi indiiyorum test amaclı 18 ile indiriyorum gayet guzel bir program da adamlardan surekli msg geliyor bad long nick diye ya nickim deathcore olarak ayarladım o neden ?[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! -Die_Human, acayip bir günde demiş ki: abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 onlara takma salla gitsin. 18le az indiriyorsun.Tek film çekiyorsun ama eh normal sayılır. Sana önerim -Birçok dosyayı birden çekmeye çalış yığ sen oraya takılır kendi kendine. -Cfosspeed kullan ben 256kps ile 35kb gördüğüm oluyordu 29un altına hiç düşmedim.Ve internettede çok rahat dolaştığım.Trafiği güzel sağlıyor. -Dc++ mod olarak revconnect kullan harika bir mod. -Film çekerkende dikkatli oku isimleri.Çünkü bazen altyazılı geliyor altyazı eklemek falan çok zor oluyor.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar