Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arabalarınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kullandığınız Ve Hayalinizdeki arabaları yazarsanız :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Mesaj tarihi:
ben daha öğrenciyim pederin arabasını kullanıyoss...2004 passat çok beğeniyom sağlam araba ama üniversiteyi bitirdikten sonra alırsam volkswagen toureg jip alırım hem sol şeritte hem arazide KRAL
Mesaj tarihi:
ehehe
Bisim pederina arabasıda passad bazında 2004 octavia
memlunum :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

[Bu mesaj Aykan tarafından 23 Aralık 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kullandığım araba 2006 Volvo S40 1.6 Diesel.

Hayalimdeki araba... Dodge Viper GTS veya yeni kasa Dodge Viper RT-10. Gerçi şu anki arabama olan aşkımı düşünürsek, karşıma ikisini birden getirirseniz bir anlık tereddütten sonra Volvo'ya binerim gibi geliyor :D[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester

Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
ahaha gerek kalmadı isme:D[signature][hline]Belki cehennemde birgün karşılaşırız.Sen kalp hırsızı olduğun için,ben ise tanrıyı bırakıp sana taptığım için...
Mesaj tarihi:
Şuanki arabam: VW Polo (2004)

Hayalim: Birazcık klişe olucak ama Ferrari =) Kırmızı renginden herhangi bir model olabilir.[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki:
mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya.
ABH
Mesaj tarihi:
Corolla (2004)
Hayalim:
Aston martin olsunda ne olursa olsun![signature][hline]Her zaman dogruyu soyleyin, ne dediginizi hatirlamak zorunda kalmazsiniz!
Mark Twain
Söylediklerimin iki anlamı varsa ve biri sizi kızdırıyorsa mutlaka diğerini söylemeye çalışıyorumdur!
Mesaj tarihi:
Cheeroke 2004 CRD

Hayalim : Murceliago .[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..

[Bu mesaj narin tarafından 24 Aralık 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aracımız: Opel Astra 1.6
Hayalimdeki aracımız : Porsche GT3

Bu arada pati srnin focus cvt şanzıman mı düz şanzıman mı[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu
Her Zaman Arkanda...
---ASSASSIN---
  • Yeni Oluştur...