Necro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: The problem with 1313 is that when you try to load into your nation's main zone (ie. Breth or Piana) for the first time, you get hung at 1%. However, if you log onto your second or third server, and move your character to Moradon, then relog back on to the first server, you will be able to get into Piana again, or wherever you want. Yes, for the first time, you actually WANT to be in Moradon. Oyunda bir problem var giremiyorum çözümü buymuş sanırım ingilizcem fasla iyi olmadığı için tam anlayamadım biri yardımcı olursa sevinirim 2 gündür uğraşıyorumda :([signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: The problem with 1313 is that when you try to load into your nation's main zone (ie. Breth or Piana) for the first time, you get hung at 1%. However, if you log onto your second or third server, and move your character to Moradon, then relog back on to the first server, you will be able to get into Piana again, or wherever you want. Yes, for the first time, you actually WANT to be in Moradon. 1313 ile ilgili problem, sen ülkenin ana bölgesini birinci sefer yüklemeye çalıştığında (Breth, piana) %1 de asılı kalıyosun . ama ikinci veya 3. server a bağlanırsan, ve karakterlerini moradona getirirsen, yeniden birinci servera bağlanabilirsin, ve yeniden piana yı alabilirsin ya da istediğin bi şeyi . evet ilk defa moradonda olmak İSTİCEKSİN[signature][hline]player's hanbook - forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Adamlar sadistçe bi zevkle seni moradona sokmak istemişler. Kimse istemiyo heralde orayı :)[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 :D maradon karus & human pazar alanı eheuhe :D bahsettiğim oyun K.O Yardımlarınız için teşekkürler :) Tekrar deniyeyim[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 oyunu merak ettım[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: bLackcha0s, 30 Aralık 2005 23:09 tarihinde demiş ki: oyunu merak ettım Oynamayin bence UO gibi bağlıyor adami başına :([signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 oh oh dahada merak ettım şimdi ne bu be eheh[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Al bakalım ; Oyuna yeni başlayanlar icin bilgiler.. Download Abartı derecede turk var oyunda :/ o yandan kötü tabii ki. agalar falan :/[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 blackchaos sakın yapma böyle birşey..[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Denemekden bir şey çıkmaz ki? dimi? :-p (bkz: Bakınız ben 1.5 yıldır denemekteyim )[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Krusty, 30 Aralık 2005 23:20 tarihinde demiş ki: blackchaos sakın yapma böyle birşey.. Yaparsa hayatımı söner? İrade meselesidir herşey. Bende Ultimayı 5 Senedir Oynuyordum Ama Bıraktık. Şimdi Yüzüne bile bakmıyorum. K.O da oynadım güzel oyun ama bağımlı olmadım.? Herkesi kendinizle Kıyaslamayın Bence.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> [Bu mesaj Frasier tarafından 31 Aralık 2005 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ondan söylemio KO berbat bi oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Berbat olan K.O degil kalitesiz oyuncalar tamamı ile.....[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hah, KO berbat bi oyun; şöyle söyliim, aklı fesata çalışan bütün oyuncuların didik didik arayarak buldukları açıkları değerlendirebilcekleri bi oyun. Best of kötü denebilcek Customer support. İğrenç bi exp sistemi. Ha tek iyi yanı, PK sistemi. Hızlı değilsen, reflekslerin kuvvetli değilse istersen level 70 ol, bişe yapamazsın. PK için 60+ lvl farz. bu da sıfırdan başlayan için 1 ay boyunca kasmak diyebiliriz. Artısıyla, eksisiyle kısa bi özet. ; P[signature][hline]PwnagE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 KO çok zevkli bi oyun 1 senedir oynuyorum ama iğrenç bir oyuncu kitlesi var Babamın daş....ğı diye guild ismimi olur be![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 KO off iğrenc ötesi bi oyun bana göre Uo nun cocuksu versiyonu .[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: bLackcha0s, 31 Aralık 2005 01:45 tarihinde demiş ki: KO çok zevkli bi oyun 1 senedir oynuyorum ama iğrenç bir oyuncu kitlesi var Babamın daş....ğı diye guild ismimi olur be! e hani oyunu merak etmiştin.. 1 senedir oynadıını sölüosun bir de.. ben anlamadım..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 :D ayağa aldı bizi :lol:[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Nihahahah oltaya geldiniz =) iyide oyundan bi parça bi msj çıkarmış koymuş. Ben nerden biliyim KO ya ait olduğunu[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 biraz oynadim sıkıldım hemen.. uodan daha az sario =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 gw yi tercih ederim,bariz şekilde hile yapılabilen oyunları oldum olası sevmedim.[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: chagy, 31 Aralık 2005 12:13 tarihinde demiş ki: gw yi tercih ederim,bariz şekilde hile yapılabilen oyunları oldum olası sevmedim. Hilede parayla yapılıyor :D[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Hilenin de parayla yapıldığı bir oyundan daha ne beklersiniz :D Bu arada hilesiz oyun varmı?[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. İlk göz ağrım pamiri 62 kasıyom :Pp "Ne warrior ne Rog. Ne Priest Gönül İlk'i ister.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar