Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X800 GTO 256Mb DDR II

rahatsiz

Öne çıkan mesajlar

150 euroya filan indi fiyatlari. nasil alinir mi bu kart? kullanan, bilgisi olan var mi?

bir de nedir bu ekran kartlari kardesim, bilgisayarin en sacma salak parcasi oldular. hem anlamak zor, bir suru model, degisken, marka var hem de pahali. off cok sikayetciyim cokk.

edit: euro olacak o. dolar yazmisim. pardon.

[Bu mesaj rahatsiz tarafından 30 Aralık 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kaç bit bunlar[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

X800 GTO hakkında bi makale

said:
Ekran kartı olarak X800XL öneriyorduk ve biraz daha iyi alternatif olarak da 6800GT var diyorduk. İşler biraz değişti. X800GTO'nun gelmesinden sonra bu iki kartı karşılaştırdık ve aradaki performans farkının, fiyata kıyasla fazla olmadığı sonucuna vardık. Son karar yine size ait ama bizce X800XL yerine X800GTO alıp yaklaşık 80ı cepte tutabilirsiniz. 6800GT ise artık bulunmuyor. SM3.0 için artık bu ay içinde ülkemizde olacak 6800GS'i beklemeniz gerekecek. Bu kart için ilk duyumlarımız ülkemizde 250$ olacağı yönünde. Bu kartın da 6800GT'den çok farkı yok. X800XL'den biraz daha iyi. Yani beklemeye değer. Oyun performansını üst düzeyde tutmak isteyenlere ise iki önerimiz var. İlki 7800GT. Diğeri ise X1800XL. 7800GT daha performanslı, X1800XL ise daha ucuz. 7800GT'de kartlar referans tasarım. Biz Palit'i incelemiştik. X1800XL için de Sapphire alabilirsiniz.
[signature][hline]wildpervert, 27 Aralık 2005 15:11 tarihinde demiş ki:
ölülcez ulan biri para yollasın ölücez
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xlaidehlevar, 30 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
o kart bi işe yaramz çünkü hem 128 bit hemde performans olarak orta seviye bi kart boşver
6800gt alın

Ya sen ne kadar cahil bir adamsın?
Üzerine bir de yorum yapacak cüreti buluyorsun kendinde...

1. X800 GT/GTO/Fireblade serilerinin 128 bit modeli yok.
2. 6800xx serisi kartların tamamından yüksek performanslı.
3. Şu an fiyat performan olarak daha iyi bir kart yok.
4. 16 Pipeline/256MB/256Bit bir kartı yerecek kadar çocuk musun?[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

@xlaidehlevar;
kartlarda fps değerlendirmesi haricinde bir de fiyat/performans değerlendirmesi yapılır. acaba bukadar ekmeğe nekadar köfte alabiliyorum hesabı yani.

x800GTO o/c ile -ki bu orj fan ile yapılan- 20-23% performans artışı sağlıyor. şimdi o fiyat seviyesi ve artan performansla onun klasmanında başka kart yok. kaynak? tomshardware.com adresine bakarsan bulabilirsin.

"o kart bir işe yaramaz" derken olaya daha geniş perspektiften bakın ya. bu yorumu katarkan neye istinaden söylediğinizi belirtin. aksi halde görüşleriniz kimseye bir yarar sağlamaz, havada kalır. aksi görüşler belirtildiğinde de insanlara kahreder gibi cevap vermeye lüzum yok. arkadaş bir soru sormuş ve hepimiz ona yardımcı olmaya çalışıyoruz.

benim almayı düşündüğüm kart x850xl idi ama 512DDR olanını istiyordum ve tr'de yok. x800gto bence fiyat/performansta en iyi kart şuan. o/c alternetifiyle tabiki :)

saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik
1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel
Sosyal ağlarda paylaş

walla 6600gt sli vardi bende
simdi tekini sattim ekran kartlarindan acayip memnunum.. ki ben donanim hastasi bir adamim. 6800ultrayi ciktiginda almistim. gt de cok kotu bir kart tavsiye etmem.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...