can Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 demin aklıma geldi istanbulda kimse yok, kimle gitsem diye düşündüm, aklıma pati geldi. Ne dersiniz?[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 saat kaçtaydı maç toplanıp gitsek mi? bencede güzel olur[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 erkenden girip zelandanın haka dansını ve bütün gün dansçı kızları izlemek istiyorum ben! onun için erkenden girelim diyorum ben. ama tabi nası ulaşacağım ve nası döneceğim sorunsalları kafamı kurcalıyo[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 italya rusya oynuyo seyirci yok. bi turkiye maclarina geliyo millet heralde. bilet fiyatlarımı pahalı acaba diyorum antalyadan?[hline]Slam City... i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 gidersek foto makinemide getirim komple çektiriris zaten max 1-2 foto cekerim gerisini şudanscı kızlar ıcekicem hepsi uni ogrencisiymiş yerim ben:) turkiyede bosuna okuyorum zaten bitirince bide litvanyada okucam[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 yok pahalı olacagını zannetmem kimse gitmiyor zaten düşürürlerdi öyle bişi olsa, ama pek ilgi yok nede olsa hazırlık maçı statüsünde[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 aha hem süpe rolur az kişi var toplanır hep bi ağızdan bagırırsak elalemide yönlendiriris falan şöle coşkulu görünelim paso tv ye cıkarız :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Ya biletler sanırım 10 milyon, bakacam şimdi biletix'ten. bir de geçen sene şöyle bir olay vardı: tüm maçları da izlesen 1 maç da izlesen bilet parası aynı.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 türkiyede basket maçına gidilmez, salonlar çok kötü yerlere kurulmuş.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 22 milyonmuş öyle haber verdi bana melancholy şu gidiş dönüşü halledersem kıyacam parama gelecem[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 gidelim gidelim..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 22 milyon yazıyor biletix'te. şok oldum ya o ne fiyattır öyle?[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar