Absolut Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Fazla uzun bir son olmuş ama güzeldi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Perşembe günleri bi boşluğa düşücez gibi[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bir son için çok kötü bir bölümdü. Düzgün bir final yapamadan bitirdiler.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bitti :([signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 60 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 güzeldi .. sinema vers. daha güzel olur umarım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sinema bomba olucak : )[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 BİTTİ :(:(:(:(:(:(:(:([signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yanlız bana devamı çekilebilirmiş gibi geldi sanki açık bir kapı bıraktılar,yani bu kadar büyük sükse yapmış deli gibi reklam alan bir diziye bence kıyamazlar gibime geliyor,bu arada sharon polatı niye durup dururken öptü ben o kısmını anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Yalnız Kurtlar Vadisi'nin filmi hakkaten de bayağı abartı bi gişe rekoru kırar gibime geliyo benim... Türkiye standartlarının çok üstünde gelir getireceğini düşünüyorum...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 öyle yada böyle bir efsane daha bitti filmi büyük bir merakla bekliyorumve arkadasa katılıyorum rekor kıracagı kesin gibi efektler süper görünüyor[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 aslnım polat.. abimiz mahkemeden çıkmış, gidip bi grçmiş olsun demek lazım (şaka şaka) :)[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 nasıl biter ? napcas simdi prş günleri?daha yeni yazıyorum cünkü şu final bölümünde yazan senfonik cendere yi anca buldum :)s[signature][hline]Gelin sizde bize katılın ! Soldat Sunucumuz Açılmıştır ip:212.174.113.110 port:23080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 zuhaha camdan atlayın demiştim zamanında[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 warya superdı son bolum herzaman reytıng alsın dıye catısma koyarlardı ama bu bolum çatışma olmadıgına ragmen acayıp guzel olmus cok guzel baglamıslar benım dusuncem devlet polat alemdar ve çetesını ırağa göreve gonderek...Devlete hızmet etmeye devam edıcekler zaten davadada polat alemdara güllü sormustu dısarı cıkarsak napıcaz dıye polat alemdarda bildigimizi yapıcaz dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 evet bnde çok beğendim de cendere müziğinin teni versiyonu dale don dale gibi olmuş:):):)[signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 zuhahahah ya ıyı benzetme harbı kıyak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 manyak 1 son bölüm yaptılar.kesinlikle süperdi ve bence yıldız Memati idi...savcıya teşekkür...:D[signature][hline]aLL oF tHi§ HaTe AnD aLL oF tHi§ pAiN , i'LL ßuRn iT aLL DoWn , a§ mY aNgEr rEigNs , TiL EvErYtHiNg ßuRn§... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Polat Andy ve Sharonun yanında ne kadar ezik kalmış farkettiniz mi?Ne bir mimik ne bir ifade var.Sadece ezberlettikleri metni okumuş sürekli yerlere bakarak..Seslendirende de aksan yok.Kısacası rezillik.Ayrıca Sharon ve Andy hiç bir şey katmamışlar diziye?[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 evet o bolum bekledıgım gıbı cıkmadı cok buyyuttu medya ama bı dalga cıkmadı sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Örgütle ilgili hiç bir bağlantı göremedim Andy&Sharon ikilisinde.Sadece bazı mitleri Polatla karşılıklı birbirlerine antattılar.Yok peygamber yok mucize...Bu mudur yani Hollywood bölümü?[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ne kadar gülmüşlerdir kimbilir Polatı görünce...Hiç yakışmamış bence yanlarına.Acaba ne kadar para vermişlerdir 2 bölüm oynamaları için pah![signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ya bırak onlar paralarına bakıolar ya oynadılar aldılar paralarını bu bı sahne ıcın polatın butun sezon goturdugu parayı almıslardır gavurlar boswer ıste muhabeet noldu bılıomusun polat elamde sharon stone la öpüştümü öpüştü muabbet okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 gerçekten..... bi de sharon'un polat gittikten sonraki hali komik geldi bana... yok"polat ölmediğine pişman olucak,hah hah hah"fln...[signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 cadi shıla ya kötü kadın rolünde delırttıler beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar