Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi [Yeni Sezon]

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

izleriz kardeşim sfkjas =) belki 1.bölümdede ablamız bi şekilde öper die bekledim, bu andy ile öpüsürken polat basar die hayal ettim sonracııma polat andyi öldürüp ston la öpüşmeye başlarlar, ston "hayatımın aşkısın der" sonra evlenirler 3 tane çocukları olur vsvs die hayal ettim ama.. nafile.[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!

[Bu mesaj Mike tarafından 22 Aralık 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

güzeldi güzel olmasına da sharon stonun resim yaptığı sahnenin ve de adamın andy garciaya yalvardığı sahnenin konuyla da diziyle de hiçbi alakası yoktu...resmen göstermelik olmuş o kısımlar,sharon ve andy gözükmüş olsunlar ekranda die!!!
onun dışında süperdi tabii ki de bölüm:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 22 Aralık 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
said:
Silphatos, 22 Aralık 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
hay allahım andy garcia abim ile sharon stone aplamı göreyim diye 40 yılda 1 kurtlar vadisi izleyecektik ama bi açtım bitti :(88

nasip olmaz tabi biz 97 bölümdür izliyoz
kek miyiz biz

ewt kekmiyiz biz ?[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Sosyal ağlarda paylaş

madem artık sonuna geldik bende bi yorumnda bulunim dizi cok guzel basladı ilk iki sezon her ne kadar bi ton saçmalık olsada gayet guzelken artık iice sacmaladılar bi ton anlamsızlık sacma sapan seyler cocuk kandırır gibi dizi cekiolar ha hala izliyoruz o ayrı ama sacmalık diz boyu

3 sene gecti bi catısma cekmekten acizler.3 sende polata bi yumruk atmayı öğretemediler.hala şaban gibi koşuyo.fizik tedavi filan gormus acaba hangi sahnede sakatlandı.çatışma sahnelerini zaten geç.

simdi bide filmi gelio.polat hariç fragmanlarını sevdim.guzel bi film olacak ama bu polat olmasa nolur yani.ölsun gebersin.adamı tanrı yaptılar bi artistlik bi hava cocukmu eglendiriosunuz filme gitmezsem sırf bu sacmalık yuzunden.hani bu dizide bole karakterler olmıcaktı.polatamı kaldı bu ülkeyi kurtarmak.geçin bunları.

bide son bi soruyla bitirim son bolumu tam izliyemedimde bunlar bu gemiyi nerden buldu?nizamettin mi soledi? orasını kacırdım bunu da cevaplarsanız sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 22 Aralık 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
öptü mü?

yok daha deil :)

abi hala kafamda o holywood yazısının yanına kocaman bı uydu dıkmek var super durdu orda valla...
[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...

[Bu mesaj Bameso tarafından 22 Aralık 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eeuheuheeh :) [signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Bameso tarafından 22 Aralık 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

96 bölümdür elifin ölmesini büyük bir umutla bekliyen bir kişi olarak gene hüsranla karşılaştım ha gitti ha gidecek derken
dirildi şirret karı yeter artık ölsün şu elif!
Birde sorum olucak 29 aralıktaki son bölümmü? yoksa 100. bölümdemi bitecek bilen birisi varmı?[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş

[Bu mesaj Lothrodel tarafından 23 Aralık 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla ilk basladıgı zamanlar süperdi gittikce cıvımaya basladı ben tam vaktinde bıraktım izlemeyi sonra hiç takip etmedim. ama dünkü bölüm güzeldi sharon abla iyi oynamamış ama esas beklediğim andy amcaydı zaten o da çok yakışıyo rolüne valla. ama onun da parfümü sürüş şekli komedi ötesiydi.[signature][hline]Holigan Team
The Paticik Cup =o= II
Radio =o= Garbage wj tóqqíé
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lothrodel, 23 Aralık 2005 00:47 tarihinde demiş ki:
96 bölümdür elifin ölmesini büyük bir umutla bekliyen bir kişi olarak gene hüsranla karşılaştım ha gitti ha gidecek derken
dirildi şirret karı yeter artık ölsün şu elif!

yok abi ölmesin iki bölüm onun cenazesine çekerler dizi uzar :D[signature][hline]yaptığım birçok şeyin , hiç bir amacı yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...