Mike Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 izleriz kardeşim sfkjas =) belki 1.bölümdede ablamız bi şekilde öper die bekledim, bu andy ile öpüsürken polat basar die hayal ettim sonracııma polat andyi öldürüp ston la öpüşmeye başlarlar, ston "hayatımın aşkısın der" sonra evlenirler 3 tane çocukları olur vsvs die hayal ettim ama.. nafile.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! [Bu mesaj Mike tarafından 22 Aralık 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 güzeldi güzel olmasına da sharon stonun resim yaptığı sahnenin ve de adamın andy garciaya yalvardığı sahnenin konuyla da diziyle de hiçbi alakası yoktu...resmen göstermelik olmuş o kısımlar,sharon ve andy gözükmüş olsunlar ekranda die!!! onun dışında süperdi tabii ki de bölüm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Silphatos, 22 Aralık 2005 23:24 tarihinde demiş ki: haha 10 dakkadır gülüyorum süpermiş[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: forgiver, 22 Aralık 2005 23:34 tarihinde demiş ki: said: Silphatos, 22 Aralık 2005 23:27 tarihinde demiş ki: hay allahım andy garcia abim ile sharon stone aplamı göreyim diye 40 yılda 1 kurtlar vadisi izleyecektik ama bi açtım bitti :(88 nasip olmaz tabi biz 97 bölümdür izliyoz kek miyiz biz ewt kekmiyiz biz ?[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 madem artık sonuna geldik bende bi yorumnda bulunim dizi cok guzel basladı ilk iki sezon her ne kadar bi ton saçmalık olsada gayet guzelken artık iice sacmaladılar bi ton anlamsızlık sacma sapan seyler cocuk kandırır gibi dizi cekiolar ha hala izliyoruz o ayrı ama sacmalık diz boyu 3 sene gecti bi catısma cekmekten acizler.3 sende polata bi yumruk atmayı öğretemediler.hala şaban gibi koşuyo.fizik tedavi filan gormus acaba hangi sahnede sakatlandı.çatışma sahnelerini zaten geç. simdi bide filmi gelio.polat hariç fragmanlarını sevdim.guzel bi film olacak ama bu polat olmasa nolur yani.ölsun gebersin.adamı tanrı yaptılar bi artistlik bi hava cocukmu eglendiriosunuz filme gitmezsem sırf bu sacmalık yuzunden.hani bu dizide bole karakterler olmıcaktı.polatamı kaldı bu ülkeyi kurtarmak.geçin bunları. bide son bi soruyla bitirim son bolumu tam izliyemedimde bunlar bu gemiyi nerden buldu?nizamettin mi soledi? orasını kacırdım bunu da cevaplarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ya şimdi haftaya kurtlar vadisinin son bölümü mü??yoksa 100. bölümde mi bitiricekler diziyi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bitsin artık bence ..[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 öptü mü?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ewet nizamettin söyledi gemiyi mematilere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Fistan, 22 Aralık 2005 23:39 tarihinde demiş ki: öptü mü? yok daha deil :) abi hala kafamda o holywood yazısının yanına kocaman bı uydu dıkmek var super durdu orda valla... [signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... [Bu mesaj Bameso tarafından 22 Aralık 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 o uydu deil ki next nextstarın ufosu amerikayı işgale gelmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 eeuheuheeh :) [signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... [Bu mesaj Bameso tarafından 22 Aralık 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bu kadar dandik dizi 9834929 bölümdür izlenir mi? İzlenmez, keksiniz hepiniz tabii ki :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Valla normalde izlediğim bir dizi değil ama sırf sharonla,andyi izlmek için izledim,necati şaşmazdan oyuncu olmaz,daha böyle tiyatro kökenli biri oynasaymış keşki,ses zaten onun kendi sesi değil Neyse bölümü genel olarak beğendim,filmde fena değil gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 1.bölümden biri izlemeye çalısrım bir sürü eleştirim var oyunculuktan cekim yöntemine kadar ama türkiyede bu kadar eksikliklere ragmen bu ayarda baska bir dizi gösterebilirmisiniz bana ? ben bu diziyi izlerim filmede giderim fragmanı güzeldi[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bir dahaki bölüm Polat Garciayı gömer, Sharanı da kuma alıp, dünyanın başına geçer.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 96 bölümdür elifin ölmesini büyük bir umutla bekliyen bir kişi olarak gene hüsranla karşılaştım ha gitti ha gidecek derken dirildi şirret karı yeter artık ölsün şu elif! Birde sorum olucak 29 aralıktaki son bölümmü? yoksa 100. bölümdemi bitecek bilen birisi varmı?[signature][hline]god hates us all Beşiktaş [Bu mesaj Lothrodel tarafından 23 Aralık 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yalniz , kurtlar vadisi irak in trailerler baya guzel olmus :)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 k.v.ırak hoş olacağa benziyor aksiyon sahnelerine daha çok para harcayabilecekler hem, konuda hoş gözüküyor kurguda abartı olmazsa güzel olacak gibi[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 benim merak ettigim , film buyuk ihtmalle cok saglam izleyici sayisina ulasacak. "iyyyyyy kurlar vadisi igreaanc" diyenler gidecekmi filme :)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kurtlar vadisi gusel deil bence ya cok gereksiz bisi benim gozumde =x[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 valla ilk basladıgı zamanlar süperdi gittikce cıvımaya basladı ben tam vaktinde bıraktım izlemeyi sonra hiç takip etmedim. ama dünkü bölüm güzeldi sharon abla iyi oynamamış ama esas beklediğim andy amcaydı zaten o da çok yakışıyo rolüne valla. ama onun da parfümü sürüş şekli komedi ötesiydi.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ya o parfüm olayı neydi hakkaten yaaaa. Yakalar çiğerini sökerim parfümün ben.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Lothrodel, 23 Aralık 2005 00:47 tarihinde demiş ki: 96 bölümdür elifin ölmesini büyük bir umutla bekliyen bir kişi olarak gene hüsranla karşılaştım ha gitti ha gidecek derken dirildi şirret karı yeter artık ölsün şu elif! yok abi ölmesin iki bölüm onun cenazesine çekerler dizi uzar :D[signature][hline]yaptığım birçok şeyin , hiç bir amacı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunter007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 o diilde eğer haftaya son bölümse baya uzun olması gerekio bi sürü açıklanmayan şey kaldı tilki andre ilk bölümlerdeki dava sahnesi vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar