Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi [Yeni Sezon]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nizam e ne olmuş öle ya
bebe olmuş resmen
o kadar avukat ol, 5 yaşındaki çocuk kadar ağzın laf yapmasın.
yumruklardan öncesinde de öle konuşuyordu.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
Yumruklardan öncede dislerinde bi gariplik vardi ama , bi guzellik yapmislar ona heralde[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ?
Mesaj tarihi:
o nası araba ya?
bide arabadaki izbandut galiba[signature][hline]Voic3
Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki:
birsey biliyorsan soyle alim desinler
bilmiyorsan sus adam desinler...
newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki:
Çelik Ayna

[Bu mesaj Voys tarafından 22 Aralık 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya beyler benım dedıgım olcak bence elifte öldü polat sharon u yiyicek sora sharon la o büyük baronu öldürüp dünyanın baronu olucak :D[signature][hline]No matter what situation I am in ...
Resistance will not fall and I will survive.
Mesaj tarihi:
antenler bitirdi beni :)[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.

[Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 22 Aralık 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi ne andy garcia ne sharon ston YAŞASIN HUMMER H2 LİMO :) ne güzel bi şeydi o ya :)[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Mesaj tarihi:
He bu arada o holywood yazıısının yanındakı anten oraya cok guzel olmus bence hemen bı tane koymaları lazım :)[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Mesaj tarihi:
hiç sevmedim öpüşmeyi bekledm okadar hazırladım herşeyi ama ııh öpmedi dier bölüme işalla[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Mesaj tarihi:
said:
Mike, 22 Aralık 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
hiç sevmedim öpüşmeyi bekledm okadar hazırladım herşeyi ama ııh öpmedi dier bölüme işalla

kardes allah sabır versın :([signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
2 bölümde oynıcak diye söylediler kaç gündür..
sizce 1.bölümde mi 2.bölümde mi yaparlar.
çok bekledik olmadı diyorsunuz.
bu kadar reklam "aç"ı bir dizi film izliyorsunuz.
yapmayın allah aşkına..[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me.
All of my hate cannot be found,
I will not be drowned by your thoughtless screaming,
So you can try to tear me down , beat me to the ground,
I will see you screaming..
Mesaj tarihi:
said:
Silphatos, 22 Aralık 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
hay allahım andy garcia abim ile sharon stone aplamı göreyim diye 40 yılda 1 kurtlar vadisi izleyecektik ama bi açtım bitti :(88

nasip olmaz tabi biz 97 bölümdür izliyoz
kek miyiz biz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
  • Yeni Oluştur...