daverc Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bu elife dizi boyunca cok beddua etmistim ama bukadarda olmasin be :( :([signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 1ileri söylesin elif üldü mü?onu geç demirbaş laz ziya?laz ziya ya üzülürüm ya...ama güzel bölüm,kılıç da öldü zaten:D[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 abi bolum sahaneydi bir salak yanı vardı ama o aptallıklar kapadı bu bolumun sonu valla cok sahaneydi bea ne zamandır bole bolum vermiyolardı[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 güzel bölümdü gerçekten[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 abidin forever[signature][hline] Briq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 arada sharon stonelu sahneleri gösterdiler oeh dedim harbi yapmışlar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 beğenmıyor çoğu kimse ama ben kanal-d deki ilk bölümlerinide çok sevdim. ne biliyim show tv deki deli yürek asmalı konak gibi bir diziydi. kanal-d de biraz daha kalite oldu gerek çekimler gerek senaryo olsun. bu bölümde iyice gazladı valla beni 1-2 bölüm içinde savaş çıksın izleyelim[signature][hline]Voic3 Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki: birsey biliyorsan soyle alim desinler bilmiyorsan sus adam desinler... newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki: Çelik Ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 süpperdi yaaaa!!! kılıç öldü,laz ziya öldü,elif de büyük bir ihtimalle öldü..polatın gazetenin ardından çıktığı sahneye bayıldım:) ama elife çok üzüldüm,o kadar kötü bir sonla ölebileceğini tahmin etmiyodum(kurtlar vadisi bu,ne olcaa belli olmuo) 2 bölüm soora biticek,aslında herşeyin sonuca bağlanması iyi olur artık ama ben yine de bitmesini istemiyorum hiç:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 çok bomba bölümdü bakalım haftaya tv deki son bölümü sanırım . sonra 29 unda sinemada finali izliycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 dünyanı karartmaya geldim b@bs![signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunter007 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 son bölüm de tv de sinema filmi ayrı bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 - Akşam üstüne gel demişsin,geldim. ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: forgiver, 15 Aralık 2005 23:17 tarihinde demiş ki: arada sharon stonelu sahneleri gösterdiler oeh dedim harbi yapmışlar [signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Dün akşam bir oncekı bolumun ozetını ızelerken Nizamettın ıle Kılıcın konusması sırasında bır sey dıkkatımı cektı.Nizamettin Kılıca senın başa gecmenı ısterım dedı.Sonra nasıl olduysa bı anda Polat ı başa geçiricez oldu ?Nasıl oldu bırden?[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 orda polatı seçcez sonrada onu indircez diye anlaştılar, eski sahneye ekleme yapmışlar bence dizi bitmesin sharon stone nun polattan çocuğu olsun onu da birisi kaçırsın bidaha kurtlar vadisi çekilsin.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 ahahha lol yaa süper seneryo olur hem bol bol sharon taş ablamızı izleriz :P[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 said: Predator, 15 Aralık 2005 23:44 tarihinde demiş ki: çok bomba bölümdü bakalım haftaya tv deki son bölümü sanırım . sonra 29 unda sinemada finali izliycez. yok;daha iki bölüm war kv'nin bitmesine...29aralıkta son bölümü...sineması da ocakta vizyona giriyomuş ama tam tarihini bilmiyorum... ztn diziyle filmin bir bağlantısı yok...devamı diil film dizinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Arkadaslar selamlar. Polat ile nizamettin lostrada karşılaştılar polat dediki akşam olmadan bana ulaşsın demişsin mi ne oyle bişi demişti.Sonra reklama girdi. Iste o son reklamdan sonra ne oldu?Ne konuştular polat ile nizamettin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 polatla sharon stone 6 kere opusmusler o sahne icin. serefsiz polat[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 EE Polatın tadını bi aldı artık, yakında yengemiz olur hali hazırda Elifte öldü ölüyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Zegna, 21 Aralık 2005 10:25 tarihinde demiş ki: polatla sharon stone 6 kere opusmusler o sahne icin. serefsiz polat =)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 biraz önce yarınki bölümünün fragmanını izledim.. nizamettinin tüm suratı kandı,polat ve adamları etrafındaydı,sandalyeye bağlıydı,suratına bir kove su fırlattılar..sonunda layığını buldu pislik!!! elife kalp egosu uyguluyolardı doktorlar,eren ağlıyodu,elifin annesi ağlıyo nazife anne onu sakinleştirmeye çalışıyodu... abidin hapishanedeydi sanırım,kilitli biryerdeydi ve kapıyı zorlayıp bağırıyodu. abdülhey gri bi kapıdan geçmye çalışıodu,onun ne olduğunu çözemedim henüz.. tuncay bi hastane odasında ayakta duvara yaslanmış bağırıodu,sesi yankılanıodu... polat kripteksi açtı,içinden kağıtları çıkardı,o wardı fragmanda.. sharon stonela andy garcaiyi gösterdiler yine,en son polat limuzinde giderken parmağındaki yüzük parladı,orda bitti fragman.. bu bölüm bayaa uzun olcaa benzio,sırf fragmanında bile diziyi izlemiş kadar oldum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 arkiler şimdi internette okudum bu haberi: "kurtlar vadisinde bu hafta: özal öldü mü,öldürüldü mü? saddama halepçe katliamının zehirli gazını kim sattı? 11eylül suikastçilerinin türkiye bağlantısı ne? veeee polat alemdar los angles'ta! dünya baronu amon(andy garcia)ve lisanın(sharon stone) karşısına çıkacak polatın kalemi kırılacak mı? veeee "kurtlar vadisi-ırak" filminin tanıtımı ilk kez bu hafta kurtlar vadisinde yayınlanacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigAt Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ya valla perşembeler ne cabuk geciyo ama perşembeye gelene kadar ebemiz aglıyo Kurtlar vadisi aglatıyo :D bide ben nizammetinin halini hiç ii görmüyorum fazla oynuyo polatla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 az kaldı bekliyoruz super bolum olcak sanırım :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar