Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Neler oldu bi anlatınbakalım bu bölüm[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 polat, hikayesini tanıdığı herkese anlattı. nizamettin ile kılıç, konseyi yıkıp kendileri en büyük olmak için plan kurmuşlar, o ortaya çıktı, flashback yapıp bu planları eklediler eski konuşmalara, kriptex çözülemedi. elif nihayet ölcek pozisyona geldi :) , ölsede kurtulsak, üstelik hiç konuşturmadılar, bundan sonrada konuşmayacksa orda yatabilir. [hline] bunlar da benim sorularım tilki andrea vardı ona ne oldu? elif topuklu ayakkabı ile sek sek oynarken bacağını kırmadıda, bi arabayla takla attı diye mi kangrem oldu, bacağını kestiler? yani sen öle sek sek oyna bişey olmasın, sonra yataklara düş olacak iş değil.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 çok güzeldi yine bu bölüm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: regulus, 08 Aralık 2005 23:18 tarihinde demiş ki: -oğlum.. -efendim anne -aç mısın -açım anne, çok açım diyaloğu bana kalırsa bu sezonun hatta tüm dizinin en iyi diyaloğu olmuş..gözlerimde yaşların birikmesine sebep olmuştur. ben ağladım o replikte,özellikle de en son polat nazife anneye sarılmıştı,gözünden yaş akıyodu ya,orası çok güzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ricardelamasha Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bu diziyi tekrar internetten nerde seyredebilirm cunku yarısından cogunu seyredemedım elektrıkler kesıldıı yaa flashback lerı flan kacırdım cunkuu .yukleyebılcegım bı yer warmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Kurtlar Vadisi Eski Bölümleri İzlemey İsteyenler... Valla o son sahnede benimde gözlerim doldu evde yalnız olsam ağlardım heralde :) valla çok sevindim herkese sölediğine polatın birde elifede söyledimi olay biter elif o sahnede kalpten gider bizde kurtuluruz şirret karıdan :))[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 neden anneler ve oğullar o aç mısın ğlum evet anne hem de çok kısmından anlamadım ki.ama anlasam garip olurdu çünkü bizim kızlardan kimse de çakmadı fazla durumu.güldüm geçtim millet ağlamışşşş[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 andy garcia ve sharon stone gelcekmiş obur bolume ahahah diyorum[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 kolpa yapmasınlar işte şöyle ya dizi güzel güzel giderken..andy garcia al pacino'nun yandan yemişidir.[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 dizinin son bölümüde sharon stone la andy garcia nın oynıycanı ben de duydum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 son bölümde değil filmde diye duymuştum ben[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 şimdi gazetede gördüm,sharon stone polatı dudağından öpüyodu andy garcai de yanlarındaydı bir fotoda.dizinin son bölümünden bir sahneymiş.. andy garcai bir mafya babasını,sharon stone da onun karısını canlandırmış dizide ve çekimleri dün bitmiş son bölümün!! kurtlar vadisi uçtu iyicene,aştı kendini bence...merakla bekliyorum yeni bölümlerini:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: regulus, 10 Aralık 2005 14:17 tarihinde demiş ki: son bölümde değil filmde diye duymuştum ben hayır,dizinin son bölümü,los anglesta çekildi ve de sharon stonela andy garcia oynadı...filmde bildiğim kadarıyla yoklarrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 [signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hiç izlemedim diziyide bu bölümü izleyecem =)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 maşşallah ya sharon, polatın yanında at gibi kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 az önce 95. bölümün açıklamasını okudum da,nizamettin polat ve adamlarının yerini bulacak ve de polat nizamettinin istediği şeyi yapıcak,diyodu.. bir de elif ile ilgili "elif caihazlara bağlı şekilde yaşamak zorundayken kendisine gelen dünürcüyle şok olur." burdaki dünürcünün anlamını bilen var mı???şahsen ben bu cümleden hiçbişiy anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 kız istemeye giden kişi manasında[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 dürümcü (=[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Aslanıma bak beeeee. bu hafta kaçmaazzzzzzzz[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Polat yerden bitme boyuyla sharon un yanında ezilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Çok deli bi bölüm sürüyor.. Aylardır neden sürekli çakıyı gösterirler diye merak ederdim.:D[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 helal be[signature][hline]Voic3 Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki: birsey biliyorsan soyle alim desinler bilmiyorsan sus adam desinler... newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki: Çelik Ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Oha be abi :D[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunter007 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bomba bi bölüm valla nizamettinin suratının aldığı şekli çok sevdim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar