Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi [Yeni Sezon]

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

yanlız bi yerını o kadar abidik yapmıslarki şaştım kaldım sımdı kafeden ıcerı gırıyolar (ehauueha reklam süx :D) adamlar içeriyi basar gibi kafeyı acıyolar daha sora kafe sahıbı ayaga kalkıyo ıste nooluyorz lan diye adamlar soruyo nereye gıttiler diye sankı kafe sahıbı bunları izlemiş gibi anasını satıım bak dayı surdan suraya gıttıler gibilerinden cıkıp anlatıyo bıde gordguım kadarıyla bi perde gibi bişi war orda yuh dedım ya[signature][hline][b]bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına..
Sosyal ağlarda paylaş

O dediğini dün akşam bizde çok düşündük dün akşam :D

Kararı şuna bağladık :
Eh o kafeye safiye gibi güzel bi hatun gider mi ? Gitmez.
peki giderse kafe sahibi uf lan karıya bak diyip çıktıktan sora
nereye gidiyo diye bakmaz mı ? Bakar.

En mantıklı açıklama bu heralde .:)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

Whiskey ne oluyor? Ucu bana dokunuyor ona göre ahaha
Cevaplar:
1.Evet onun gibi güzel hatunlar geliyor lol
2.Hayır çıkıp bakmam haha

Bölüm saçma orası doğru, cafecilere laf yok!! haha
Edit: Fransuxa o perde o kadar kalın ki dışarısı gözükmüyor bile, düşün artık...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces***

[Bu mesaj Janitschar tarafından 02 Aralık 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hehehe sen niye gocundun ki be abi ben kafecilere laf etmedim ki :)

Valla benim kafem olsa safiye gelse çıkınca bakarım hatta msn sini alıp kalbinide kırarım :D

Ben genel erkek modelinden bahsediyorum:P[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar verdiler abi :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

elifte yattıgı yerden para kazanıyo[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

bu bolum guzeldi ya action olmasada ama bidahaki bolume saglam action kokusu var[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ne varsa türkiyemde var be, boşu boşuna suriyede oyaladılar bizi kaç bölüm
ne güzle böle duygusal bölümler çekselermiş, çok güzeldi ya bu bölüm

bu arada bizde biliyoduk sanıyorduk herşeyi; baronlukla ilgili görüşmeleri gösteridği sahneleri saklamışlar o da çok koydu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

az önce ekşi sözlükten okuduğum şu yorumu çok doğru buldum
94. bölümüyle etrafta dolanan polat alemdar silüetlerini bir anda ezmiş dizidir. polat, ali'dir. zira bunu unutmuşlar vardı
yukarıda bahsettiğim diyalog ise benim için kurtlar vadisinin bir numaralı diyaloğu olmuştur...daha iyisi yoktu..olacağını da sanmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

çok doğru bir yorum ekşi sözlükteki, "mafyaya özendiriyor" diyenlere de bir cevap niteliğindeydi. bunu diyen her entel tip şu bölümü izleyip susmalıydı bence.[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Sosyal ağlarda paylaş

said:
regulus, 08 Aralık 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
-oğlum..
-efendim anne
-aç mısın
-açım anne, çok açım

diyaloğu bana kalırsa bu sezonun hatta tüm dizinin en iyi diyaloğu olmuş..gözlerimde yaşların birikmesine sebep olmuştur.

burada bende nerdeyse aglıodum. cok harika bi bolumdu. bole duygusal sahneler beklemiodum kurtlar vadisinden.
Sosyal ağlarda paylaş

Sence Annenden daha onemli mi bu kutsallik?

Aslan Amcanin repligi...Sana bu gorevi verirken bazi seyleri goz ardi etmistim..Yolunu gozleyen bir sevdigin sana kucak acan bir ailen...Ama Evlat..Insan Vatanini Annesi icin Babasi icin ve Sevdigi icin sever...Iste bu yuzden Sever...

Bu tur bir replik oraya daha hos gidebilirdi...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
Sosyal ağlarda paylaş

Sarıldılar ve bitti.

Bolum hakikaten superdi. Ulem Kurtlar vadisinde aglayacaktım neredeyse. Helal valla. Memati de tam psikopattı süper rol yapıo valla ya. Ayrıca Halo Rulez...[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1). Burakstlin of Ebonlore (D&L)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...