Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: forgiver, 26 Kasım 2005 21:40 tarihinde demiş ki: polat a cs mi oynatacaksınız :) Polat gelmedi (: 2 kız geldi, hiç izlemediğim için kurtlar vadisini kim olduklarını bile bilmiyorum. İzlediğiniz zaman bi cafe görürseniz ilerki bölümler de benim cafe hahaha Güzel kazancım oldu, kurtlar vadisini sevmezdim, ama artık seviyorum lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 29 Kasım 2005 08:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bu resimleri çektiler, kim bunlar ya haha [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] [signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...Msn Spaces[Bu mesaj Janitschar tarafından 29 Kasım 2005 13:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 resimler olmamış ya bidaha koysana çok merak ettim[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Basörtüsü kafayi, türban beyni örter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Gözüküyor bi kopyala/yapıştır yap öyle dene istersen. Görülecek pek birşey yok aslında, bi kadın bi erkek o kadar, hee bir de cafe tabii lol :P[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ooo safiye gelmiş=) adam kim bea[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Basörtüsü kafayi, türban beyni örter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Kimseyi tanımıyorum, o gün cafeye giren çıkan belli değildi.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Janitschar, 29 Kasım 2005 13:17 tarihinde demiş ki: Bu resimleri çektiler, kim bunlar ya haha [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] sağlam poz ilki[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 safiye yengeniz olur ha :P kendisi bilmiyo ona aşkımı ama oda için için bitiyo bana:))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SterlingSchiling Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Hayır arkadaşlar safiyeye ben aşığım daha o bilmiyo ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ulan gelmiş geçmiş en çirkin dizi oyuncusu o safiye be[signature][hline]Voic3 Mike 30 Kasım 2005 14:07 tarihinde demişki; zenciler bu kadar siyah oluyomuydu yoksa bunların bi adımı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bakalım bu bolumde neler olcak yeni bolum dimi bu hafta[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yevvet arkadaşlar yeni bölüm, ancak dikkat, 19:40ta direk başlıcak, sonrasında maç var..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 erkene alınması ii olmuş hem kv hem o.c. izleyenebilir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ben pek izlemiyorum artık dizi de yaşanan olaylar yavaşladı gibi geldi bana pek çekmiyo artık[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Janitschar, 29 Kasım 2005 14:02 tarihinde demiş ki: Kimseyi tanımıyorum, o gün cafeye giren çıkan belli değildi. aahuaha kafeye gelen veletler bagırıcak "anaağ bura gurtlar vadisinde çıgmıştı değilmi len alican" fln öeh ya :D[signature][hline][b]bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Aha cafeyi gösterdiler, aman allahım süper gözüküyor haha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 sonda kapıya çıkıp o ''sözde'' polislere yer söyleyen sen miydin?[signature][hline]Voic3 Mike 30 Kasım 2005 14:07 tarihinde demişki; zenciler bu kadar siyah oluyomuydu yoksa bunların bi adımı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Yok ben değilim set ekibinden bi eleman[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ahahuahua ewt bende gordum kafeyı harbı bomba olmus kafe webcamler fln harbı reklam oldu bıgun gelecem :D ayrıca bu ne bolum bole ya 1 saat surdu ne zevk aldım nede baska bişi[signature][hline][b]bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 polatı daha guzel kurtarabılırlerdi.[signature][hline]Voic3 Mike 30 Kasım 2005 14:07 tarihinde demişki; zenciler bu kadar siyah oluyomuydu yoksa bunların bi adımı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Saolasın Fransuxa (: Beklerim tabii ahah Hem reklam oldu hem para aldım iyi iş valla [signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** [Bu mesaj Janitschar tarafından 01 Aralık 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 walla ben bayıldım bu bölüme!!!özellikle de halo ve erhan çok komiktiler:) hele de halonun bir esprisi wardı ki: safiye-polat yakalanmış olabilir,siz burda et yiyiyorsunuz(haloya) halo-biz kadın diiliz et yerine halt yiyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Nevzat'in zebellah gibi bir yandan camdan cikacak gibi karavan kullanip bir yandan camdan kolunu dogal olmayan bir aciyla cikarmasi, uzerine iki atista iki adam indirmesi kadar guzel bir sahne KV basladigindan beri gorulmedi :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 memati: anlaşıldı tamam. bu sahne çok hoşuma gitti :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 kadın milleti deil mi yaw dün safiye delirtti beni...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar