LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 heh , memati roxxor dedirtmeye calısmıslar .Wah abdüley demek geldi içimden , zaten polatın 3 ihtimalı vardı 1) çelik yelek 2) sıyırıp geçti 3) rüya görüyodu 2.ci oldu işte :D[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bence showdakilerden daha güzel bu son 2 bölüm.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 BÖLÜM KOPARDI TEEY !! :D:D[signature][hline][b]zamana yükleme bütün sucları yanlız zaman değil sende değiştin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 çok inanılmaz..son iki bölümdür roxxor-rullaz karışımı bişeydi..[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ricardelamasha Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hastanede calan turkunun adini bilen warmi acaba yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 POLAT GOGOOGGOOG elini kolunu sallayarak hastaneye girio[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 eeee noldu abi niye yönetmene teşekkür ettiler bitmedi dimi bitmedi diyin yaaaaaw :([signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ordan nası çıkmayı dusunuyo acaba çok merak ediyorum[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 memati yalan oldu polat olmak uzere ne bu anlayamadım[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bu bolumde ilk defa kılıc gozuktu yeni sezonda. ordan da bisi cıkacak ama hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Herseyin basinda polatin imam babasi var.. bak görürsünüzz serefsiz o[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 abi ben şu polatın ameliyat haneye girerken ki türküsünü istiyorm bir kara kaşın bir kara gözün müş adını buldum yavuz bingölün allah ıcın bı ararmısınız nolur ya cıldırıdım bulamadım bi türlü[signature][hline][b]zamana yükleme bütün sucları yanlız zaman değil sende değiştin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 24 Kasım 2005 22:09 tarihinde demiş ki: heh , memati roxxor dedirtmeye calısmıslar .Wah abdüley demek geldi içimden , zaten polatın 3 ihtimalı vardı 1) çelik yelek 2) sıyırıp geçti 3) rüya görüyodu 2.ci oldu işte :D iyi izleyemiyorsan hic izleme bi zahmet sanata saygi lutfen kursun girmis bi kere. ps: nerde eski kv baslıkları... eh dizi elalemin agzina dustu yazik.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life [Bu mesaj tAKA tarafından 25 Kasım 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Türkü: Tanrıdan diledim, Yavuz Bingöl Meraklılarına duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 download link[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yanlız bu link zara'nın söylediği![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yavuz abinin ki lazım bea :D[signature][hline][b]zamana yükleme bütün sucları yanlız zaman değil sende değiştin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 mematinin yerli rambo oldugunu bu bölümde birkez daha gördük :) bölüm sonundaki türkü benimde hoşuma gitti valla baya uymuş hele polatın hastane koridorlarındaki o dünyayı ben yarattım misali yürüyüşüylede ayrı bi güzel olmuş ;) birde sormak istediğim birşey var ölen bi eleman vardı o kimdi ilk başta hikmete benzettim ama o değilmiş acaba nergizi öldüren doktormuydu? ayrıca erhanın kafasına silah dayıyan kim acaba ?[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 evet evet doktordu o kafasından vurulmuş olarak yerlerde kanlar içinde yatan :D [abarttım :D][signature][hline][b]bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Yavuz Bingöl şifre: eskiforum Cengiz Özkan Dallamanın " eytere ulan, hastanede benim elifte " der gibi yürüdüğü sahnedeki şarkı[signature][hline]ABH [Bu mesaj Greeny tarafından 25 Kasım 2005 02:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Buda dizideki [signature][hline] A darkness more than night. [Bu mesaj sniper tarafından 25 Kasım 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Yarın cafem de kurtlar vadisi çekimi olacak, kimler gelicek hiç bilmiyorum. Güzel para veriyorlar o kadarı yeter bana haha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 polat a cs mi oynatacaksınız :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bence harikaydı bu bölüm!!!accayip etkisinde kaldım,hele de polatın hastanede yürüyüş sahnesi muhteşemdi,aklımdan çıkmıyo:)sonunda kurtlar vadisi eski haline geri döndü,hatta bence şu ana kadar izlediğim en favori bölümlerden bitanesiydi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 24 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: POLAT GOGOOGGOOG elini kolunu sallayarak hastaneye girio elini kolunu sallaya sallaya hastaneye giriyo çünkü insanlar ondan korkuyolar onu gördüklerinde kendilerine zarar verir diye...(nizamettin pisliği onu bütün türkiyeye türkiyenin bin ladin'i gibi tanıttı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar