kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 sen gelmiyonmuda ema ?[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
aente Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ema gelmio sorunu dogru annadysam kermit yani yukarda öle yazıo ;)[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655
Berk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Evet öylebende dün öğrendim ehe ben 18 yaş altı olsamda bilekliğim olmıycak ne güzel =)))[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
aente Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 neden berk?torpilliiz glba ;) bizide gorursun artık :P[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 gelmiyomuş :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
Berk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Yok gelicem heralde bilmiyorum ya açıkcası ertesi gün okulum açılıyo ne güzel dimi gece hazerfandan dönerken okula atlarım =) bakalım bi şekilde ayarlıyıp gelmek istiyorum ama,[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 o nasıl bileklik peki yani çıkartılamayacak mı vücuda mı yapışacak ötücek mi ??? bi de şimdi hangi gruplargeliyore kesin diye sorsam bi?[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim
aente Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 06 Eylül 2003 Ana Sahne SIMPLE MINDS (Glasgow) THE CARDIGANS (Stokholm) GUANO APES(Goettingen) BLACK BOX RECORDER (Londra) DREADZONE (Londra) MOR VE ÖTESİ (İstanbul) DUMAN (İstanbul) DJ Arena MABBAS (İstanbul) ARKIN ALLEN (Montreal) MARSHALL JEFFERSON (Chicago) DJ PAUL DALEY [Leftfield] (Londra) SLAM (Glasgow) 7 Eylül 2003 Ana Sahne PET SHOP BOYS (Londra) SUGABABES (Londra) ECHO AND THE BUNNYMEN (Liverpool) HOOVERPHONIC (Brüksel) NİL KARAİBRAHİMGİL (İstanbul) ATHENA (İstanbul) MERCAN DEDE feat. ATHENA DJ Arena DJ YAKUZA (İstanbul) PHIL HARTNOLL [Orbital] (Brighton) DAVID HOLMES (Belfast) DJ FUCHS (İstanbul) LISA PIN-UP (Londra) FELIX DA HOUSECAT (Chicago) Tam&Resmi&Son liste budur..[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 yıllar öncesinin muhteşem hitleri yüzünden Pet Shop Boys ve Duman-Mor ve Ötesi grupları da olmasa hiç de gidilcek bi şe dğeil bence ki gitmicem de[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim
aente Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 git git.. :) /nieyse bananeyse../[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655
Random-Man Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 kendi dallarının en iyilerinden bu gruplar. ben kaçıramam bu festivali dostlar... istiyosanız orda bir paticik buluşmasıda yaparız....[hline]Get Down On Your Knees....
Berk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 7sinde gidemeyeceğim heralde ama 66sında kesin gidicem.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ay çok şaşırdım :)[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
can Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Şu bileklik olayı nasıl bir şeydir? Kapıya kadar gidip bilet alıp ordan döndürülmek istemiyorum. Kesin eminseniz söyleyin yaş sınırını.[hline]There's a heaven above you baby...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 coca cola sux herşeyiyle sux daha küfr de edeblrm... [Bu mesaj BiTcH_oFBaT tarafından 24 August 2003 02:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: Emaleth, 22 July 2003 11:22 tarihinde demiş ki: bi yerde placebo da var diye okumuştum ama asparagas çıktı sanırım. aman gelmesinler zaten rock'n coke'a, ben o gün başka bi etkinliğe katılıyo olucam taaa ankara'larda, eğer gelirlerse ikiye bölünmem gerekecek :/ Placebo creamfields'a geliyor. Bir sorun yok su an. geliyorlar yani. Burada bilggi http://www.paticik.com/forum/view.php?id=41263]http://www.paticik.com/forum/view.php?id=41263[hline]blinded by fear of life
Öne çıkan mesajlar