_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: DarKRideR, 28 Aralık 2005 23:44 tarihinde demiş ki: Kahretsin bu benzetme için ayrı forum bile açılabilir yeni siteler açılabilir :D HAHAHAHAHA Bittim ben şahsen :D abi süpermiş ya...[signature][hline]gkc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 jason biggs(tanımıyorum:D) luis figo ben affleck colin farrell matt LeBlanc(joey deki joey:D) zsolt baumgartner(bunu da tanımıyorum) stan lee(kart adamın biri tanımıyorum:D) jason donovan(gay e benziyo :S)[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ve simdi buraya girin ölün:D[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 %54 M.Kemal Ataturk %53 Rajiv Gandhi (bu kimdir?) %44 Martin Luther King Jr %40 David Beckham çıktı lol.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 oha pyro senin tipin nasıl bişi? mutant mısın?[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 oha yaaaa cemcuku mel gibson a benzetmis ayip yaa =P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: mulgear6, 29 Aralık 2005 15:39 tarihinde demiş ki: ve simdi buraya girin ölün:D koptum ya...:)[signature][hline]gkc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: twistedemo, 29 Aralık 2005 15:43 tarihinde demiş ki: oha pyro senin tipin nasıl bişi? mutant mısın? sorma bende anlamadım.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ben zaten ünlü olduğum için direk %100 diye bnim resmi koymuslar oraya[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mika Waltari,Richard Gere,Max,Born :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 boris karloff frankeştayn ı oynayan adam. bide benzeyen fotoya bak ya :) direk frankeştayn a benziyomuşum :D[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock:! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 shirley temple,alyson hanigan bi de hilary duff a mı benziyorum?abartıp norah jones bile dedi yane:)[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 boş ya sallıyor resmen .[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Roman Abrahamovich oha keske bı de o kadar param olsa[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 çarliye benziyormuşum eheuehe[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 jim carrey :)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 %73 avril %70 britney %68 hilary duff %54 natalie portman %52 michelle pfeiffer %51 shania twain %51 mariah carey %49 sharon stone %43 tori amos bide ne alakaysa 2 tane adama benzetti bunlar ztn sadece yüz yapısını benzetiolar mesala yandan çekilmiş bi resmi yandan çekilmiş kimin fotosu varsa ona benzetio benide benzetmediği kişi kalmamış ztn....[signature][hline]gkc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mel Gibson a benziomşm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 beni anna kurnikova şu rus tenisciye benzetti.[signature][hline][ quote ] [ img ]http://img224.imageshack.us/img224/8291/iconoley4yx.gif[ /img ][ img ]http://img224.imageshack.us/img224/8291/iconoley4yx.gif[ /img ][ img ]http://img224.imageshack.us/img224/8291/iconoley4yx.gif[ /img ] [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Dory'nin ilk sayfada verdiği link de başka bir resmimi de Che'ye benzetmişti. :) [signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has...msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 brad pitt[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: _gkc_, 29 Aralık 2005 18:56 tarihinde demiş ki: %73 avril %70 britney %68 hilary duff %54 natalie portman %52 michelle pfeiffer %51 shania twain %51 mariah carey %49 sharon stone %43 tori amos bide ne alakaysa 2 tane adama benzetti bunlar ztn sadece yüz yapısını benzetiolar mesala yandan çekilmiş bi resmi yandan çekilmiş kimin fotosu varsa ona benzetio benide benzetmediği kişi kalmamış ztn.... siz bombasınız[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 saol biliyordum ama patlamaya hazır bir bombayım...[signature][hline]gkc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: _gkc_, 29 Aralık 2005 18:56 tarihinde demiş ki: %73 avril %70 britney %68 hilary duff %54 natalie portman %52 michelle pfeiffer %51 shania twain %51 mariah carey %49 sharon stone %43 tori amos bide ne alakaysa 2 tane adama benzetti bunlar ztn sadece yüz yapısını benzetiolar mesala yandan çekilmiş bi resmi yandan çekilmiş kimin fotosu varsa ona benzetio benide benzetmediği kişi kalmamış ztn.... cdden aşmıssın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Killer, 29 Aralık 2005 18:18 tarihinde demiş ki: jim carrey :) ahahah sni düşünemiorm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar