Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Peki neden Turkiye?

Masteis

Öne çıkan mesajlar

İlk olarak teşekkürler olympia'ya girebildim sayenizde fakat keşke girmez olaydım dedim ve gene herşey aynı. Adam oturmuş yere okları saydırıyor. KOSP yüzünden şikayet ediceğimi söyledim gelen cevap "Mothafuckr" adamın nick Turkie. Gelipte nicklerin sonlarına _BR yada _PL _EU _TR fln yazıp sahtekarlık yapıp kosp-küfür kullanmak nedir şimdi?
Sosyal ağlarda paylaş

Özellikle Avrupa'da hortlayan bir Nazi ruhu var sanırım. Çünkü herhangi bir partide bir şekilde ks yapıldığı zaman, daha adam hakkında hiçbir fikre sahip olmadan shot'tan aynen şu yazılmakta; "fucking Turks no kssssssss"...[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses......
------------------------------
Server:Xigenon
Nation: Karus
Job: Elemantal Lord
Clan: New_Age (Leader)
Lvl: 6x
Np: şimdilik yeterli değil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Masteis, 29 Aralık 2005 07:49 tarihinde demiş ki:
İlk olarak teşekkürler olympia'ya girebildim sayenizde fakat keşke girmez olaydım dedim ve gene herşey aynı. Adam oturmuş yere okları saydırıyor. KOSP yüzünden şikayet ediceğimi söyledim gelen cevap "Mothafuckr" adamın nick Turkie. Gelipte nicklerin sonlarına _BR yada _PL _EU _TR fln yazıp sahtekarlık yapıp kosp-küfür kullanmak nedir şimdi?

Yabancıların kosp ile kasmadıklarını mı sanıyosun onlar azınlıkta olduğu için göze batmıyo birde binaların içine girerek kasıyolar,bizim türkler için bina içine girmek boş bi zaman kaybı onun için alenen kasmak işimize gelir nasılsa hodri meydan boş,yaşasın kosp.
YOK YOK ADAM OLMAYIZ MİLLET OLARAK hem biz türkleri aşağılarlar hem de biz gidip onlardan premium alırıs karşılığında da hakkımızı alamayıs,neden derseniz nedeni belli üçbeş dengesiz yüzünden elbette.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız Kospun Sitesinde İngilizceden Farklı Olarak Sadece Türkce Var..

KE nin Sitesinde de İngilizceden Farklı Olarak Sadece Türkce Var.. İcerigide Malum..

Peki Adamlar.. HAdi Turklere Gıcıklık Yapalım Diyemi Yapiorlar Bu İşi ?[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED

UNNAMED....REBURN...
Sosyal ağlarda paylaş

hayır ing ce bilmeyen turklerden usandılar sitede kuralları yasakları türkçe yazdı adamlar..
gündüz ko oynayan turklerin çok büyük bir kısmı ortaokul çocuğu bir çoğuda ne nedir ne deyildir bilmiyor.. sitede 3rd party programdır macrodur yasak olduğu yazıyor ama adamlar onları bir de türkçe yazma ihtiyacı duydu..[signature][hline]
madness is the gift, that has been given to me!
Sosyal ağlarda paylaş

mothafucker yazdıysa oda türktür zaten..lol..iyiki 6. günde baymış bırakmışım şu oyunu şaka gibi[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all
My heart and I have decided to end it all
Soon there'll be prayers and candles are lit, I know
Let them not weep, let them know,that I'm glad to go..

[Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 31 Aralık 2005 08:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hohoho, 31 Aralık 2005 07:21 tarihinde demiş ki:
said:
Kenjuro, 29 Aralık 2005 08:01 tarihinde demiş ki:
ama yalanda deil hani kosp ile lvl kasanların %80 i türk ayrıca ne yalan söyleyim kosplu party ollsada kassam.

çok saçma... git online olmayan bi oyun oyna, onda hile yap

lol ben köpek gibi apos dönerken adamlar kospu açıp dts de kasıyo öyle bi party bulsam bende kassam nevar bunda mq[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...