darkleee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Details of incident: "kkk kkk kkk kkk kkk" said in general chat Consequences for account: Warning placed on account and account suspended for 72 hours. Garip işaretler çıkarıo dierekten yazmıştım adamlar banlamış :D Araştırdım zencilere soykırım yapan kulah kafalara deniliomuş siz sakın yazıım demein Not:Orda 72 saat sonra açılcakmı dior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Evet 72 saat banlandın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hadiya tüh yargısız infaz yapmışlar.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 0.5snde cevap paticik gerçekten hızlı bi forum.Tşk cevap için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 kkkkkkk durumu izah eden mail at,ilgilenirler.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ku klux klan demek o, bende merak ettim kkk yazınca neden kufur sayıyo die sormuştum biri söledi öörendim. Hitler yazmakta yasak, hatta inanmicaksiniz stfu da yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ingilizcem pek ii değil şimdi cevap die yazdıım şeydende bişi çıkar die korkuorum.Neyse beklicez 30dk sonra mcde vardı ühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 genel chate kkk kkk kkk kkk kkk yazmanin manasi nedir onu merak ettim ben?[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Yaw sabah 6'da bi undead rogue goldsihre geldi benimde 11 hunter var adam benim bu charı kesti tabi ilk ben daldım bende warlockumla adamı alırım edasıyla adam daldım adamda baya bi epicmiş çatur çutur kesti beni ordada bi düşük lvl noob edalarıyla beni gaza getirince unead roguede beni 2000crit attacklarla kesince bende kızdıığımı anlatmak için @!< !^é işaretler çıkardım ordaki düşük lvlde shut up dedim adamda beni şikayet etmiş snırım ama ben anlamını bilemdiğim halde genralden özür diledim bu şekiller iiçin ama adam şikayet etmiş ne dielim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 lvl 11 halinle epicli adama niye dalarsin ki? dalsiktan sonra dogal olarak adam seni kesince niye kizarsin? gerci pek anlayamadim ne yazdigini, yanlis anlamis olabilirim, neyse gecmis olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 LVL 11ini kesince adam bu sinirlenip warlocku ile girmiş ama onuda kesmiş adam :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 evet ama goldshiredayım* diyo 11 hunterim** diyo. rogue'un ona dalması için pvp'yi açması gerek* bi şekilde. başkalarını bufflayamayacağına** göre rogue'a ilk o dalmış. (mistletoe buffunu saymıyorum) bu arada profanity filter kapalıysa(ki çoğu kişi kapatıyo) kkk'yi @!# olarak değil kkk olarak okur.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 KKK anlamını bilmeden sadece garip şekiller çıkarıor die kızgığımı belli etmek için kullandım daha sonra general chatten srry all for !^@ yazdım daha sonra ne anlama geldiğini bi oyuncu yazdı ben ona bilmiordum ne anlama geldiğini özür dilerim dedim accountumun açılmasını sağlarsanız sevinirim bunları ingilizceye çeviren arkadaş eğer BL'de ise yılbaşı hediyesi benden tabi oyun içinde bir hediye olcak bu kusra bakmaın fazla uzadı bu konu ama böle olması istemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 abi bosver ugrasma bence. yilbasi zamani senin mailini bunlar kaale alana kadar uc gun gecer zaten. hem cik disari biraz, herseyde vardir bir hayir. belli mi olur hayatinin kizini filan bulursun belki.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: darkleee, 30 Aralık 2005 18:57 tarihinde demiş ki: ingilizcem pek ii değil şimdi cevap die yazdıım şeydende bişi çıkar die korkuorum.Neyse beklicez 30dk sonra mcde vardı ühühühü niahaha darkle mcdeyiz sen bekle :D[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ku Klux Klan mi oyle bir seydi.. Salladim ama =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bu büyük harfle yazınca oluyor değilmi? Çünkü ok demek için kk falan yazarlar karambolde 3. kere basarsak gitmeyelim :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 neyse salla [Bu mesaj Azmodai tarafından 31 Aralık 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: -Wissy, 31 Aralık 2005 00:04 tarihinde demiş ki: Ku Klux Klan mi oyle bir seydi.. Salladim ama =] dogru ku klux klan , zencileri kesen sivri kapsonlu elemanlar.ben sunu anlamiyorum . neden hitler demek yasakki ? tamam kardesim butun yahudileri neredeyse yok ediyomus ama adam olmus gitmis , ha tabi gidip biri heil hitler yazarsa falan hos olmaz ama asiri tepki veriyolar gibi geliyo bana[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bunlar buyuk ihtimal kendilerine yasal sorunlar cikarilacagi icin yasaklaniyordur zaten[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 oyunda madem bole seyler war baska nelerwar encok merak ettıgım pkk yazzak banman olurmu not=ınsallah olur(denesekmıacaba) :D bırtakım bunun gııbı seyler bılen warsa soleyebılırmı maksat engeyıgınden bılgımız olsun[signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar