elvan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 merhaba ben siirt pervari ilçesinden katılıyorum ünivarsiteye hazırlanıyorum fdd yayınlarından bize kitap geldi çok güzel hazırlanmış teşekkür ederiz inşallah o kitaplarla kazanırız. final dershanenin ismini çok duydum eğer kazanmasak arkadaşlarla final dershanesine gelmeyi düşünüyoruz. başarılar isim:elvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 haha =))[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 x'le hazırlandım kazanacam[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben pek bi güzelliğini göremedim[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 dershane bahane olay sende bitiyor[signature][hline]Ölüme nişanlıydım dünyaya geldiğimde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 o dergilerin de, dergi dersanelerinin de, hepsi beş para etmez.[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: forgiver, 28 Aralık 2005 15:00 tarihinde demiş ki: x'le hazırlandım kazanacam ahhhhahhah suppeerr yaw koptum =)))[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 fem özel 11 milya istiyodu güzeldir heralde o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ben reklam kokusu aldım :-)[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 fem ve final 1 numaradır. arkasından da uğur gelir. gerisini sallamıorum.[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: taz, 28 Aralık 2005 18:09 tarihinde demiş ki: o dergilerin de, dergi dersanelerinin de, hepsi beş para etmez. 0k jnms,takecre mucka[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 özeliz var göztepe BP de...gerisi yalan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 İzmir'de Kubilay vardı binası çok güzel..En güzeli o[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 En güzel dershane olmaz, en güzel öğretmenlere sahip dershane olur...[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 en iyi dersane olmaz, bulunduğun yerdeki en iyi şube olur. misal final beni bedavaya alıodu ama o kadar kötüydü ki ben para verip uğura gittim. olay ıspartada gerçekleşti. fakat bildiğim kadarıyla aydın uğur felaket bi yer.. espiri ne yayın ne de, karizma olay hocada biter[signature][hline]böhüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 iş dershanede bitmiyor ögrenci iyiyse dershane zaten ona sadece bir yardımcı olur,iş her zaman ögrencinin çalışmasına bakar istersen en iyi prof'lardan ders al...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: forgiver, 28 Aralık 2005 15:00 tarihinde demiş ki: x'le hazırlandım kazanacam :D[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 en iyi dershane yöntem dershanesi:D konur sokak gençliği eheheh:D[signature][hline]you may say i'm a dreamer, but i'm not the only one.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 final abi.. kimse konuşmasın ffd is 1.[signature][hline]skate or die - skate and die - skate to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar