Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger king mi? McDonalds mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tabiki'de burgerking mc'nin hamburgerlerini pek beğenmiyorum.

Burger king menüsü:

Çok aç ve param çok ise: :)

Big king xxl menü dublex seçim içecek: şeftalili ice tea ve onion rings extra mayonez.

Açlık normal param az ise:

Wooper menü sonrada tatlı.[signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş.
Mesaj tarihi:
daha önce tartışılmasını bırak o doyurmayan menüye 10 milyon vermek çok saçma değil mi ya =) gidin iskender yiyin 2 porsiyon :P[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
Mesaj tarihi:
ehuehue ates cağırıosa ha koptum...
bence burger dekı personel daha cana yakın mc tekı elemanlar komplexlı ya onlara sınır oluorumm oyuzden burgere +1[signature][hline]so much for my happy ending...
Mesaj tarihi:
burger king[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Mesaj tarihi:
said:
Sacros, 24 Aralık 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
daha önce tartışılmasını bırak o doyurmayan menüye 10 milyon vermek çok saçma değil mi ya =) gidin iskender yiyin 2 porsiyon :P

10 milyona 2 porsion iskerder yiyemessin, burada 2 porsion iskerder 26ytl.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love..
Personel Web Page
Mesaj tarihi:
Burger king
hanfendi paket mi yapıyım elinize mi veriyim .[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
kebap yiyin diyenlerin çok olacağını biliyorum :) onu yiyoruz merak etmesinelr. :D[signature][hline][size1]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş.[size]
Mesaj tarihi:
Megamac menu jumbo seçim, 1 tek double cheeseburger, 1 tek normal cheeseburger ve tabii ki onion rings.
Sonra kış uykusuna çekiliyorum.
Ah bir de kilo alabilsem ne güzel olacak...
Kısacası McDonald's ownz.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Mesaj tarihi:
Acılı sosundan dolayı ben Burger King diyorum...Fazladan isterseniz adamlar veriyo valla bazen ben acı sosu fazladan eve götürüyorum.....[signature][hline]''Fight club is about winning or losing.It isn't about words.When the fight is over,nothing is solved,but nothing mattered....''
Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 24 Aralık 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Burger king
hanfendi paket mi yapıyım elinize mi veriyim .
lolcube

big king soğansız ftw
(tercihen soğan halkalarıyla birlikte)
(o nasıl çelişkiyse)[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız:
Mesaj tarihi:
orası neresi mayhem? :D ben burda 14 milyon civarına yiyorum iskender+ayran :P ne güzel de doyuyorum :P
mcdonaldsla burger kingin minnacık burgerlerine mi kaldık :P :P[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 24 Aralık 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Burger king
hanfendi paket mi yapıyım elinize mi veriyim .

bugun seni pek gırgır gördüm ne oldu lan sana, uzaylılarmı kaçırdı![signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love..
Personel Web Page
  • Yeni Oluştur...