Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 [signature][hline]JabbaICQ:66198646Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 abi fazla detaya girmeye gerek görmüyom: anahtarlar cüzdan güneş gözlüğü telefon Listerine Pocket Packs budur.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Jabba, 12 Temmuz 2005 14:10 tarihinde demiş ki: sen cebinde yolda, sokakta bunlarla dolaşırsan 2 dk yürütmezler seni merak etme.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 merak etme alexi 100x? dolarla dolaşıyor bişi olmaz.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 [signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 abi neden 3 paket sigara bi kibrit bide cakmak tasıyosun merak etmiyo değilim[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
mitin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 o kalem ne yaa orda cebinde navyamps ;) o tahta kalemiyle mi dolaşıyosun, yeni dersten çıktın galiba, kırıyon yaz okulunda parayı valla :) mégane kartı da orda motorla anahtarıyla birlikte ohhhh tadından yenmicek durumdasın yinee hehehe.. :)[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Araba anahtarı, Motor anahtarı, Evin, garajın, vs anahtarları, Laboratuvarların vs, anahtarları, Cüzdan, Gözlük, Telefon, Fişler, Marlboro (o dolu) Winston (onda tek kaldı, atcam) Camel (gömlek cebinde) Kibrit (normalde kibrit kullanıyom) Çakmak (Motorda kibiritle yakamıyom, bide piknikte işe yarıyo) Tahta kalemi (dersten yeni çıktım, öğrenci değilim) Bozuk paralar, banknot vs.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 edik Boş olan marlboro, winston dolu[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 iyide neden 3 ayrı paket sgara hade 1 i dolu neden dier 2 sini bi pakette toplamadın onu gectim bi malbro light(nikotin krizi resmen) bi winston light(hem kenef hemde niktoin krizi) bide camel(hayvan gbii nikotin hemde super) yane 3 ayrıo marka 3 kalite sigara nedir iccek sigara mı arıyosun hane 2 farklı tur olsa anıcam dicem birini bulamadı otekini iciyoda[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
gumus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 olsa olsa bu adam bilgisayarcı yada onunla ilgili bisey bu kadar karısıklık ancak onlarda olur :) dostum dogru mu ?
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 lol Normalde parliament içiyom dicem hepten karışcak :) ya marlboroyu dün aldım, parliament uzun süre içince acaip bi tat bırakıyo. Öğleyinde winston aldım marlboro bitince. Winston ve marlboro light ın tadı yakın geliyo bana. He camel a gelince onu neden aldıımı hatırlamıyom. 1-2 haftalık bişi. gömlek cebime sığıyo, kutu deel ondan rahat die almısımdır belki :)[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bu başlıktan anlıyorum ki paticik soyulası insanlar topluluğu :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bizim bi arkadaş var, adam bazen kaybettiği eşyaları cebinde buluyo.hdd falan taşıyo cebinde.yani burda olsada ceplerini boşalttırıp resmini çeksem :P
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Höhhh HDD yi nasıl cebine koyuyor ya sığmaz ki abi, sığsa bile ağır ya cep delinir veya taşıyamaz ya garip gerçekten :D[signature][hline]Janitschar Family LL [Bu mesaj Janitschar tarafından 12 Temmuz 2005 16:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ehe şuan pek bişi yok ama en son cepleri boşaltmadan önce olanları sayayım. (yannız işci tulumu bu lan nekadar çok cebin var demeyin) Sağ cebimde bol yağlı mazotlu benzinli iyice eskimiş eldivenlerim vardı. Sol cebimde eski süspansiyon cıvatası koruma lastiği vardı (hani şu arkası geniş açık olan, örtü örtüp üzerine yatıldığında şahane uzun yol giden renoultlar varya hani. Onların süspansiyonların üstüne gelen böyle konik şekilli bi kapak.) Bu lastikten 3 tane vardı. Parçalanmıştı hepsi. (Aslında atvnin somununa kapak olarak kullanıyoz, takmayınca çamur giriyormuş sora çat diye kopan bir somunun oluyormuş.) Ben yolda yürürken bakıyorum böyle. Şirketin arabalarının hepsi reno. En az 4-5 tane bu istediğim lastiklerden olan araba var (süspansiyon ile beraber satıldığından alamadım.) işte bu araba kimindi abi diyorum ilk gördüğüme. Öğreniyorum sahibini (genelde tanıdık birisi çıkıyor) işte anlatıyorum böyle böyle gidiyorum uyduruk lastikleri bunun süspansiyon cıvatsına takıp cillop gibi yeni olanları götürüyorum:D nası olsa siz süs olarak kullanıyosunuz diyorum (ya nası olsa süspansiyonları değişiyor o araçların.) Orta cepte ise bu lastiklerin sağlamları vardı. (biriki dakka geldi onlar ama olsun:P) Sol cep ise boş. Pek eşya taşımam anlıyacağınız:P taşısam bile kötü emellerim vardır.[signature][hline]kedi
edi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 cüzdan, cep telefonu, anahtar, bi de fi tarihinden kalma bir fiş varmış.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody's got one. But there is nothing worse than a hole with an opinion.
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: navyamphs, 12 Temmuz 2005 15:31 tarihinde demiş ki: lol Normalde parliament içiyom dicem hepten karışcak :) ya marlboroyu dün aldım, parliament uzun süre içince acaip bi tat bırakıyo. Öğleyinde winston aldım marlboro bitince. Winston ve marlboro light ın tadı yakın geliyo bana. He camel a gelince onu neden aldıımı hatırlamıyom. 1-2 haftalık bişi. gömlek cebime sığıyo, kutu deel ondan rahat die almısımdır belki :) görende yemek yiyorsun zannedicek ne tadı ya aroma yok bişi yok zehirin allahı cık cık ..[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı
helena Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 cep değil de çanta oluyor bende.. cüzdan, telefon, mp3, kitap, anahtar, krem oluyor genelde..[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Adokas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 2 adet telefon,cüzdan,evin anahtarı,motorumun anahtarı,sigara paketi ve çakmak..
dominic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ben bu konuyu cok seviyorum.
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Boş şuan çünkü duş alacağım çıplağım. =D[signature][hline]()_() ('o' ) <=== RabbiTs Aren't Sweet!
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bn de boxerımlayım suan ondan boş[signature][hline]bence. rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass
Die_Human Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bomboş :P ( yalan söyler :P )[signature][hline]Haumarush Turkgucu Tauren Shaman 31 Charomaggus Malkoçoğlu Human Paladin 8 :P
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Klasik Telefon anahtar baskada bisi olmaz belki kafe mafe yaparsak para sıkıştırırız na bu kadar[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Öne çıkan mesajlar