arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 arkadaslar ben aresten gercekten cok sıkıldım baska bir servera gecmek için neler gerektigi hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim tesekkurler simdiden[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: arada değişir... Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yeni account. ~.~[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 cok sakacısın ama ben bidaha kasmayı goze alamımam acıkcası tesekkur ederim ilgin icin[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: arada değişir... Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mail at adamlara Sor : ) cvp gelirsen ona gore bisiler yaparsın :D[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: arthas_sw, 30 Aralık 2005 13:49 tarihinde demiş ki: cok sakacısın ama ben bidaha kasmayı goze alamımam acıkcası tesekkur ederim ilgin icin şakacı değil gereken cevabı vermiş sende ne kadar agrasifsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kennicky_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Marl0_on Pati - ? 30 Aralık 2005 13:46 -------------------------------------------------------------------------------- yeni account. ~.~ +1 :D[signature][hline]Nick : ::Kratos:: Server: Ares Nation: Human Level : 61 Jop : Warrior Clan : -------- Np : 25k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bencede mail en mantıklı yol olur ![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 agarsıf deilim sadece dusuncelerimi aksettim kimseyi kırmak sitemem anladıgım kadarıyla mail en mantıklısı tesekkur edirim arkadaslar ilginizden dolayı bb[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: arada değişir... Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 abi pardon ama kac kisi gordun server deistiren ? maille filan olcak is deil ya gm olcan yada bascan parayi geccen baska yolu yok[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ya En kral server Ares Ne yapcan baska serverlarda. Digerler hepsi Sux[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bende onu dusunuyorum zati paryla gecicem gibi gozukuyo:ya ares en kralı ama benim aresten sogutan sey okadar uras didin para kas item al sonra silsinler napalım dupe kapanlar utansın[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: arada değişir... Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 diez e gec o zmn orasi en temiz servermis bildigim kadariyla olimpia xigenon beramus cyper hepsi patlak[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Marl0_on, 30 Aralık 2005 14:12 tarihinde demiş ki: diez e gec o zmn orasi en temiz servermis bildigim kadariyla olimpia xigenon beramus cyper hepsi patlak yok be diez de patlat adamlar aynı anda 10 15 tane acid atıo :D diez de de var +9 item cok dupeler ilk diezden cıkıo :D calısıyor adamlar[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bak orad haklısın beramusun ismi dupemus aresin ismi dupes olmus zati :) bu arada sen hangi serverda takılıyosun?[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: arada değişir... Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 falla ben kendimi bildim bileli aresdeyim bi ara cypherda oynadim hala charim var ama yalan orasi chitinli bayan rogue 20 kisinin icinde kek kullanarak oturup kalkio[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: arthas_sw, 30 Aralık 2005 14:14 tarihinde demiş ki: bak orad haklısın beramusun ismi dupemus aresin ismi dupes olmus zati :) bu arada sen hangi serverda takılıyosun? Ares Adımı Dupe olmus ? Suan Serverlar arasında En temiz i Ares.[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 evet oyle ya gecenlerde bı video izledim pristin biri org town icine girdi ve arkasında pırpır bile yoktu adam gitti otudu kalktı sonrada cıktı yuh yani dupenin boylesi :)[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: arada değişir... Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 4Ever bence yanılıyosun sence dupenin olmadıgı bir serverda kekuri +3 tezgahta olurmu ?[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: arada değişir... Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bence ares en temizlerinden ama en temizimi bilemicem[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: arthas_sw, 30 Aralık 2005 14:17 tarihinde demiş ki: evet oyle ya gecenlerde bı video izledim "pristin biri org" town icine girdi ve arkasında" pırpır" bile yoktu adam gitti otudu" kalktı sonrada cıktı yuh yani dupenin boylesi :)" Bırak oynama abi....[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ahh aklima sarsie geldi nerelerde o yaf[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parazittr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 kekuri ring her serverda cok fazla adam da upgrade etmistir bu normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sarsie nin msn si var arada konusuyoruz skillroad a başlamıs sanırım :hmm:[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 o konuda haklısın ya ares gene digerlerine oranla en temizi ama oyle iste ne bilim hiç bisey yapamazsam irki degisicem ya sıkıldım org kesmekten birazda human keselim[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: arada değişir... Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 valla aresi bırakalı bayağı oldu ama dieceğim şu bu sıralar areste düpe almış başını gitmiş..mirage dagger +7 120m olur da bu kadar olmaz ..cyper için düpe dionuz orda bile mirage dagger +7 500m den aşağı deil..geçen gördüm shard +7 pazarda yazık dedim ...bence areste saman altından su yürüten çok var geçin o ayakları.. areste düpe yoksa hiç bi serverda düpe yoktur bu kadar diorum[signature][hline]Nick: Kertenqele(Warrıor) Level: 6x Np: 1xxxx Clan: canım nereye isterse :D Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar