Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaslar takıldıgım bir konu oldu bana yardımcı olurmusunuz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar ben aresten gercekten cok sıkıldım baska bir servera gecmek için neler gerektigi hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim tesekkurler simdiden[signature][hline]nick: Arthas_sw
Level: nOOb
Np:Çooook :D
Clan: arada değişir...
Server:Ares
Mesaj tarihi:
cok sakacısın ama ben bidaha kasmayı goze alamımam acıkcası tesekkur ederim ilgin icin[signature][hline]nick: Arthas_sw
Mesaj tarihi:
said:
arthas_sw, 30 Aralık 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
cok sakacısın ama ben bidaha kasmayı goze alamımam acıkcası tesekkur ederim ilgin icin

şakacı değil gereken cevabı vermiş
sende ne kadar agrasifsin
Mesaj tarihi:
said:
Marl0_on
Pati - ?
30 Aralık 2005 13:46
--------------------------------------------------------------------------------
yeni account. ~.~

+1 :D[signature][hline]Nick : ::Kratos::
Server: Ares
Nation: Human
Level : 61
Jop : Warrior
Clan : --------
Np : 25k+
Mesaj tarihi:
agarsıf deilim sadece dusuncelerimi aksettim kimseyi kırmak sitemem anladıgım kadarıyla mail en mantıklısı tesekkur edirim arkadaslar ilginizden dolayı bb[signature][hline]nick: Arthas_sw
Mesaj tarihi:
bende onu dusunuyorum zati paryla gecicem gibi gozukuyo:ya ares en kralı ama benim aresten sogutan sey okadar uras didin para kas item al sonra silsinler napalım dupe kapanlar utansın[signature][hline]nick: Arthas_sw
Mesaj tarihi:
said:
Marl0_on, 30 Aralık 2005 14:12 tarihinde demiş ki:
diez e gec o zmn orasi en temiz servermis bildigim kadariyla olimpia xigenon beramus cyper hepsi patlak

yok be diez de patlat adamlar aynı anda 10 15 tane acid atıo :D diez de de var +9 item cok dupeler ilk diezden cıkıo :D calısıyor adamlar[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :(
Mesaj tarihi:
bak orad haklısın beramusun ismi dupemus aresin ismi dupes olmus zati :) bu arada sen hangi serverda takılıyosun?[signature][hline]nick: Arthas_sw
Mesaj tarihi:
said:
arthas_sw, 30 Aralık 2005 14:14 tarihinde demiş ki:
bak orad haklısın beramusun ismi dupemus aresin ismi dupes olmus zati :) bu arada sen hangi serverda takılıyosun?

Ares Adımı Dupe olmus ? Suan Serverlar arasında En temiz i Ares.[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :(
Mesaj tarihi:
evet oyle ya gecenlerde bı video izledim pristin biri org town icine girdi ve arkasında pırpır bile yoktu adam gitti otudu kalktı sonrada cıktı yuh yani dupenin boylesi :)[signature][hline]nick: Arthas_sw
Mesaj tarihi:
4Ever bence yanılıyosun sence dupenin olmadıgı bir serverda kekuri +3 tezgahta olurmu ?[signature][hline]nick: Arthas_sw
Mesaj tarihi:
said:
arthas_sw, 30 Aralık 2005 14:17 tarihinde demiş ki:
evet oyle ya gecenlerde bı video izledim "pristin biri org" town icine girdi ve arkasında" pırpır" bile yoktu adam gitti otudu" kalktı sonrada cıktı yuh yani dupenin boylesi :)"

Bırak oynama abi....[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım

NecrozaN/6X/Ares
Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D)
Mesaj tarihi:
o konuda haklısın ya ares gene digerlerine oranla en temizi ama oyle iste ne bilim hiç bisey yapamazsam irki degisicem ya sıkıldım org kesmekten birazda human keselim[signature][hline]nick: Arthas_sw
Mesaj tarihi:
valla aresi bırakalı bayağı oldu ama dieceğim şu bu sıralar areste düpe almış başını gitmiş..mirage dagger +7 120m olur da bu kadar olmaz ..cyper için düpe dionuz orda bile mirage dagger +7 500m den aşağı deil..geçen gördüm shard +7 pazarda yazık dedim ...bence areste saman altından su yürüten çok var geçin o ayakları..
areste düpe yoksa hiç bi serverda düpe yoktur bu kadar diorum[signature][hline]Nick: Kertenqele(Warrıor)
Level: 6x
Np: 1xxxx
Clan: canım nereye isterse :D
  • Yeni Oluştur...