Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

stajyerler neden hep ezilir????

darkness87

Öne çıkan mesajlar

hep ezilmez, yerine göre değişir... Ama sana al bu metni 100 tane yere faxla deenbilir, bundan da gocunmamak lazım, sonuçta sen zurnanın son deliğisin.. Birde üni öğrencileri mezun olduklarında yada okurken hayatla ilgili toz pembe hayalarde olurlar onları hayata hazırlamak için güzel bi hazırlık evresidir stajlar, kısacası stajda aslında insanlar bi bok olmadıklarını anlarlar, yada aslında hiç bişey bilmediklerini, ast üst ilişkisini, para kaznmanın ne kadar zor olduğunu, terfi etmenin nekadar güzel bişey olacağını vs vs

staj da iş yerlerinin en saçma işlerini yapmak hem iş süreçlerini öğrenmenin hmende hayata hazılanmanın rüyadan uyanmanın en acı yaşandığı yerlerdir genelde.. zaten staaj dan sonra insanlar genelde akademisyen olmaya kara verirler.. bilim adamlığınını rhat bi meslek olarak görürler( aslında çocukluğundan beri bilim adamı olmak yokru kafasında staj da kara verilir genelde, yada mezıun olup iş bulamayıp yüksek yaparken )
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
aynen staj yaptığım yerde krallar gibiydim. masamda 22" monitörüm emrime amade bilgisayarım diğer staj arkadaşımla bana özel oda...
bilgi yönünden bayaa bi eziktim ama kimse de ezmedi beni java bilmon oracle bilmion diye :), tam tersine herkes canla başla yardımcı oldular bize.
şans işi biraz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...