sechil Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 2 sene geçmiş üstünden biz bu topiği açıpda gülmekten öleli ama hala bi efsane gerçekten 2. sayfada olay çözümlenio okumayanlar kaçırmasın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 valla kaçırmışım bende harbi efsane olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 "The Legendary Topic" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Çok bir fake kokuyor. Ama değilse gırgır baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 fake deil birden olağan şekilde gelişmişti herşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 stajer dediin noobdur ezmek gerek ondan yaşasın kötülük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 owning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 neden ezmek gerek??onları yanına stajer olarak alıosan eğer iş öğretmen gerek sadece amele olmalarını sağlamak deil olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 tripple kill!! tripple kill!! hemen parlamışsın seçil sakin ol biraz işin gırıgırı bi tarafa yeni olanı ezerler hayat böyledir.ezmek dediğim yani zorlarsın o işi öğretirken çünkü ilerde raat olsun diye iyiliği için anlatabilidmmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 sen süper anlattında nedense bu mantığı ben anlamadım ama doruu yanii ne denirse densin stajer hep ezilen taraf olur :(:( yazık deilmi bu çocuklara bu gençliğee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 yerim gençliği hemde nutella sürerek :) su akar yolunu bulur takma kafana herkes o yollardan geçip gidiyor sonuçta ? haksızsam söyleyin!! hıı hıı! haksızmıyım?! sfdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 adamınbiri said: arda bey? onuda yerim paufsusadf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 afiyet olsun yaow ne diyim neyse bu topic'i fazla geyiğe çevirmiyelim efsane olduğu yerde kalabilsin yoksa çöpe atılcak şimdi...DAĞILIN ÜLEEEHN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 abi kızma abi dövme pls bab atımı neden kestin ? at parası yok sfdasdf herneyse bu topiğe daha uğramam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 baştaki kişiler ego tatmini yapmak ister de ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 of arda bey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 kişilik meselesi gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 hep ezilmez, yerine göre değişir... Ama sana al bu metni 100 tane yere faxla deenbilir, bundan da gocunmamak lazım, sonuçta sen zurnanın son deliğisin.. Birde üni öğrencileri mezun olduklarında yada okurken hayatla ilgili toz pembe hayalarde olurlar onları hayata hazırlamak için güzel bi hazırlık evresidir stajlar, kısacası stajda aslında insanlar bi bok olmadıklarını anlarlar, yada aslında hiç bişey bilmediklerini, ast üst ilişkisini, para kaznmanın ne kadar zor olduğunu, terfi etmenin nekadar güzel bişey olacağını vs vs staj da iş yerlerinin en saçma işlerini yapmak hem iş süreçlerini öğrenmenin hmende hayata hazılanmanın rüyadan uyanmanın en acı yaşandığı yerlerdir genelde.. zaten staaj dan sonra insanlar genelde akademisyen olmaya kara verirler.. bilim adamlığınını rhat bi meslek olarak görürler( aslında çocukluğundan beri bilim adamı olmak yokru kafasında staj da kara verilir genelde, yada mezıun olup iş bulamayıp yüksek yaparken ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 adamınbiri said: arda bey? Hı hıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ben staj yaparken çalışanların benden çok da bilgili olmadığını öğrendim, nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 2 kere staj yaptım ayrı şirket ve sektörlerde ikisinde de ezilmedim lan gayet kraldım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Efsaneler ölmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Valla bende staj yaptım bu yaz.Gayette ezilmedim çok kral bi stajdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 aynen staj yaptığım yerde krallar gibiydim. masamda 22" monitörüm emrime amade bilgisayarım diğer staj arkadaşımla bana özel oda... bilgi yönünden bayaa bi eziktim ama kimse de ezmedi beni java bilmon oracle bilmion diye :), tam tersine herkes canla başla yardımcı oldular bize. şans işi biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar