Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Evimin manzarası - İzmit|Sarper Okuldan bir kare - Kocaeli Ünv.|Umuttepe Kampüsü İstanbul Trafiği - Köprüye giriş İstanbul Fatih'te bir cami İzmit'te yağmurlu bir gün ve koşarak ilerlerken birden gördüğüm küçük çocuk Alkollü bir geceresimleri telefon ile çektim unsharp mask uyguladım. boyutları küçüllüttüm..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 şuan eskişehire gelmiş olmama rağmen o trafik görüntüsü burdan bile sıkıntı verdi[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ve ( O ) kudretli ağaç düştü.. Adalet herşey için... fındıklı sahili[Bu mesaj vratyas_vakyas tarafından 26 Aralık 2005 13:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Vratyas direk kendin bilgisayarından link veremezsin. http://www.imageshack.us/ adresine upload edip, buraya koyman lazım.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ah ah salak ben :) yapıcam birazdan:)[signature][hline]ve ( O ) kudretli ağaç düştü.. Adalet herşey için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yap birazdan da yaptığını buraya koyma. kendi başlığını aç.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Küçük çocuklu fotoğraf çok güsel olmuş.Basında yer alan fotolara benzemiş. =)[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bende zirt pirt manzara fotograficekip cekip koyuyodum siteye sonra bigün birisi bana bi insanin ya da hayvanin olmadigi fotograf nekadar güzel olabilir ki? dedi hatta daha sonrada Ara Gülerinde benzeri birsey söyledigini duymustum 'Içinde insan olmayan fotograf bi ...a benzemez' gayette haklilar bence insanli fotograflarin çok çok daha güzeller manzara çok çok etkiletici degilse cekmek gereksiz geliyo artik bana...[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 tebrik ederim, evinin manzarasi baya guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hoş güzel tebrik ederim devamini beklerim[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 insanın veya hayvanın olmadıgı o kadar çok guzel fotograf var ki. bunun olmadıgı bunun bunun oldugu diye kısıtlarsan olmaz. cektigin guzelse guzeldir degilse degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 [signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bu arada yukarıdaki resim, okul kampüsünden yine.. dağ eteklerinde gördüğünüz sis/bulut karışımı şeyin altında ise bi tomar köy var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hmm güzel.. yanlız resimler biraz blur'lu gibi duruyo. net değil. photoshopta bi elden geçmesi lazım ;) eline sağlık.. devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ama özellikle son fotoğraftaki ortam çok güzel. Fotoğraflarda görmekten en çok haz duyduum şey, yemeyşil dağlar ve etrafındaki pus. Ah bi de netleştirme yapsan...[signature][hline]Today has born the seventh one Born of the woman the seventh son And he in turn of the seventh son He has the power to heal He has the gift of the second sight He "is" the chosen one So it shall be written So it shall be done... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bu resme unsharp mask uygulamayı unutmuşum.. editledim.. sanırım biraz daha net..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sahane, tebrik ederim. nasil cekiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Nokia 6020/telefonla.. sonra da photo shopta acızık filltre uyguyluyorum.. beğenmene sevindim teşekkür ederim..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 caktırma dominic senle maytap geciyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 olsun..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar