erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 http://pano.mynet.com/MyPanoMessage.asp?forumid=59&messageid=3298388&threadid=3298388 buna baktığım anda kptum yaa.buna kananlar varmıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 zuhahahahaha belki yakında biri şöyle bi post atar : Gm misin abi ? uehueuhu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 id:si...r şifre:git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 İD ve Passwrod'ünüzü vermeniz yeter. Passwrod LoL. Wardır buna kananlar.Walla kardeşim oynuyo oyunu.Bunu görse kesin atar hemen.Akşama da gelir abi boyle yaptım şoyle level para gelecek diye.Ama onunda yolunu buldum.Girince sadece level kas kimseyle konuşma item alma satma gibisinden. Heh..[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 5 * :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Yuh Yani buna kim kanar 20milyar para diyor 3milyarda exp YUUuuuUUuUuH... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EviLCrieS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 puhahahahaha hatta zuhahahhaha +1 şaka gibi :)[signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 zueahauehaehauhea euhauheuahe adam akıllıymıs yolıcam boktan 1 lvl lık bi adamın acc sini bakalım napcak serseri :-P[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan:Msscre_tR İron X +6/60 bi tane :D bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 :D:D:D:D:D:D abi koptum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bi ezik daha. dünyada bu eziklerin soyunu korumak için bir vakıf felan mı var acaba ben bulamadım .[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bi de bu var:D http://pano.mynet.com/MyPanoMessage.asp?forumid=59&messageid=3293399&threadid=3262298 sırf gülmek için girim derim mynetpanoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bu daha güzel koptum walla :D demek /eziq manyak kopartmış adam.[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mynet bir de bu mesajları onaylayarak oraya ekliyormuş. Yazık vallahi, mynet bile bu olayın farkında değil, o mesajı onaylayıp oraya ekleyen modun hiç mi aklı kesmiyormuş? ne kadar egzantirik bir durum, bende üsturuplu ve okkalı bir cevap verdim oraya, mesaj onaylanmazsa helal olsun orada yöneticilik yapanlara ne diyeyim en fazla Çiçek Böcek[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cRueLs Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mynettede ne kadar sazan varmış :D hepsi aTlamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 çok şükür 46 kromozomluyuz yazdıımız msjlar belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: KaKsi, 19 Ağustos 2005 23:28 tarihinde demiş ki: Mynet bir de bu mesajları onaylayarak oraya ekliyormuş. Yazık vallahi, mynet bile bu olayın farkında değil, o mesajı onaylayıp oraya ekleyen modun hiç mi aklı kesmiyormuş? ne kadar egzantirik bir durum, bende üsturuplu ve okkalı bir cevap verdim oraya, mesaj onaylanmazsa helal olsun orada yöneticilik yapanlara ne diyeyim en fazla Çiçek Böcek Mynet in içinde cok buyuk oyunlar donuyor artık onun ıcın bıle para almıslardır derler ya para ıcın kendını bıle satarsın o duruma geldıler[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 kromozomlarını iyi say eksik var sende maıhaı :D[signature][hline]İşte Bunu Seviyorum=Plaklar What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 "Meraba ben Knıght(ı ya dikkat) Onlıne başkanıyım. ismini ve şifreni ver sana item vericem" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Eternalus, 20 Ağustos 2005 09:53 tarihinde demiş ki: "Meraba ben Knıght(ı ya dikkat) Onlıne başkanıyım. ismini ve şifreni ver sana item vericem" doğum tarihini unutma:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Eternalus, 20 Ağustos 2005 09:53 tarihinde demiş ki: "Meraba ben Knıght(ı ya dikkat) Onlıne başkanıyım. ismini ve şifreni ver sana item vericem" nuhaha zaten o ı ları hiç unutmam kaç tane yabancı taklidi yapan türk ü ı yüzünden yakaladıydım :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 azuhahahah Up[signature][hline]Güle güle Knight merhaba SilkRoad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar