bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Gwen Stephani nin rich girl şarkısının müziği Çok eski ve ünlü bir şarkı türkçe versiyonlarıda mevcut türkçe adı bardaki kemancı sanırım. şarkının ritmi dırı dırı dım dım dırı dırı dırı dırı dırı dım dırı dıı dıı dıı dıı dırı dırı dı diye gidiyor. söylermisiniz[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 "If I Was A Rich Man" değil mi?[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bulamadık :/[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Fiddler On The Sticks soundtrack diye arat. PS: Filmin adını yanlış hatırlayıp çok pis yanılmış olabilirim :-)[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 demın hiç olmazsa başka şarkı çıktı bu sefer hiç bulamadık ehehe[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hatta ah bir zengin olsam dırıdırıdırıdır bir kısmı[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravachol Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yakın cevap da 'if ı were a rich man' şarkının adı ortaokul hazırlıktan hatırladıgım kadar[signature][hline]we dont care what u say.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Çok pis yazmışım valla. Hem de saçmalamışım ehe :-) Fiddler On The Roof imdb rulzz[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bulundu öptüm şekerler[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 o şarkı dinlenmez sil onu. bide buldugunuz şarkıları ne yapıyorsunuz merak ediyorum.açıp hemen dinliyomusunuz yoksa paket yapıp arşivemi atıyosunuz.yoksa birine hediye falan mı? yoksa yoksaa?? kareoke? oke.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! [Bu mesaj Fistan tarafından 30 Aralık 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 fötr şapka ve baston alıp dans edicem labada labada diyerekten giricem yılbaşı akşamı salona[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar