Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

" gerçek SAİLORMOON" o kızların orda ne işi var???

spygirl

Öne çıkan mesajlar

Neden Sailormoon'un tv dizisini yapıyolar. Kim istiyor.Sinrileniyorum hem de çk.O kızlar sailormoon değil ki olamaz ki...Ben karşı çıkıyorum.Şeblek suratlı bikaç yalancı kızı ailormoon u yerine koymasınlar.Orjinal olan gerçek olan o sailorsenshi midir neyse o değil işte.Ben tek bir Usagi tanıyorum saçları doğal sarı ve çok sevimli bir kız...
O dizi oyuncularını gerçek başka isimleri var! çok sinirliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!!!!!!!!![signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş Live-actiondan bahsetmeye çalışıyor galiba... Evet bencede kötü olmuştu 1-2 resmini görünce öeh bu ne millet bunumu izliyor demiştim[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

Yaf Hiç ScreenShot Yokmu Mrk Ettim Kızları...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...