spygirl Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Neden Sailormoon'un tv dizisini yapıyolar. Kim istiyor.Sinrileniyorum hem de çk.O kızlar sailormoon değil ki olamaz ki...Ben karşı çıkıyorum.Şeblek suratlı bikaç yalancı kızı ailormoon u yerine koymasınlar.Orjinal olan gerçek olan o sailorsenshi midir neyse o değil işte.Ben tek bir Usagi tanıyorum saçları doğal sarı ve çok sevimli bir kız... O dizi oyuncularını gerçek başka isimleri var! çok sinirliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!!!!!!!!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Sailormoon şu trt 1 de çıkan çizgi film değilmi. Hem zaten ben o çizgi filmi bildim bileli dizi şeklinde verilmiştir.[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsukikage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Her ne kadar anlamak zor da olsa arkadaşın sailor moon un "live action" serisinden bahsettiğini zannediyorum. Ama dediğim gibi mesajın manasını daha çözemdeim. Bir iki kere daha okuyayım belki arada ilham gelir de çözerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Arkadaş Live-actiondan bahsetmeye çalışıyor galiba... Evet bencede kötü olmuştu 1-2 resmini görünce öeh bu ne millet bunumu izliyor demiştim[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Evet gerçektende o diziyi bende beğenmedim. Animesinin kalitesine asla ulaşamayacak.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Hiç izlemedim sm live-action ama nasıl dönüşüyorlar merak ettim doğrusu... :D Animesinin son seride iyice sıyırmış, Usagi'nin saldırı ve değişimlerini sakız gibi sündürmüşlerdi... Ohey oluyordu insan... Live-Action karakterlerini o jimnastik haraketlerini yaparken hayal edemiyorum ^^... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Yaf Hiç ScreenShot Yokmu Mrk Ettim Kızları...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar