microCosmo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Photoshopta arka planı transparan olan bir yazı yaratmak istiyorum. Ama lanet olası anti-alias özelliği yüzünden yaptığım şeyi beyaz arkaplan dışında bir yere koyunca etrafında beyaz pikseller gözüküyor. Nasıl engelleyebilirim bunu? Sadece text için değil herhangi bir şekil için de geçerli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 1- yanlış yerde açılmış bir topik.. görsel sanatlarda açılması gerekiyordu. 2- PS vectorel bir program olmadığı için o kenardaki rahatsılık verici pixeller her zaman olcaktır.. 3- bunu engellemeinin en uygun yöntemi, koyacağın alanların rengine uygun renklerle kenarlarını bitirmek ve mükemmele yakın bir yuvarlıkla kaydetmendir.. direkt yuvarlak birşey kaydediorasna pd de vectorel pathler kullanarak yap bunu.. eğer ölesine bir şeyi BG'ı transprnt yapıcaksan kenarları olabildiğince keskin temizlemen gerkmektedir..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hazır açılmışken Marquel tool seçtiğim zaman ve alan belirlediğim zaman hata msjı veriyor sürekli aynı şey türkçeye çevirincede çok anlamsız birşey birisi çözüm sunabilir mi?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 nereyi seçtiin önemli.. seçim alanı yapılamayacak iamege ler vardır.. sen denediğin iame gi veya her neyse onu anlat ki sdorunun çzöümünü söyleyebileyim..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 şöyle bişi işini görürse, antialiase ı kapatıp çalışman yeterli. gif in transparan 2^1 yani binarydir. yani bir piksel ya transparandır, ya değildir. arası yoktur. geçiş yapmak istersen şeklindeki gibi tramlama yapman gerekir. bunlardan memnun değilsen, destekleyen yerlerde 2^8 yani 256 değer transparan kanalı olan .png formatı kullanabilirsin.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 threshold at gitsin[signature][hline]Yerde Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar