Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte buna öğretmen derim..

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Lise 2. ve 3. sınıflarda Tarih dersine giren öğretmenimiz, hayatım boyunca en çok sevdiim öğretmendir heralde.
Kendisini tanımadan önce törenlerde çok dalga geçerdik onunla; okuldaki en gür sesli öğretmen oluşu ve milli duyguları kabarık olması nedeniyle önemli şiirler ve yazılar, milli törenlerde ona okutulurdu. Atatürk ve/veya vatan ile ilgili yazılarda kükrercesine okurdu; okuduğu şeydeki duyguyu sonuna kadar tattıracak kadar. Ama bizim "hödük"ler tayfası; onu alaylı alaylı alkışlarlardı; okulun çömezlerinden olarak, biz de dalga geçerdik (çünkü tanımıyoduk).

Lise 2'de derslerimize girmeye başladıında hepimiz onu sevmeye başladık; o kükremelerinin kasıntılıktan olmadıını öğrendik. Fen bölümü mezunu olduğu halde Tarih dersine duyduğu aşk nedeniyle Tarih öğretmeni olduğunu öğrendik. Yazılılarda, öğrencilerinin kopya çektiğini gördüü halde gıkını çıkartmadıını öğrendik. Hatta kopya çektiklerini bildikleri halde, soruların cevaplarını bazen direkt, bazen dolaylı yoldan verdiğnii öğrendik. Yazılılarda bize yardım ediş nedeninin, Tarih ile fazla ilgili olması beklenmeyen biz sayısal öğrencileri sıkmamak olmadığını öğrendik. Sevdiği her öğrenciye yardım ettiğini; sevgisinin, kalbinin da en dibinden geldiğini ve en safı olduğunu öğrendik. Kalp hastası olduğunu öğrendik. Böbrek taşı düşürdükten sonra geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle, artık, eskisi gibi, kükreyerek okuyamayacağını öğrendik. Öğrencilerini mezun ederken; yıl içinde kendisini en çok rahatsız öğrenciler için bile gözlerinin dolduğunu öğrendik. Lise biter bitmez oturup düşündük ve bizim için yaptığı fedakarlıkların farkına vardık. Bir süre geçti; o mükemmel öğretmenimizi de unutacağımızı öğrendik.[signature][hline]Today has born the seventh one
Born of the woman the seventh son
And he in turn of the seventh son
He has the power to heal
He has the gift of the second sight
He "is" the chosen one
So it shall be written
So it shall be done...

Sosyal ağlarda paylaş

ya sımdı aklıma geldı bızım lıse 1 de bır fızıkcımız vardı adam sarhostu resmen sınıfa cekıp cekıp gelıyordu anlatamıyordu soru sormaya korkuyorudk yuzyuze konusunca leess gıbı kokuodu cunkı
bunun aksınede kendını lawful neutral oalrak tanımlıyan bır kımyacı vardı herıf dunyanın en kıl hocasıydı neyse

benım babam vefat ettı o yıl derslerı bırakmamaya calsıtım arada aksıne dahada sıkı sarıldım okula ama sayısal basarım yok fızıkten hep 1 kımyada 1 yok hoca nerden cozdu nfılan ayagına sılıo notlarımı sınavda bende kafamdan yapıodum neyse
sınav olduk genel test yaptılar fızıkten gece rbı not almsıtım ama ortalamayı ıkı yapmaya etmıyordu oole duygu somurusunude sevmem soylemıyorum hcoalara babam vefat ettı dıe kımyadanda gırdım sınava 80 kusur aldım ama ehrıf sayamdı dedı kesın kopaydır bu dedım hocam yapabılıyorum fılan yok annem geldı okula durumu ızah etmıs kımyacı benım yanımda olabılır bende gencken babamı kaybettım benı baglamaz dedı fızıkcıyede ıhtımal vermıyorum annem konusmuz ama adamla butun okul dalga gecı sarhos dıe neyse

sene sonu oldu kımyacı koca bır 0 vermıs 1 bıle yapmamıs sonra fızıge bı baktım hoca 3 verıp gecırmıs cok duygulanmsıtım fılan 2 sene sonra rehberlıkte ders saatınde hocayla sohbet edıoz bızım fızıkcı gırdı lıse 1 dekı cıktı rehberlıkcı dedıkı xxxx hoca daha yenı duzeldı
ne oldukı dedık
dedı 2 sene once karısını kanserden kaybettı karısı gozlerı onunde erıyerek oldu
hala ahtırladıkca gozum yasarıyor megerse bız lsıe 1 deyken adam o yuzden ıcıyormus banada o yuzden fazlaca not vermıs uzılmıyım dıye

hala anlatırken gozlerım sulanıyor[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki:
On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts!

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

benim hocalarım hep iyi olmak zorunda kaldılar. onlar kötü olunca ben daha kötü oluyorum. sıkar biraz :D anlatmak istediim tek bi adam var. din hocam. 3 yıldır din hocam. adam konuşmaya başladığı anda tüm sınıf uyur. harbi programlı gibidir yani olay. adam da farkında bunun. ben bi kere dinliyim dedim. nasolsa dinlemio bunlar die düşünüp saçmalıyo herif. şöyle bi cümle kurdu
"sen kara,ben kara,ak kara tartışması yaparsak, mor doğar"
wtf hocam ? dedim , o ne lan dio XD[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord
Sosyal ağlarda paylaş

bizim hoca manyak
bi sözü:

-ahh çocuklar şu demokrasiye bakın şimdi aramızdan bi kişi istedi diye ders yapıcaz...
* kim o hocaM??
-tabikide ben...

:D:D:D bunun üstüne tanımam...[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...