RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 40 küsür yaşında bir bayan öğretmenim var!!! Kendisi edebiyat dersimize giriyor dershanede.Çok sevdiğim bir hocam ders işleyişi çok farklı biraz anlatmak istiyorum.. Ders zili çalar kadın içeriye gayet samimi bir şekilde ayak basar herkezle selamlaşır ve dersi işlemeye başlar.. Dersin ilk 15 dakkası bi önceki dersi tekrar eder hızlı ve akılda kalıcı bir şekilde. Kadın biz bi yazı yazarken.. Yürüyor ve kısık bir sesle... -Koşuk,sagu,sav,destan (Sözlü edebiyat ürünleri) diyor siz yazınızı yazıyorsunuz o sessizlik içerisinde bu fısıltıyı duyuyorsunuz ,yani farkına varmadan inanılmaz eğlenceli bir şekilde öğreniyorsunuz.. Neden eğlenceli? Kadın size hitap ediyor adeta hafif argo kelimeler konuşuyor sıkıldıgınız zaman dersi kesmiyor ama sizinle muhabbet ediyor sizin sıkıldıgınızı anladıgı anda.. Açıkcası bu yaşıma kadarki okul hayatımda hiç böyle bir hocaya rastlamadım.. Eğer varsa böyle süper öğretmenleriniz buyrun paylaşın :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. [Bu mesaj RedallHoor tarafından 28 Aralık 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bizimde bedeb eğitimi hocamız çok kral.. dieksiniz zaten çok da önemli bi ders degil ama hocamız hiç birşeye kızmıyor serbest bırakıyo bizi hep sınıfta konusuyoruz oyun oynuyoruz gitar çalıyoruz bazılar dışarı çıkıp top oynuyo fln gayet iyi bi ögretmen o da..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Süper müdürümüz vardı vileda sopasıyla dövmüştü beni..[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 (bkz: mehmet özuslu) süper adam ya[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bizim öğretmenlerimizin çoğu böyle her ne kadar okulda adi ,şerefsiz olay çıkarmak için aranan salak çocuklar olsa da harika bir öğretmen kadrosu var... Bu seneki öğretmenlerim hepsi çok iyi :D Senin anlattıklarından da iyiler yani [signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık [Bu mesaj DarKRideR tarafından 28 Aralık 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 dershanedeki matematik ogretmenim cok iyi biri, genç olusundan mıdır nedir hem cok iyi anlatıyor hem ogretmen ogrenci ilişkisini yok ediyor, hem de sordugun zaman kendini tekrar etmek yerine farkli yoldan anlatıyor( cogu ogretmenin en buyuk eksigi "anlamadım" diyince cumlelerini tekrar etmesi, yahu "duymadım" demedim ki "anlamadım"dedim)[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bizimkiler mal ya[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bizim seminerci efsane edebiyatcıda iyi sen li fln konustugum tek hoca kızıyo ama olsun zevkli oluyo :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Dersanelerde zaten enseye tokat ilişkileri döner.Hele bi de öss de topu dikip de 2nci senene hazırlaniosan..Tabi bu dediğim biraz modern dersanlerle ilgili[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bizim okuldaki edebiyatçımız sevil hoca var çok süper hocadır ve tabiki dershanedeki tarih hocamız savaş hoca ! yok böyle tarih anlatan ve muhabbeti bu kadar iyi olan bi insan :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bizimkiler acaipti biraz en sonunda tekmelediler beni okuldan.Ben onlardan kurtuldum onlar benden :lol:[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Tarihçiler ve coğrafyacılar genelde kafa insanlar çıkıyo..Fenciler de sux! p.s:TS idim ben peheey[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bizim bir tarih hocamız var. ismail aktaş. üstüne hoca tanımam. ders işleyişi falan herşeyi süperdir adamın. ekşide bile geçiyor hatta http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ismail+aktaş[signature][hline]İmzamı kaybettim hükümsüzdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Prof Dr Osman Kopmaz verdiği dersler : Mühendislik matematiği Makina Teorisi Bu adamın dersinin nasıl başlayıp nasıl bittiği hiç bi şekilde anlaşılmaz 1.5 saat su gibi akar geçer. Çizdiği şekiller verdiği absurd örnekler asla unutulmaz İlkokul çocuğuna anlatır gibi matematik anlatır hiç bi önemli noktayı atlamaz sınawlarda her zaman tüm konuyu kapsayan ancak çok ağır olmayan özgün soruları seçer. derste öğrenebildiğim iki derstir bunlar. Seviyorum bu adamı.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Lisedeki Elektronik hocam Alper hoca. anlatılmaz yaşanır derler ya tam öle. hem arkadaşım,hem hocam,hemde abimdi kendisi. şimdi askerde mart ta dönecekmiş. ama malesef biz göremicez. neyse o gelsinde sağ salim. Saygılar Hocam :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 final dersanesi, bakirkoy (fdd diil) simdi rehber hoca.. edebiyat dersine giriyodu dersanede.. hayatimda yer eden nadir insanlardandir kendileri. hala benim hakkimda dosyasi duruyodur eminim. peki bu bey niye yer etti benim hayatimda... soyle ki senelerce insanlarin beceremedigi okuma aliskanligini bana kazandiran kisidir kendileri. bu nedenle tarihe isminin kazinmasi gerekir..[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bizim hocaların hepsi profesör. O yüzden hepsi çatlak. Zıvanadan çıkmışlar.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bizim kanadalı bir ingilizceci vardı babam gibi sevdim insanı. kültürlü kafa bi adamdı derste çok güzel sohbetler geçerdi.bazen farklı diller kullanırdı(la pagina derdi) adıyla dalga geçmemize izin verirdi (mr.mcdonald-mr.mcdonalds:D) biraz milliyetçiydi çanakkale savaşını tartışırdık (adamın suratı yamuktu doğum sorunu bi kulağı biçimsizdi ve duymuyordu e kimse 4/4 lük olmaz ki) böyle bir insan bidaha dünyaya zor gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bizim coğrafyacı efsanedir. geçen hafta derse girdi haritayı getirmemişler. boş tahta üzerinde harita varmış gibi anlatıyor böyle. bakın bu kutuplardan gelen soğuk su akımı falan diye çok gülmüştük :) ama adamın öğrencilerinin coğrafya başarısı 25/20 falan bu kadar iyi bir adam[signature][hline]Voic3 Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki: birsey biliyorsan soyle alim desinler bilmiyorsan sus adam desinler... newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki: Çelik Ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bizimki bana 0 yavuz diyo lakap taktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bir müdürümüz var aha da bikaç haraketi: -okula gidiyoruz buda wolswogeniyle yanımızdan geçiyo. otostop yaptık adam elini camdan çıkarıp orta parmağını gösterdi. Biz şokla karışık yarıldık. -Herhafta penguen okur minik kedileri var -günaydın dersin sadece durup sana bakar sonra kzııp odasına gider -koridorda seni görür, koşup sınıfa girer senden önce, sonrada almaz seni -bir taraftan ses geliyo topluca o köşeyi atar sınıftan -bunların yanında gerçekten çok profosyonel bir ders anlatım tarzı var cidden çok iyi. -bir de papyon takar :-) Böyle bir hocanız varsa bu ikisni tanıştıralım.. Herşey bi yana severiz kendisini. Ben sevmem aslında geçen sene beni bıraktı inglizceden. Ki sınavlarım çok yüksek ve adanın inglizce tanıtımını yapıyorum nette ve basılı yayında. ama sen gel gör ki ingilizceden kal gerekçeside dersde bimnenneyi bozuyomuşum falan.. uyuz herif :P[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Lise 2 yi okurken bir bilgisayar öğretmenim vardı. Ben okulun kenar köşesinde sigara içerdim hep. Kaç kere o köşede yakalansamda başka sigara içebilecek bir köşe yoktu sakin ve tedbirli :) Ama bilgisayar hocamız beni orada sigara içerken gördü ve sadece gülümseyerek uzaklaştı. Bana göre en iyi öğretmenim buydu :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bizim okulda biraz siyaset baskindi o yuzden cok sopa yedik.. (yanlis anlamayin arkadaslar biz aslinda siyasetle ilgili olmadigimiz icin yiyoduk dayagi =))[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ya biizm lise 1de bi coğrafyacı wardı adam manyak biriydi ya harbi yani onun dersini anlamayana ben şahsen mal diorm..okadar ii annatıoduki isteristemes oreniodn yani..ama sınawdada mantıa dayalı zor sorular soruodu oda ayrı:)onun dersinde laubalilik yapanlara da bi çift sozu oluodu onları duyduktan sora istesende konuşamıodn ztn süper biiriidi yanii:)[signature][hline]Biz albümde g.t diince herkese batıo ama tv lerde sabahtan akşama kadar g.t goruorus .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 benim anladağım tek şey Genç öğretmenler yeni nesille daha iyi iletişim kurabiliyorlar tabi 40-50 yaş aralarında olanlardanda iyi çıkanlar oluyo ama istisna...[signature][hline]Sephrioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar