Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yorumsuz! [Resim]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
feykimsi şeyler bunlar, yada mucizevi mi demeliydim? aynı kapi zaten[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory?
When you do, I hope you smile and hold that memory a while
Mesaj tarihi:
Hüleayn komik geldi paylaşayım dedim...

Amma soğukkanlı karşıladınız ha, allalla :)[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Mesaj tarihi:
nerden buldun bunu be eheuh.
yoksa sende bu adamlarla mi cetlesiyosun ?[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Mesaj tarihi:
Alttaki benim :P[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 29 Aralık 2005 00:47 tarihinde demiş ki:
nerden buldun bunu be eheuh.
yoksa sende bu adamlarla mi cetlesiyosun ?

:lol:[signature][hline]~Push The Tempo~
duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
domuza asik oldum ben

Mesaj tarihi:
O_o[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Mesaj tarihi:
MSN'de bi arkadaş gönderdi valla.

Dikkat ederseniz, net cafe'de, cafe sahibi kullanıcılardan birinin masaüstünü görüntülüyor.

Haa ne kadar fake'dir tartışılır tabi :-P[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
Mesaj tarihi:
nahaha yalniz üstdeki yilmaz morgül'e benziyo .
acaba bi akrabaliklari mi var[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 29 Aralık 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
feyk deil...anadolunun kavruk bi o kadarda iğrenç gerçeği..adam yine gay iiki..yoksa eşek,keçi,koyun die sıradan geçirirdi..[signature][hline]Love can be as cold as grave...
  • Yeni Oluştur...