syh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Önceden oynıyanlar bilirler dofus 2D , turn bazlı izometrik anime cizimli bir mmo. Simdi astrub bolgesi tamamen bedava oldu. Oynayanınız, veya baslicak olanınız varsa bana whisper atın. www.dofus.com karakterim eca 30 kusurda, karakedi. whisper atmak icin; /w karakedi selam[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 zaten bedava diil miydi yazın oynadıydım[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bedavaydı paralı oldu :P ben bi şekilde çekiliş kazandım bir sürü item ve ömrüm boyunca özel üyelik aldım ehehhe :D[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 -up- Oyundaki türk nufusu gayet artiyor, gerci cogumuz artik parali uyeyiz ama hala oynamak istiyen varsa guild kurulumu oldukca yakin. Cael Karakedi Gece bunlardan birine whisper atın, biz sizi buluruz :P PS: Oyun hakkınta bilgi istemek icin mesaj atmayın lütfen, dofus oynuyan oyunculara ulaşmaya çalışıyoruz sadece. Başka bişi diyil.[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sizin lvl lar kaç ya :P ben dofus arenada beta tester oldum dofusa girmiyorum uzun zamandır :)[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bu arada oyunla ilgili bilgi :) http://forum.paticik.com/view.php?id=130645 http://forum.paticik.com/view.php?id=123293 Bide söylemeden edemiycem :P Dofus Arena çok taş geliyor eheheh :)[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben dofus oynuyorum levelim 8 , mesleğim lumberjack yalnız astrub dan dışarı çıkamıyorum hep aynı şeyleri kes nereye kadar o yüzden oyundan soğudum ve birkaç gündür oyuna girmedim. oyunda para kasmak çok zor bence. bende bir sürü item var ama ne işe yaradıklarını bilmiyorum bazılarının. odunları nasıl satarım ? ash wood var bende ama kaç paraya satacağımı bilmiyorum. oyundaki adım zikenzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sanırım oradan çıkmak için para ödüyordun :)[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 evet para ödüyosun ama para da ödeyemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben beta testten beri oynadığım için çekilişle bana ömür boyu bedava hediye etmişlerdi eheh :) şanslıyım bankayada bir sürü item doldurmuşlardı rare :P ama acc ile girince karakterlerimi silimiş buldum hiç bir işime yaramadı :)[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sen şu an oyunu beleş oynuyosun dimi her bölgelerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 girersem evet :)[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bir de bir kaç üst mesajda sorduklarımı da yanıtlarmısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 onları playerlara satıyorsun :) kaça satıldığını unuttum 100 filandı sanırım tam hatırlamıyorum eheh :) vendorlar alıyormuydu bilmiyorum lj nin yanına bi eşya yapma skilli al işine yarasın lj :)[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 son bir soru :) eşya yapma skilli nerden alıncak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kapalı haritadaki yerini hatırlamıyorum ya :)[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 npc lerden mi alıyoruz yoksa özel bi bina mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Benim karakterler daha pek gelismedi ama soyleler; Karakedi level 51 Eca Cael level 37 Xelor -> daha cok bunla oynuyorum oynadigim zaman. Gece Sram level 23 Luckless Enutorf level 24 Genelde yaratiklardan dusen anlamsiz itemlar esya yapiminda kullaniliyo, bazi cok ragbet goren esyalar genelde stat scrollar icin. Proffession edinmek icin NPC masterlari ara, proffession binasindan haritana marklatabilirsin. veya sor biz soyleriz.[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 dofus oynamıyorum artık, goonzu oynuyorum. teşekkürler yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 -up- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 wandskill scroll alınır. 100kk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar