Smoove Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Arkadaşlar ben ares te oynuorum fakat oyuna başladığımdan beri hiç bir clana girmedim (yani fazla durmadım) ama artık bir clan istiorum. Clana alabilecek varsa lütfen msj atın. şimdiden teşekkürler (clan pelerinli olursa daha ii olur) :D :D[signature][hline]NICK:xxxxxxxxxxxxx LVL:5x NP:9xxx CLAN:xxxxxxx SERVER:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 0rc mu Human mı?[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoove Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 human bu arada :D unutmuşum[signature][hline]NICK:xxxxxxxxxxxxx LVL:5x NP:9xxx CLAN:xxxxxxx SERVER:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Önceden pelerinli clan görünce vaoooooov diyoduk da şimdi neredeyse bütün clanlar pelerinli.[signature][hline]PwnagE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ben oyunda nudistim, pelerin filan hiç düşünmedim bile =)[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoove Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yani ben halaa öyle diyebiliyorum:D lütfen birileri ulaşsın lvlim 54[signature][hline]NICK:xxxxxxxxxxxxx LVL:5x NP:9xxx CLAN:xxxxxxx SERVER:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 pelerine gerek yok yaff pelerinde nemiş shellerimin goruntusunu bosuo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 nickin ne guselmis ole[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 benimmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yok smoove nin oyundaki nick i[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoove Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yaa clana almak istiyorsanız yada aldırtabilirseniz oyunda buluşalım nickimi saklamamın nedeni kız zannetmeleri[signature][hline]NICK:xxxxxxxxxxxxx LVL:5x NP:9xxx CLAN:xxxxxxx SERVER:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sen yaz olmaz bisi[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sole sole burda yabancı yoq :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoove Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yazıyorum bak HallabackGirl yaa charım kızda uysundie böle yazdım :D[signature][hline]NICK:xxxxxxxxxxxxx LVL:5x NP:9xxx CLAN:xxxxxxx SERVER:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 kiz zannettim seni cik benle pls ok[signature][hline]§ ANCIENTS § [Bu mesaj Marl0_on tarafından 30 Aralık 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoove Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 :D[signature][hline]NICK:xxxxxxxxxxxxx LVL:5x NP:9xxx CLAN:xxxxxxx SERVER:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 adam kız nicki görünce direk çıkma teklifini salladı :d kaçırma bu teklifi seni item e clan a bogar :D:D:d[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hahah xD[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoove Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yok mu clan bulabilen bana :D :([signature][hline]NICK:xxxxxxxxxxxxx LVL:5x NP:9xxx CLAN:xxxxxxx SERVER:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 falla ben Karus um :horace:[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Hani Kız BenDe Geliyorum Clana pls ok :D[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!! Aa bende OrcTum pardon [Bu mesaj Lucifer tarafından 30 Aralık 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ırk degişir karus olur zor bişe deilki=)[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Pinger, 30 Aralık 2005 20:31 tarihinde demiş ki: Clan plz i am girl and 17 years :) webcam open msn ok :) bb xDD[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoove Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 herşey için çok teşekkürler :( çok iyi dalga geçionuz[signature][hline]NICK:xxxxxxxxxxxxx LVL:5x NP:9xxx CLAN:xxxxxxx SERVER:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 your welcome[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar