ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 1 2 aylık oyundan arkadaşım glave +8 istedi verdim verdikden sonra cocuk cıktı.inanırmısınız hiç üzülmedim üzüldügüm tek nokta insanların gerçek yüzlerini birdaha görmüs olmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ve merak ettigim bir şey daha var o insan oyunda bundan sonra nasıl yüzüme bakacan yani demek istedigimi anladınız galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Geçmiş Olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 eyw kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ben Bircok Samimi Arkadasimin BEnim Charimdan İtem Calip.. Ben Yapmadim Vs Dedigini Biliorum.. Ulan İste Vereyim.. Niye Caliyosun... Dahamı Heycanlı Oluyor..[signature][hline]KLC Cypher Rogue 6x 3x.xxx HELiX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ztn içimde birşey vardı shell istemişti vermiştim geri fln vermişti herneyse glave +8 verdikden sonra içime bişe düştü ztn vermekte istemiyordum verdim neyse sağlık olsun Sokaklar sahte , İnsanlar Kahpe Başka Diyecek birşey bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 gecmiş olsun[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bu birşey değil. Benim, artık oyunu neredeyse kendisi üzerine kurduğum, o geldiği zaman herşeyi bırakıp sadece onunla takıldığım, bankadaki paramın yarısını onun için harcadağım, onun için birçok kişiyle tartıştığım, hatta bozuştuğum insan (ki nicki buraya yazılmaya dahi değecek biri değil), o kadar güzel satışa getirdi ki beni. Clanda 2-3 arkadaşa anlattım sadece, inanamadılar. Ama bu kişi için tüm insanlara küsmedim. 200-300 milyonluk bir itemi bana gözünü hiç kırpmadan veren arkadaşım da oldu, "işini gör, parasını sonra versen de olur" diyerek. Sonuçta sadece oyun parasını kaybetmiş oluyoruz, ama karşılığında "reel" insanları tanıyoruz.[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses...... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ofs kanka kim o eleman????[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ismi değmez özelden yazayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bekliyorum...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Yolladım Nedeye bilirsinki , Aga baba Kanki (En nefret ettigim laf zaten Kanki Kanka) 24 saat böyle diyen adamdan ne bekleye bilirsinki yalakalizim[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 O eleman hakkında pm ine ufacık bişiler karaladım.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 salla ya[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 :( :( item +10 da olsa +1 de olsa kimseye wermicen oyun moyun dionuz abartıonuz dionuz ama bi oyun için neler yapıolar ...[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 +1 de olsa +10 da olsa... Arkadaşımsa muhabbetim sağlamsa veririm... Lord_Tyranus un +8 Raptor u az kullanmadım.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 degmez[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Değecek adamda war... Değmeyecek adamda war...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 gecmiş olsun kardes valla arkadaşım bana charını veriyor sadece oyundan tanıyorum oda cold :D neyse böyle tipler çok[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Salla abı boyle seylerı..Pek uzulmemek lazım aslında Geçmiş olsun[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 :([signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bana milyarlarlık eşyaları veren arkadaşlarımda oldu benden milyarlık eşyaları çalan kişilerde o zmanlar k.e a geçmemiştik bile bu kdar para ile tüm eşyaları dizebilirdim umrumda bile değil şu anda da ben herşekilde dizerim charımı ama kimseden yardım almak istemiyorum bu saatten sonra[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye ne namaz kılmaya ne dua etmeye eskiden bir kilim aşırmıştım camiden o eskidi, gittim yenisini yürütmeye ömer hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Sizce ne yapmalıyım siz olsanız napardınız bukadar sahte insanların oynadıgı oyuna devam edermiydiniz?[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: ofs, 30 Aralık 2005 20:07 tarihinde demiş ki: Sizce ne yapmalıyım siz olsanız napardınız bukadar sahte insanların oynadıgı oyuna devam edermiydiniz? Oyna Tabi BöyLece GerÇek inSanLarı koay tanıRsın ;)[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 :S[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar