Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Insanlar....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 2 aylık oyundan arkadaşım glave +8 istedi verdim verdikden sonra cocuk cıktı.inanırmısınız hiç üzülmedim üzüldügüm tek nokta insanların gerçek yüzlerini birdaha görmüs olmam...
Mesaj tarihi:
ve merak ettigim bir şey daha var o insan oyunda bundan sonra nasıl yüzüme bakacan yani demek istedigimi anladınız galiba.
Mesaj tarihi:
Ben Bircok Samimi Arkadasimin BEnim Charimdan İtem Calip.. Ben Yapmadim Vs Dedigini Biliorum.. Ulan İste Vereyim.. Niye Caliyosun... Dahamı Heycanlı Oluyor..[signature][hline]KLC Cypher Rogue 6x 3x.xxx HELiX
Mesaj tarihi:
ztn içimde birşey vardı shell istemişti vermiştim geri fln vermişti herneyse glave +8 verdikden sonra içime bişe düştü ztn vermekte istemiyordum verdim neyse sağlık olsun
Sokaklar sahte , İnsanlar Kahpe
Başka Diyecek birşey bulamıyorum
Mesaj tarihi:
Bu birşey değil. Benim, artık oyunu neredeyse kendisi üzerine kurduğum, o geldiği zaman herşeyi bırakıp sadece onunla takıldığım, bankadaki paramın yarısını onun için harcadağım, onun için birçok kişiyle tartıştığım, hatta bozuştuğum insan (ki nicki buraya yazılmaya dahi değecek biri değil), o kadar güzel satışa getirdi ki beni. Clanda 2-3 arkadaşa anlattım sadece, inanamadılar. Ama bu kişi için tüm insanlara küsmedim. 200-300 milyonluk bir itemi bana gözünü hiç kırpmadan veren arkadaşım da oldu, "işini gör, parasını sonra versen de olur" diyerek. Sonuçta sadece oyun parasını kaybetmiş oluyoruz, ama karşılığında "reel" insanları tanıyoruz.[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses......
------------------------------
Server:Xigenon
Nation: Karus
Job: Elemantal Lord
Clan: New_Age (Leader)
Lvl: 6x
Np: şimdilik yeterli değil
Mesaj tarihi:
Yolladım Nedeye bilirsinki , Aga baba Kanki (En nefret ettigim laf zaten Kanki Kanka) 24 saat böyle diyen adamdan ne bekleye bilirsinki yalakalizim[signature][hline]CeeK is ßack...
Mesaj tarihi:
O eleman hakkında pm ine ufacık bişiler karaladım.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga
LvL : 62
Job : Blade Master
Server : Ares
Clan : PaTRiot
Nps : 10368 - Sonunda :D
Mesaj tarihi:
+1 de olsa +10 da olsa...
Arkadaşımsa muhabbetim sağlamsa veririm...
Lord_Tyranus un +8 Raptor u az kullanmadım.. :D
[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga
Mesaj tarihi:
Değecek adamda war...
Değmeyecek adamda war...
[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga
Mesaj tarihi:
Salla abı boyle seylerı..Pek uzulmemek lazım aslında
Geçmiş olsun[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
bana milyarlarlık eşyaları veren arkadaşlarımda oldu
benden milyarlık eşyaları çalan kişilerde o zmanlar k.e a geçmemiştik bile bu kdar para ile tüm eşyaları dizebilirdim umrumda bile değil şu anda da ben herşekilde dizerim charımı ama kimseden yardım almak istemiyorum bu saatten sonra[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye
ne namaz kılmaya ne dua etmeye
eskiden bir kilim aşırmıştım camiden
o eskidi, gittim yenisini yürütmeye
ömer hayyam
Mesaj tarihi:
Sizce ne yapmalıyım siz olsanız napardınız bukadar sahte insanların oynadıgı oyuna devam edermiydiniz?[signature][hline]CeeK is ßack...
Mesaj tarihi:
said:
ofs, 30 Aralık 2005 20:07 tarihinde demiş ki:
Sizce ne yapmalıyım siz olsanız napardınız bukadar sahte insanların oynadıgı oyuna devam edermiydiniz?

Oyna Tabi BöyLece GerÇek inSanLarı koay tanıRsın ;)[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are..
Fear is the Enemy!!
  • Yeni Oluştur...