Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: KosPer, 30 Aralık 2005 19:31 tarihinde demiş ki: Bide Kalashnikov al bari CZ'yi tararsın :D:D Aaa evet Onu UnuttumDu ekleyebilirmiyiz :D[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 lol xD bence eline plasma gun al[signature][hline] Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık... unutulmadı...unutulmazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: ShadowFax, 30 Aralık 2005 19:43 tarihinde demiş ki: lol xD bence eline plasma gun al Plazma Da iyiDe Sekiyo o RailGun dah iyi Olur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 lan bi ed abartma demişsiniz ama olsun ben bi mage yapardım..üstü full +8/15 hp set..lycoan staff +8 rom 2 tane mage ear ring 2 tane bide adam gibi belt.. bu kadar bide lvl 70 olup meteor atmak isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar