Necro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Yahu bir program falan mı engelliyor acaba kaspersky? falan[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 en garanti yol uninstall -> install Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Peki Okumayı öğrenelim hadi "(Oyunu Tekrar Kurdum)"[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 çok ilginç ben woot un dediği gibi yaptım ve hiç bi sorunla karşılaşmadım[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 senin adam askıda felan kalmıştır belki birde int cafe de dene ordada %1 hatası alırsan askıda kalmışsındır[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Uzak bana cafe Marlon da w00t un dediğini yaptı ama nafile oda giremiyor :([signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 heh en az 5 charla filam denedim ben hicbiri girmio[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 cok ilginc w00t u okumadım hiç bişi yapmadım, hiç bişi olmadı xD benim pc unique :P POP3 tede millet cd-rom kablosu cekip oynuomus. ben direk oynadım xD[signature][hline] Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık... unutulmadı...unutulmazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prob Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 i explorer geçmişini silipte denemeni öneririm. ben bu şekilde hiçbir sorun yaşamadan girdim.bende kaspersky kullanıyorum.[signature][hline]:::İNSANLARI KAZIKLAMAK ERDEM DEĞİLDİR::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mcankandemir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bende w00t'un dediği gibi yaptım ama nafile nafile olmuyor!%1'de kalıyor bende kafayı gömüyorum.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Böle yazmak için hesap açılmaz..[signature][hline]Ağzimı yormadan,oynatmadan konuşabildiğim yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 w00t yine uğraşmış yapan yapmış tabi bakmadığım forum kalmadı :( son çağre format atmaasını bilmiyorum 50 ytlde servis e yedirmek istemeyrum[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Data Execution Prevention (DEP) hedesini kontrol edin. knightonline.exe, launcher.exe ve hackshield.exe bu listede yoksa ekleyin.. (ozellikle SP2 kullaniyorsaniz.)[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 evet evet dep i kontrol et[signature][hline] Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık... unutulmadı...unutulmazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 heeh o nasil kontrol edilio :P ?[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Necro, 30 Aralık 2005 16:14 tarihinde demiş ki: w00t yine uğraşmış yapan yapmış tabi bakmadığım forum kalmadı :( son çağre format atmaasını bilmiyorum 50 ytlde servis e yedirmek istemeyrum 50 ytl mi format atıorlar ohh ben adama 10 ytl demeye çekiniorum fazla diecek die :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 efet o nasıl kontrol ediolio? marlon la biz mağdurus :D[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: pckopat, 30 Aralık 2005 16:32 tarihinde demiş ki: said: Necro, 30 Aralık 2005 16:14 tarihinde demiş ki: w00t yine uğraşmış yapan yapmış tabi bakmadığım forum kalmadı :( son çağre format atmaasını bilmiyorum 50 ytlde servis e yedirmek istemeyrum 50 ytl mi format atıorlar ohh ben adama 10 ytl demeye çekiniorum fazla diecek die :D TeknoSA[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 my computer -> properties -> advanced -> Performance (Settings) burada en sagda DEP var. "turn on dep except those i select" isaretlenip add butonu ile saydigim .exe'leri ekleyin.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Sen paticiktensinn para almam senden :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: tosun_pasa, 30 Aralık 2005 16:36 tarihinde demiş ki: my computer -> properties -> advanced -> Performance (Settings) burada en sagda DEP var. "turn on dep except those i select" isaretlenip add butonu ile saydigim .exe'leri ekleyin. şey abi tam anlamadımda :D turkcesi olursa ne oluyor turkcede?[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bilgisayarımda DEP olup olmadığını nasıl saptayabilirim? Sistem Özelliklerini açmak için Başlatı tıklatın, Ayarların üzerine gelip Denetim Masasını tıklatın ve Sistem'i çift tıklatın. Gelişmiş sekmesini tıklatın ve Performans altında, Ayarları tıklatın. Veri Yürütme Engellemesi sekmesini tıklatın.[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) [Bu mesaj pckopat tarafından 30 Aralık 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Necro, 30 Aralık 2005 16:37 tarihinde demiş ki: said: tosun_pasa, 30 Aralık 2005 16:36 tarihinde demiş ki: my computer -> properties -> advanced -> Performance (Settings) burada en sagda DEP var. "turn on dep except those i select" isaretlenip add butonu ile saydigim .exe'leri ekleyin. şey abi tam anlamadımda :D turkcesi olursa ne oluyor turkcede? sozluk falan da mi yok yahu.. bilgisayarim, ozellikler, gelismis, performans (ayarlar) sonra "sectigim haricindekiler icin DEP'i calistir" (alttaki secenek) secilir; ekle butonu ile saydiklarimi eklersin. olur biter. turkcesini daha once hic gormedigim icin gotumden uydurdum. ama asagi yukari oyle olsa gerek.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Tamam sapdadık varmış güzel sonra? :D[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 HackShield.exe nin yerine HSuptade imi seçiyoruz?[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar