KosPer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 :D[signature][hline]Bende hep derdim bu K2 Network kahrolsun diyenlere bunlar suçludur diye ama bilmiyorki insanın başına gelmeyince.Okuyun lütfen.. http://forum.paticik.com/view.php?id=165441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 daha öncede gormustum ama kimde bilmiorum[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ohara :D[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue vazgeçtim satmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Çok piS Hırs yapmış Ezük sanırım :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bence combo yapmaya çalışıyo ama beceremiyo :)[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue vazgeçtim satmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ss bölümüne koymustum ben biraz karıstırısan bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 burada vardı yine k.o blümünde[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye ne namaz kılmaya ne dua etmeye eskiden bir kilim aşırmıştım camiden o eskidi, gittim yenisini yürütmeye ömer hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 görmüştüm ama görünce yine güldüm.güzel miş ehuehu.[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bu resmi sanırım dupe yapanlar için kullanmışlardı, adam dupe yapamıyor ve kendini ordan oraya vuruyordu.[signature][hline]Genuine/Ares Justify My Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ko bagımlılarının Gelecegi :D [Bu mesaj -Cursed- tarafından 30 Aralık 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hiçmi arada DİE Turk yazısını görmediniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 İngilizce biliyorum demeyeceğim, birileri çıkar bikbik eder. Orada yazanları anlayabiliyorum diyeyim size. O giften ne yaptığınızı görebilirsiniz sanırım. İngilizce bilginizi orada 'ne yazdığı' konusundaki tahminlerinizden anladım zaten. Anlatacak laf bulamıyorum. Orda adam seni eziyor GEBER TÜRK! diyor, ama sen onu bile anlamaktan acizsin![signature][hline]Penguen, Kahve, Su, Makarna, Otobüs Bileti, Paso, Boş Yazılı Kağıdı, FR, Dede Korkut, Mesnevi(Saygı Duyun), Otobüs Uykusu, Otobüste Yanımda Oturan Müthiş Parfümlü Kadın, Otobüste Akıttığım Salya, Aşkım, Okul, Yazılarla Kapladığım Sıra, Küfrettiğim Hoca, Asetat Kalemi, Karışık Tost... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 aptal kardeşim ilk önce adam gibi oku o gifte adam CZ'de ve bir türk ks yapıyor oda die türk diyor.Millete aciz diyeceğine azcık aynaya baksan asıl acizin kim olduğunu anlarsın.2 gr ingilizce bilmeden bi die türk yazısını anlayıp buraya gelip klavye delikanlılığı yapmakla olmuyor bu iş! ßß[signature][hline]Bende hep derdim bu K2 Network kahrolsun diyenlere bunlar suçludur diye ama bilmiyorki insanın başına gelmeyince.Okuyun lütfen.. http://forum.paticik.com/view.php?id=165441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 türklerden bıkan bir yabancının makina başındaki hali. ben daha beter oluyorum bazen[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: KosPer, 30 Aralık 2005 18:34 tarihinde demiş ki: aptal kardeşim ilk önce adam gibi oku o gifte adam CZ'de ve bir türk ks yapıyor oda die türk diyor.Millete aciz diyeceğine azcık aynaya baksan asıl acizin kim olduğunu anlarsın.2 gr ingilizce bilmeden bi die türk yazısını anlayıp buraya gelip klavye delikanlılığı yapmakla olmuyor bu iş! ßß Süperdin... Senin düşündüklerini düşünüyorum.. Yorum yazmıyorum fazla... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: KosPer, 30 Aralık 2005 18:34 tarihinde demiş ki: aptal kardeşim ilk önce adam gibi oku o gifte adam CZ'de ve bir türk ks yapıyor oda die türk diyor.Millete aciz diyeceğine azcık aynaya baksan asıl acizin kim olduğunu anlarsın.2 gr ingilizce bilmeden bi die türk yazısını anlayıp buraya gelip klavye delikanlılığı yapmakla olmuyor bu iş! ßß Sana aptal fln demiyecem çünkü aynı şeyi söylüyoruz. Çeliştiğimiz nokta nedir? ben demişim ki, adam sana GEBER türk diyor eziyor seni, sen hala 'combo yapmaya çalışıyo da beceremiyo galiba diyosun diyorum. Ve diyorum ki yaptığınızı görebilirsiniz oradan. Gittiniz KS nin dibini buldunuz millet türklerden nefret etmiş diyorum. Hadi sen yanlış anladın anlaşamadık ama bjork diye biri çıkıyo ne olduğunu anlamadan şakşakçılık yapıyor. Eğer anlaşabildiysek şu aptal lafını editle istersen. Hala anlamadığımı diyosan sırayla çıkan yazıları çıkarayım açıklayayaım sana.[signature][hline]Penguen, Kahve, Su, Makarna, Otobüs Bileti, Paso, Boş Yazılı Kağıdı, FR, Dede Korkut, Mesnevi(Saygı Duyun), Otobüs Uykusu, Otobüste Yanımda Oturan Müthiş Parfümlü Kadın, Otobüste Akıttığım Salya, Aşkım, Okul, Yazılarla Kapladığım Sıra, Küfrettiğim Hoca, Asetat Kalemi, Karışık Tost... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ben yanlış anlamışım ozaman afedersin ;)[signature][hline]Bende hep derdim bu K2 Network kahrolsun diyenlere bunlar suçludur diye ama bilmiyorki insanın başına gelmeyince.Okuyun lütfen.. http://forum.paticik.com/view.php?id=165441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 1000 mesaj ı geçtin ya ondan ben şakşakcı oldum.. Gayet normal ezersin artık.. Geçmiş zamanlarda da bu konu acıldı.. Baya uzadı.. GEBER TURK dio.. Neden Ks den bıkmış durumda herkes... Neyi ekersen onu biçersin demiş atalarımız... Yapmasaydında Onlarda Die Turk demeselerdi.. Neyse bu konu uzar durur...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 süper bişi yaaa ay çok şekerrr :P[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bunu daha once gormustum de bu kadar kendını kaptıranın olmadıgını dusunuyorum :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 [spo1=orjinali bu][/spo][signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar