Magic Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Patimizdeki bitleri temizlemek lazım arada bir. Nefr'e katılıyorum.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım!
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 belirtmek isterim ki grafiksel hedeler anime olmayabilio yani biri şey etti diye şey etmiyorum, müneccim oldum , ilerde olursa diye şey ettim ehue[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 bence garbage bolumu oldugu gibi kitlensin sadece okunma ozelligi olsa daha guzel olur kanisindayim ole bir olanak var mi ?[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
metboy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 en güzeli garbage a atılan mesajlar post sayısını etkilemesin.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ayrıca garbage ismi yeterince olayı anlatamıyor düşüncesindeyim. bölümün ismi direk çöplük olarak değiştirilsin. anlamı açık seçik belli olduktan sonra hala yazdığını çöplüğe layık gören orada takılsın.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
NeoCrime Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 bence en ufak densizlik yapanı br kere uyarıp sonra banlayın gitsin ki bu kişi ben olsam bile! gerçek hayatta bile insanları acımadan yaşamımdan banlamaya başlamışken adam gibi tartışmalar (dikkat dikkat tartışma dedim anlamını bilmiyorsanız devamının okunması gereksizdir) olan bir forum ortamının çirkinleşmesini görmek istemiyorum. haaa kesinlikle ortam iğrençleşti b.k götürüyor demiyorum şimdiye gördüğüm en seviyeli forumdur paticik ve çooook severim. ama bazen sert olmak lazım o başka. çöple tenekeyle uğraşmayın derim hem sizin için kolay olur hem üyeler için. iyi günler :)[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. [Bu mesaj NeoCrime tarafından 26 October 2003 07:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar