nereladis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 13.gün oldu hala gelmedi:( Sipariş eden arkadaşlarla ilgili yazıları okudum ama epey eski..Son günlerde söyleyip de eline geçen var mı? Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yanına bir 1.5 adana soyleseydin. abi naptın oyun soylemek, lokantada mısın[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 eaheahae. haklısın galiba. oyun sipariş etmiştim. hatta arkadaşı aradım ''Ahmet bana senditten wow söylesene'' dedim. Aynı espriyi o da yaptı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 noel hadisesi nedeniyle gecikme yaşanabilir. 2 hafta içinde ulaşmazsa irtibata geç diyor sitelerinde. ben de 3 gün önce sipariş ettim. order status'de shipping yazıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bana yola çıktı diye mail geldi.Ama bakalım bekliyoz:( neyse kadeş sana da hayırlı beklemeler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palapiyer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Walla benimkini 2sinde söyledim, 6sında kargoya verdiler, 14'ünde elime ulaştı. 21 gün içinde ulaşır diyo site. Artık ona göre hesaplayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: palapiyer, 21 Aralık 2005 20:11 tarihinde demiş ki: Walla benimkini 2sinde söyledim, 6sında kargoya verdiler, 14'ünde elime ulaştı. 21 gün içinde ulaşır diyo site. Artık ona göre hesaplayın :) eyvallah teşekkürler cevabın için:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 21 gün içinde ulaşır demiyor, 21 gün geçmeden bizle iletişime geçmeyin diyor :P ayrıca o rest of the world için. türkiye'yi avrupa(zone1) içine almışlar. yani 5-10 iş günü içinde genelde eşyaların ulaştığını söylüyor. 14 gün geçmeden de bizle iletişime geçmeyin diyorlar. ben 8 aralıkta sipariş verdim, aynı gün "item shipped" oldu ama hala bekliyorum. yarın tam 10 iş günü olacak. sanırım yılbaşı trafiği patladı.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A_V_E_N_G_E_R Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ben de 4 aralık da sipariş vermiştim, 5 aralık da shipped dedi ilk kez, halen bekiyorum. bu gün mail attım, neden halen gelmedi diye, 30dk sonra cevap geldi. cevapda diyorki; 21 gün içinde gelmezse irtibata geçiniz plssss. ama halbuki sitede, 14 gün diyor eu bölgesi için. bi de şöyle bi ilginçlik var, eskiden 5 aralık da shipped diyordu bu gün 15 aralık yazıyor. ne iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 garip valla bende de 2 gün boyunca order history'de order yoktu. sonra yeniden geldi aynı biçimde. ya bi de gazla almıştım, beklemek ne sinir bozucuymuş :D[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 5 de siparisi verdim,8 de shipped oldu ve 20 sinde elime ulasti...turkiye avrupa bolgesinde deil,REST OF THE WORLD statusunde,bundan dolayi 21 gun maximum.Bence bunlardan cok dikkat etmeniz gerek su:adamlar gelip kapiniza birakmior oyunu,ole apartmanda posta kutusunun yanina,varsa camli bir bolme gibi yerlere ole birakiverior...yani bence gozunuz asagida yada kapinizin onunde olsun,gelir siz alamadan gider:P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Gelir gelir 21 güne, gelmezse de yenisini yolluyorlar zaten.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bana 21 gün diye mail atmıştı senditten bir amca. Fakat 21 gün sınırmış, genelde bulmuyormuş 21 günü, zaten büyük kısmı da lokal posta servisine bağlıymış, ki bu seni ne kadar rahatlatır bilemem ama beni rahatlatmadı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Benim korkum şu an bi PTT şubesindeki rafta tozlar içinde beni bekliyor olması:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 eveeet dün yazdığım bunca şeyden sonra bugün şu anda cd elime geçmiş bulunuyor :D mutluyum hehe darısı sizin başınıza.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bende sipariş ettim 14/12/5 tarihinde postalandığına dair mail aldım bekliyorum... gelince haber veririm[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Ractamainus, 22 Aralık 2005 13:43 tarihinde demiş ki: eveeet dün yazdığım bunca şeyden sonra bugün şu anda cd elime geçmiş bulunuyor :D mutluyum hehe darısı sizin başınıza. ow hocam hayırlısı:Ddarısı başımıza dediğin gibi.Eskişehir e gelmiyo herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 PTT ninde bu olayda rolu büyük olabilir.. Çünkü diyelim istanbulda biriken mersine gidecek postalar belirli bir kotaya ulaştıktan sonra yolladıgını söylemişti PTT deki bir arkadaş bu yuzdende biraz gecikme olabilir.. Seninki gene iyi bana 30 günde gelmişti.. Ne yapın ne edin gameseek den almayın o yüzden :)[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaveMustaine01 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 12/12/05 de siparıs verdim 15inde shipped yazdı.1 hafta geçti bende mail attım claire robinsondan msj geldi oranın yetkilisi heralde.Galiba ellerinde suan yokmus ama 5 ine kadar haber veririz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: raistlinthewiz, 21 Aralık 2005 18:11 tarihinde demiş ki: yanına bir 1.5 adana soyleseydin. abi naptın oyun soylemek, lokantada mısın aynısını dicektim JAGFDSJASAGHF KOPTUM :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sipariş etmekle söylemek aynı şey değilmidir? O zaman crit yedim diyen birine de: ''Abi ne yaptın sen bi de 1.5 adana kebap yeseydin:D'' gibi şeyler de söylenir:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nellus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 oyuna girememekten ınsanlar sacmalamaya başladı yahu biras sabır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bence sipariş etmek saçma o ne öyle yemek sipariş i gibi söylemek daha mantıklı bak mesela eve kebap sipariş ettim söyleidm aslında ikiside aynı şeyler kapışmaya lüzum yok oyunda açılamadı gitti...[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem.... Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AloneHunter Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bana 18 günde ulaşmıştı ama sonradan 2arkadaşımada sipariş vermiştik. 25 gün geçmesine rağmen gelmedi. bizde mail yolladık adamlar adres sorunu felan dediler bende adamlara daha önce geldiini belirttim. sonradanda bu iki siparişi iptal edip tekrardan yolladılar onun üzerinede 20 gün geçmişti :) biz tekrardan mail yolladık. bu sefer gene adresimize suç buldular. en son para iyadesi istedim onlarda edeceklerini sölediler bakalım extrayı beklemekteyim...[signature][hline]NE Hunter 60 (Sylvanas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Abi yapmayın bak moralim iyice bozuluyo tırsıyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar