Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SENDIT ten oyun söyledim ama...

nereladis

Öne çıkan mesajlar

21 gün içinde ulaşır demiyor, 21 gün geçmeden bizle iletişime geçmeyin diyor :P

ayrıca o rest of the world için. türkiye'yi avrupa(zone1) içine almışlar. yani 5-10 günü içinde genelde eşyaların ulaştığını söylüyor. 14 gün geçmeden de bizle iletişime geçmeyin diyorlar.

ben 8 aralıkta sipariş verdim, aynı gün "item shipped" oldu ama hala bekliyorum. yarın tam 10 iş günü olacak. sanırım yılbaşı trafiği patladı.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

ben de 4 aralık da sipariş vermiştim, 5 aralık da shipped dedi ilk kez, halen bekiyorum. bu gün mail attım, neden halen gelmedi diye, 30dk sonra cevap geldi. cevapda diyorki; 21 gün içinde gelmezse irtibata geçiniz plssss. ama halbuki sitede, 14 gün diyor eu bölgesi için. bi de şöyle bi ilginçlik var, eskiden 5 aralık da shipped diyordu bu gün 15 aralık yazıyor. ne iş anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

5 de siparisi verdim,8 de shipped oldu ve 20 sinde elime ulasti...turkiye avrupa bolgesinde deil,REST OF THE WORLD statusunde,bundan dolayi 21 gun maximum.Bence bunlardan cok dikkat etmeniz gerek su:adamlar gelip kapiniza birakmior oyunu,ole apartmanda posta kutusunun yanina,varsa camli bir bolme gibi yerlere ole birakiverior...yani bence gozunuz asagida yada kapinizin onunde olsun,gelir siz alamadan gider:P.
Sosyal ağlarda paylaş

PTT ninde bu olayda rolu büyük olabilir..
Çünkü diyelim istanbulda biriken mersine gidecek postalar belirli bir kotaya ulaştıktan sonra yolladıgını söylemişti PTT deki bir arkadaş bu yuzdende biraz gecikme olabilir..
Seninki gene iyi bana 30 günde gelmişti..
Ne yapın ne edin gameseek den almayın o yüzden :)[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
raistlinthewiz, 21 Aralık 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
yanına bir 1.5 adana soyleseydin. abi naptın oyun soylemek, lokantada mısın

aynısını dicektim JAGFDSJASAGHF KOPTUM :D[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

bence sipariş etmek saçma o ne öyle yemek sipariş i gibi söylemek daha mantıklı bak mesela eve kebap sipariş ettim söyleidm aslında ikiside aynı şeyler kapışmaya lüzum yok oyunda açılamadı gitti...[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem....

Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering...
Sosyal ağlarda paylaş

bana 18 günde ulaşmıştı ama sonradan 2arkadaşımada sipariş vermiştik. 25 gün geçmesine rağmen gelmedi. bizde mail yolladık adamlar adres sorunu felan dediler bende adamlara daha önce geldiini belirttim. sonradanda bu iki siparişi iptal edip tekrardan yolladılar onun üzerinede 20 gün geçmişti :) biz tekrardan mail yolladık. bu sefer gene adresimize suç buldular. en son para iyadesi istedim onlarda edeceklerini sölediler bakalım extrayı beklemekteyim...[signature][hline]NE Hunter 60 (Sylvanas)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...