Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

200k euro yu sahibine iade etti

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Adamin hayat felsefesine bak ahahah iste zavalli insanlara bir ornek.
Bleda sana birsey soylimmi kusura bakma hayatin boyunca basarili olamayacaksin yada basardigin en buyuk sey kopya ceken arkadasini yakalatip onu elemek olur ki surdan okuduklarim kadariyla senin icin cokta buyuk bir basari bu bana gore yani degerini cikarmalisin.

Evet o kadar parayi gozlemecide unutan ne kadar salaksa onuda alip goturen o kadar serefli bir insandir..
Simdi sana burda hayat dersi vermicem ustumede dusmez ama..

Her isi serefinle yapicaksin eger serefinle yaparsan zaman zaman kotu gunler yasasan bile doner sana o yaptigin iyilikler..

Cunku ise ihtiyacin oldugu zaman derlerki bu adam isini duzgun yapar hilesi hurdasi yoktur isini yapar hakettigini alir derler. Benim ve ailemin felsefesi budur. Bunuda ac kalsamda bozmam ki boyle bir hayatin varsa ac kalmazsin dostun cok olur.

Cunku sen daha bilmiyor olabilirsin ama is iliskileri dostlar sayesinde gerceklesir. Kimse tanimadigi bir adama is vermez ayrica tanidigi serefsiz birinede is vermez..

Sana onundeki basarisizliklarinda yinede sans dilerim.. Dilerim bu yoldan cok dibe girmeden vazgecersin.
Sosyal ağlarda paylaş

gelli senin düşüncendir saygı duyarım. yanlız hatna var benim için kişiyi elemek bir bütümdeki küçük bi rparçadır. benim için büyük başarı olan bütünü elemektir.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Sosyal ağlarda paylaş

Yukardaki yazimi silmicem ama dikkate almana gerek yok. 14 yasinda daha kisiligi kimligi oturmamis biri icin bunlar cok normal laflar. Hayatta dostlugu dostluktan kazandigi tek sey doritos un icinden cikar zimbirtilar olan biriyle bu konulari tartismak anlamsiz.

en az 2 sene daha anlamassin. Ama bu mantikla lise hayatinda cok yanliz kalirsin. Biz lisede dayak yerdik disipline giderdik birbirimizi ele vermezdik. Biri bana 1 yaptiysa ben ona 10 yaptim. Ben birine 1 verdiysem 10 verdi bana..
Sosyal ağlarda paylaş

gelli isedigini diyebilir silebilri veya silmeyebilirsin. ayrıca benim yanlızlıga bir garezim yok. aynı anda yere türkümekle başını kaşımayı marifet sanan insanların arasında oldugu msürece boyle yapsamda yanlızım yapmasamda en azından boyle yaparak ekndime yararlı bişeylerde yapıorum. kickass piyangodan para kazanmak şanstır. böyle bi enayi para bıraktığında onu bulmakta şanstır. benim içi,n ikiside piyangodur.

[Bu mesaj Bleda tarafından 25 Aralık 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

muhabbet saptı bayağı... Şahsi fikrimi sorarsanız(ki sormak zorunda değilsiniz) bu tip karşılıklı konuşmaları Özel Mesaj yoluyla yapsanız, topiclerde durup dururken 9 sayfayı bulmasa, rahat rahat konuyla ilgili yorumları okusak?

Çünkü hakkaten konuyla ilgili yorumlar bitti, karşılıklı enayi-kişiliksiz tartışmaları başladı:D[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

Sen kendini kanıtlamayamı çalışıyorsun bu düşünceni savunarak ?

bu nick altında değil gerçek ismin altında kendini ailene ve arkadaşlarına kanıtla buradaki düşüncelerin sadece kucuk cocukları etkiler.

Kimseyide kendini kanıtlıyamassın, bu foruma takılanlar forumdan cıktıktan sonra senin adını bile hatırlamazlar bunlarıda düşünebiliyor musun?[signature][hline]Unlimited Reseller
Sosyal ağlarda paylaş

shadowfurry +1 (kişiliksiz mal ve salagım itirazı olan?)Kickass benim gerçek adımda Bleda bu bir ikincisi neye daynarak gerçek hayatımdada bu düşünceyi kanıtlamaya çalışmadımı bilebiliosun bu iki?

[Bu mesaj Bleda tarafından 25 Aralık 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@kickass

Uğraşmaya değmez :) boşver ileride anlar sanırım demek istedigimizi başına gelirse...

Zamanında bizim böyle bi olay geçmişti başımızdan. Zor durumda oldugumuz bi yıldı o zamanlar daha ufaktım ama olayi kavrayabiliyordum babam borcumuzu ödemek icin parayi saklamıştı borcunu yatırmaya giderken kaybetmiş ve bunu bulan yaşlı bi adama o kadar minettar olmuştukki ve ayriyetten şokdaydik. Böyle insanlarda vardi. Bundan 4-5 yıl once de bi kadının cüzdanını bulmuştum içi para doluydu hiç kafama o tür kötü düşünceler gelmeden polise vermiştim. Ah ah o kadının gözlerindeki mutluluk sevinci herşeye değerdi.[signature][hline]Imposible Is Nothing...

Palantis Mod
Sosyal ağlarda paylaş

Bleda sen laftan anlamıyorsun, bıdı bıdı bıdı diye aynı şeyi tekrarlıyor ve sana verilen cevapları anlamamazlıktan geliyorsun yada harbiden anlamıyorsun.
O zaman senin dilinde yazıyorum.

Bleda sen var gitmek.
Biz var sana laf anlatmak ama sen anlamamak.
Gitmen için sana paticik felsefesini anlatıp anlamanı beklemek hata olmak.
Sen hiçbişi anlamamak.
Sen sadece gitmek.
Arkana bakmamak.
Terlik çok pis gelmek.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

Chemi artık ben mi sizin cevaplarınızı anlamıyorum yoksa siz benimkileri anlamıyo/veya kabul etmiosunuz bilemicem. Yanlız burada abuk sabuk yorum olarak bir tek son mesajını görüyorum. Heralde ormanda maymun arkadaşlarınla o dilde konuşuosun?

ps:kendimi sevdigim sürece gurur dudygum sürece siz dünyanın en iğrenç insanı deseniz nolur demeseniz nolur[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."

[Bu mesaj Bleda tarafından 25 Aralık 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...