Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

200k euro yu sahibine iade etti

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Sana göre kişilikli olmak nedir bilmek istiyorum açıkla bakalım onurlu olunca noluyomuş

Şimdi Erdemir ailesi üstünden tartışalım.

Parayı verdiler ve onurlu insanlar olarak gazeteye geçtiler.Ve onurları yüzünden ödül olan 500 euroyu bile almadılar.

Peki bu aile onurundan fedakarlık etselerdi nolucaktı?
%60 ihtimalle 200k euroyu elde edeceklerdi ve krallar gibi yaşayacaklardı.Bir havuzlu villa ve güzel bi tükkan :D[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me
Im BaCK
Sosyal ağlarda paylaş

ben kendim 14 yaşındayım nolacak şimdi ? ki bu durumda mantıgıma gene uyar kötü örnek olupta bu işin seviyesini kaçıran 2-3 kişi daha öss de rakibim olmaktan çıkacak. dedigim gibi gidip kimseden 200k euro çalmam. Ama gidip o kadar parayı ortada bırakan enayiyede parasını geri vermem.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Sosyal ağlarda paylaş

sen hala 200k eurodamı kaldın? biz onu çoktan kapatık gerekeni yapmış dedik tşk ettik. Ben direk sana yöneltiyorum bu dakikadan sonra laflarımı. 14 yaşında cocuk düşünerek konuşabilir. 14 yaşındaki cocuk harry poterdanda etkilene bilir aynı zamanda akılla ilgili bişi sen şuanda 20 yaşındada olsan hiç şaşırmam yaş meselesi değil akıl meselesi namus meselesi ailenin yetiştirme meselesi.

Babası hırsız olan bir cocuğa kapkaçtan daha normal ne gelebilir ki ?[signature][hline]Unlimited Reseller
Sosyal ağlarda paylaş

madem öyle neden hala tartışmayı devam ettiriosun zirtan? ve bu senle muhattap olmıcam dedikten sonraki kaçıncı muhattap oluşun. bi söz söylediyseniz en azından arkasında durun. kickass bana istedigin yorumu yönelteiblir ancak direkt veyahut dolaylı yollardan aileme laf edersen bozuşuruz.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."

[Bu mesaj Bleda tarafından 25 Aralık 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...