elvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 gülüyor bir de. hem kel hem fodul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben uzatmayayım sizde uzatmayın... Bence iyi yapmış sence kötü. Benim açımdan konu kapanmıştır.[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Sana göre kişilikli olmak nedir bilmek istiyorum açıkla bakalım onurlu olunca noluyomuş Şimdi Erdemir ailesi üstünden tartışalım. Parayı verdiler ve onurlu insanlar olarak gazeteye geçtiler.Ve onurları yüzünden ödül olan 500 euroyu bile almadılar. Peki bu aile onurundan fedakarlık etselerdi nolucaktı? %60 ihtimalle 200k euroyu elde edeceklerdi ve krallar gibi yaşayacaklardı.Bir havuzlu villa ve güzel bi tükkan :D[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me Im BaCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 genelde hem kel hem fodul olanalr kazananlardır bence o yüzden gülüorum. :D[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 gerçekten helal olsun. çok büyük bir miktar parayı unutmuşlar.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ulan alayı şerefsiz olmuş bunların. buyur şikayet et hakaret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 elvyn hayatta kazananlar şerefsizlerdir. kopya çeken liseli arkadaşını yakalattırır okuldan attırırsan öss de bir rakipten daha kurtulursun benim felsefem budur. istedigini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 birşey derdim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 unlu roma dusunuru general gladyorun unde dedigi gibi : " hayatta yaptiklarimiz sonsuzlukta yankilanir ."[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 de elvyn bence sakıncası yok istersen öm den gönder.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sen gereksiz bir insansın. ya aslında senin için bi kelime bulamadım ama hepsini kaplıyor işte git burdan istemiyoruz senin gibi birisini temiz forumlarımızda.[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kickass sana mı sorucam enrede buluncagımı? cok rahatsizsan fromtr ye git belki orası daha temizdir lol[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben sana sadece artiz diyorum. okuyosun ordan buradan ben de oyle olucam extremely evil olucam da bilmemne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 lol bana extreme evil dicek bi insan çıktı sevindim. bana verebilecegin tek sıfat tarafsızdır çünkü sadece kendim için çalışırım bu bir. ikincisi artizsem artizimde bunun konuyla ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 koçum biz sen interneti bulmazken burada uo itemleri satardık. Buranın en iyi hallerini biliyorum. Senin gibi denyolar hiç etti burayı.Ama sana yol vermelerine az kaldı sen dewam et toroman.[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Helal olsun.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 belli. sen pepelek i bile gördüysen şaşarım ben neyse.. hadi denyoyum benim gibiler içine etti şimdi delikanlılık yapıosun eskiden nie yapmadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 vay be böyle adamlar kalmış demek.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 delikanlılık klavyede yapılmaz ben klavyeden delikanlılık yapmayı bilmem. Seni beyizce yorumlar yaptığın içinde dövmem. Sadece biraz ahlaklı ol. Millete kötü örnek olma 14 yaşında arkadaşlarda takılıyor buraya.[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 helal olsun ne diyim....[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben kendim 14 yaşındayım nolacak şimdi ? ki bu durumda mantıgıma gene uyar kötü örnek olupta bu işin seviyesini kaçıran 2-3 kişi daha öss de rakibim olmaktan çıkacak. dedigim gibi gidip kimseden 200k euro çalmam. Ama gidip o kadar parayı ortada bırakan enayiyede parasını geri vermem.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zirtan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 helal olsun kickass, yazıklar olsun bleda. kapatın aptal tartısmayı beyler uzuyo gereksiz bi bicimde, herkes istedigini yapsın, isteyen vicdan azabi ceksin isteyen haksiz yere zengin olsun ot olsun bok olsun.[signature][hline]wS . Zirtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sen hala 200k eurodamı kaldın? biz onu çoktan kapatık gerekeni yapmış dedik tşk ettik. Ben direk sana yöneltiyorum bu dakikadan sonra laflarımı. 14 yaşında cocuk düşünerek konuşabilir. 14 yaşındaki cocuk harry poterdanda etkilene bilir aynı zamanda akılla ilgili bişi sen şuanda 20 yaşındada olsan hiç şaşırmam yaş meselesi değil akıl meselesi namus meselesi ailenin yetiştirme meselesi. Babası hırsız olan bir cocuğa kapkaçtan daha normal ne gelebilir ki ?[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 madem öyle neden hala tartışmayı devam ettiriosun zirtan? ve bu senle muhattap olmıcam dedikten sonraki kaçıncı muhattap oluşun. bi söz söylediyseniz en azından arkasında durun. kickass bana istedigin yorumu yönelteiblir ancak direkt veyahut dolaylı yollardan aileme laf edersen bozuşuruz.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." [Bu mesaj Bleda tarafından 25 Aralık 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 O aileyi tebrik ederim. Gerçekten gururlandım Türk olduğum için bu arada bleda gerçekten cok yanlış düşünüyorsun.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar