Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Killer, 25 Aralık 2005 21:21 tarihinde demiş ki: said: Bleda, 25 Aralık 2005 21:10 tarihinde demiş ki: o zaman olma. Tra-gs benim içim sızlamaz. hayatın kanunu budur. Güçlü zayıfı akıllı (yada en azından sinsi) unutkanı(aptalı) ezer.eger bu tartışmaya bile biri Allah ın varlıgını sokuosa bende onun varlıgını sorgularım mayhem benden önce bu konuyu dile getirenlere ne söyliceksen lan tövbe şimdi elim bozulacak yanlış bişeyler yazacam.Belki o paranın sahibinin kızı kanserdi.Babası kanseri tedavi etmek için bilmem kac sene yemedi içmedi calıştı o parayı biriktirdi.O parayla kızı kurtulabilir ya da o para kayıp olduğunda babası tekrar parayı bulana kadar kızı ölebilir.Şimdi diyorsunki sen ben o parayı yerdim.Al yedin kızın hayatına mani oldun.Bunu okuyarak inşallah ders alırsın. Allah'ın varlığını ispat edebilirmisin.Önce ataistmisin derim.Evet ise aha böyle gülerim.MHUAHUAHAUHA.Ataistsen ne yazıkki şansa inanabilirsin.Kimseden yardım bekleyemezsin.Birşey daha hayatta şans var olmaz.Allah yaratır... banane kanserse kanser.. madem bu kadar önemli bi iş için paran var kaybetmiceksin. kaybedersen çekersin.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: wildpervert, 25 Aralık 2005 21:38 tarihinde demiş ki: sen o kadar parayi görssen noluyo lan diye kalpten gidersin rahat ol burda soz konusu olan para ; ne kadar oldugu degil . hayir mr. wild , ben sizin gibi degilim .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bir gün kaybedersen anlarsın... düşersen görürsün...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hmm Bleda peki ayni olay senin basina gelse ne yaparsin ? dedigine göre salakliksa bu , sen de o zaman yaptigin salakligi kabul eder misin ? yoksa sana parayi bulanin getirmesi icin yalvarip , dua edip , getirmemesi karsisinda ona bildigin ne kadar küfür varsa edip , serefsiz oldugunu düsünmez misin ?[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 asinan asl? bide tel ver bi gün para bulur veya kendim para sahibi olupta kaybedersem arıycam seni... 1.vanille hiç bi zaman o kadar paraya sahip olaagıma inanmıyorum 2.cisi eger sahip olupta kaybedersem vermeyene deil kaybeden kendi aklıma küfür ederim.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." [Bu mesaj Bleda tarafından 25 Aralık 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: benim içim sızlamaz,sızlamadı,sızlamayacak. Siz insan oluym derken toplumun alt tabakası oluosunuz. Bodrum'da yazlığın, lüks araban olacak ama üç kuruşluk kişiliğin de olmyacak ve sen de toplumun üst tabakası olacaksın? afferim sana çok büyük adamsın. [Bu mesaj ninjaturtles tarafından 25 Aralık 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 adamın dediği lafa bak "kanserse kanser" atın sunu forumlardan ya bunlamı uğraşcaz[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ninjaturtles herşeyden önce bodrum gibi yozlaşmış bi yerdeki 10 metre kare eyre 200 milyar verecek kadar ne zevksiz nede aptalım.kanserse kanser nolucak killer dövcekmisin?[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." [Bu mesaj Bleda tarafından 25 Aralık 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 @Bleda : zaten olay inanip inanmamanda degil. kendini o insanlarin yerine koymanda , onlari insan yerine koymanda . Herkes yapabilir böyle hatalar . Cok emin konusuyorsun kendinden. umarim birgün böyle birsey basina gelmez . genelde kendinden emin olan kisilerin basina hep ummadigi seyler geliyorda o acidan.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bu olay turk un basına gelse cukka cebe ben olsam alarım abi 200k euro ne demek yaaa :D:D:D[signature][hline]Luci Yalan Olmak Uzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 vanille burdaki arkadaşların çoğunun aksine (bende dahil) birilerini az-çok aşağılamadan fikrini savundugun ve -nispeten- ii dileklerin için saol. kendimden eminim bi gün başıma gelirsede cezasını kendim çekerim. insanllar bunu ende uzattı anlamıorum.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." [Bu mesaj Bleda tarafından 25 Aralık 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: huun, 25 Aralık 2005 21:33 tarihinde demiş ki: aferim adama . birak 200k euro yu 2 katrilyon pound bulursam ; donup bakarsam serefsizim . yalan konusma 2 kattrilyonu bul bi daha turkiyeye ugrassan:D:D:D[signature][hline]Luci Yalan Olmak Uzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Bleda, 25 Aralık 2005 21:38 tarihinde demiş ki: madem bu kadar önemli bi iş için paran var kaybetmiceksin. 200k avro yu (avro?wtf?) kaybetmek benim için lüks.Yanımda taşımakta lüks. Muhtemelen ev-arsa almaya gelmiştir o almanlar.Sıcağın altında kafa 1 milyon dolaştıkları içinde unutmuşlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya bırakın uğraşmayın ya bulursa alsın tepe tepe kullansın hayrını görsün parasının herkesin iyiliği kendine hiç bi şey cezasız kalmaz illaki[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Bleda, 25 Aralık 2005 20:58 tarihinde demiş ki: belki kötülükle vb suçlanıcam ama bu tip paraları geri verenlerin hepsi enayidir.. [spo1=spo]E-N-A-Y-İ B-U-N-L-A-R[/spo] bence asıl enayı olan parayı geri vermiyendir şu kısacık hayatta 2 mal derdine düşendir.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bildigim ev-arsa alırken arsaya parayı götürmessin Buzx. Gider görürsün begenirsen uygun bi ortamda buluşur paranı ödersin. hiç tarla ortasında veya alınana evin içinde apra verildigini görmedim. chem: ben öldükten sonra yok oalcagıma o yüzden hayatın anlamsız olduguna inanırım. ama olurda Allah varsa die olabildigince ii biri olru sadece öldükten sonra cehennemde cezamı cekip cennete gidecek biçimde yaşarım. o yüzden boyle bi parayı almak bana hiç bi şekilde koymaz.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." [Bu mesaj Bleda tarafından 25 Aralık 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 vleda efendi, onur, gurur, haysiyet, ahlak kavramlarından yoksunsanız, üstelik toplumun üst tabakasında bulunmak gibi komplekslerin sahibiyseniz, başkasının malında gözünüz varsa, sizden hırsızlık uğursuzluktan başka birşey beklemem (kişisel bakış açım) siz kendinizi toplumun üst tabakasında görüyorsunuz fakat bence bir fare kadar kıymetli olamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: LucifeL, 25 Aralık 2005 21:48 tarihinde demiş ki: bu olay turk un basına gelse cukka cebe ben olsam alarım abi 200k euro ne demek yaaa :D:D:D ya zaten olay türkün başına geliyor[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Chemical, 25 Aralık 2005 21:51 tarihinde demiş ki: said: Bleda, 25 Aralık 2005 20:58 tarihinde demiş ki: belki kötülükle vb suçlanıcam ama bu tip paraları geri verenlerin hepsi enayidir.. [spo1=spo]E-N-A-Y-İ B-U-N-L-A-R[/spo] bence asıl enayı olan parayı geri vermiyendir şu kısacık hayatta 2 mal derdine düşendir. idealist genç[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ben senin yazdığına katılıyorum demek istemiştim bleda. Başka haltlarda olabilir altında tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben iade etmezdim :D oh mis 200k euro..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 içim bi yandan verirdim diyodu ama belkide gerçekten böle bişey bana olsa sanırım alıp kaçardım..[signature][hline].:Ðєภīح:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 pardon buzx yanlış anlamışım sorry. ninjaturtles kompleksliysem kompleksliyim sanane. hem madem o kadar degersizim neden hala muhattap oluosun?[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: LucifeL, 25 Aralık 2005 21:48 tarihinde demiş ki: bu olay turk un basına gelse cukka cebe ben olsam alarım abi 200k euro ne demek yaaa :D:D:D olay zaten türkün başına geliyo.Aferim sende biledanın yanina git.Allah'ınızdan bulun emi[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Chemical, 25 Aralık 2005 21:51 tarihinde demiş ki:bence asıl enayı olan parayı geri vermiyendir şu kısacık hayatta 2 mal derdine düşendir. ama o zaman o adam için de sorun yok, madem dünya mali, telaşa gerek yok der kendime yeni bilgisayar alirdim. ama tabiki kendine ait olmayan bişeye el koymak dogru değil, götürmekte yarar var.[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar