wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Killer, 26 Aralık 2005 18:09 tarihinde demiş ki: bu olay bir şans değildir.Allah'ın Erdemir ailesine yaptığı bir sınavrdır.Yalan yanlış sacma sapan konuşupta milletin asabını bozdun. bi konu tartışırken inancını sokma, sadece mantıksal çerçevede konuş. eğer inancına bağdaştırırsan bu objektifliğini yitirir. karşındakini kendi kişisel inançlarına alt edemezsin ve konu çok kötü yerlere dayanır.[signature][hline]Boo, are you happy now? [Bu mesaj wildpervert tarafından 26 Aralık 2005 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 inancı soktukları için olayı tanrıszlıga getirdim bu bir. İkincisi killer Adım Bleda, Atilla nın kardeşinin adı 445 yılına kadar onla beraber Hüküm Süren Avrupa Hun İmparatorluğu İmparatorlarından biridir aynı zamanda atan olan kişielrden birininde adıdır. Saygı duy.Bu arada karşıt fikirli olmak suç mu? kime göre milletin asabını bozuorum? eger karşıt görüşün seni kızdıracagına inanıyorsan o konuya girmessin girersende asabımı bozdun diyemessin.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." [Bu mesaj Bleda tarafından 26 Aralık 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 asabımı bozdun diyen yok.Kime gore milletin asabını bozdum diyosun.Bozmasaydın bu olay buraya kadar uzamazdı wildpervert doğru demişin dikkat ederim bidahakine.[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bende karşıt görüşü çekemeyenler gider dedim sen hem çekemiohemde gelip burada eyrsiz suçlamalar yapıorsun.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 milletçe münir özkul - adile naşit filmlerinin etkisinden kurtulmadık hala. haram para yoktur, ucuz şarap vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Zeppelin sevdim bu lafı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bi gün biriniz para bulursa bu kadar o zaman tekrar tartışalım, bakarsınız en iyi seçenek paranın bana verilmesi falan çıkar herkes mutlu olur falan dermişim, bitsin artık ama 26 sayfa lütfen :)[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bende yapardım tanıyan tanır..helal olsun.. o para bir şekilde çıkardı onlardan zaten..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya o mevzuya sokmayın bence konuyu, gayette çıkmazdı yani, bugun bi sürü yüksek yerlerde hayvan gibi çalıntı apralarla yaşayanlar var ve hiçbirinden çıkmıyo, siz sadece çıkanları biliyosunuz ama milyonlarcasından ses seda yok[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ben bu gözlemeciye her sene giderim(tatile giderken uğrarım) çok iyi adamdır enayi değil...[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa a.k.a. Joe [Bu mesaj Todesengel tarafından 26 Aralık 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: wildpervert, 26 Aralık 2005 19:19 tarihinde demiş ki: ya o mevzuya sokmayın bence konuyu, gayette çıkmazdı yani, bugun bi sürü yüksek yerlerde hayvan gibi çalıntı apralarla yaşayanlar var ve hiçbirinden çıkmıyo, siz sadece çıkanları biliyosunuz ama milyonlarcasından ses seda yok konuyu soktugum felan yok fikrimi belirttim..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Bleda, 26 Aralık 2005 17:33 tarihinde demiş ki: ben hala fakle oldugunu ve sırf bu arkadaşın kendi çapında "14 yaşındaki birini ezmek için bu adla yazı yazacagına inanıyorum" görüşlerim halada değişmedi . Değiştirebilecek tek şey ise Dünya da bole yaşla yargılayacagına, tartışmayı uzatacagına msn den ekleyip konuşacak medeni bi insan bulursam ki onun olacagınıda sanmıyorum. (geffen eklememişsin ama eklersen memnun olurum, daverc katılman önemli deil ben seviyeli buldugum her yaştan insanla kontakta bulunmak isterim ve sende beni eklersen sevinirim) head ben cevabımıdıda verdim öle bişi olursa enayi diyene haklı derim ve bu sözümdede son derece eminim. [Bu mesaj Bleda tarafından 26 Aralık 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Sevgili kardeşim, seni msne ekliyorum çünkü yeterince dolu, seninle msnden tartışıp kendimi niye yorayım? ben burada herkezi bir şeyi gösteriyorum sırf seni niye değiştireyim? Kız arkadaşıma hala fake diyorsun dünkü mesajlarında demiyordum diyorsun. Ayrıca Admin arkadaşlar iplere baktılar, ve kalp eklediler. Ama biliyorsun bu dünyada adeletsizlikte olucak ki ortada bir terazi olsun. Ben elimden geleni yaptım neysen osun.[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Enayilik...[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Zephyros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ah ulan keşke bende 14 yaşında olup forumda 32423 saat harciyacak zaman bulabilsem. ede ve analitik sınavı var, bu aralar pek cevap yazamiyacağım arkadaşlar... [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 26 Aralık 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 keşke 16 yaşında olsamda analitik sınavıma çalışabilsem iki hafta sonra finallerim başlıyo[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 cleglaw benime vaktim olmuo yaratıorum. tabi üni/ve lisenin daha yüksek kısımlarında ne kadar yaratılabilir tartışılır. kickass denge, öldükten sonra bi gün birilerini ezebileceklerini sanan aptallar içindir. hayatındı başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hala mı tartışıyosunuz?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 öldükten sonra bi gün birilerini ezmek ? türkçe hocana mı selam yollıyım napsam yada boşwer. suç onda değil[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Kusura bakmayın, son 10 sayfayı filan okuyamadım ama o enayi-kişiliksiz muhabbetini hala mı devam ettiriyosunuz... Ne diyim artık Kişisel sorunlarınız için pm atın... Burda millete reklam yaparak hiçbişiy elde edemezsiniz ancak böyle 27-28 sayfalık, okunması imkansız bi topic çıkar ortaya Güzelim konuyu enayi-kişiliksiz tartışmalarıyla okunmaz hale getirdiniz... Ne diyim artık?[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ii tmm yollarsın. ve geffen evet hala tartışıoruz arkadaş tam olarak 7 defa senle tartışmıcam dediginden beri her ne hikmetse bana alf etmeye devam edior. bende inadım inat devam ettiriorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 öldükten sonra bi gün birilerini ezmek ? nedir acıklada anlasın arkadaşlar[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu farki insanların öldükten sonra zengin insanlarda allah katında sözde daha üstün olacaklarına dair yanlış olduguna inandıgım inanca bir gönderme. tabii senin çok geniş(!9 bakış açına göre 14 yaşındaki hayvanların (!) görüşleri degersiz oldugu için heralde gönderme felan yapmayacagımı filan sandın heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 işte herkez kendini biliyor neyse belirtiğin üzere bir haywanla tartışmıyorum.[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 HELAL OLSUN.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 insan için en önemli şey para olduğu anda kendisi önemsizleşir. god doesn't have stick (ne alakaysa)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar