forgiver Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Almanya, para dolu çantayı sahibine veren çifti konuşuyor Alman Bild am Sonntag gazetesi, Antalya'da işlettikleri dükkanda unutulan ve içinde 200 bin Euro bulunan çantayı Alman sahibine teslim eden Erdemir ailesine geniş yer verdi. Haberde, Antalya-Alanya arasında D-400 karayolu kenarında 10 yıldır gözlemecilik yapan Cemil ve Şahizer Erdemir'in, hayatlarında görmedikleri miktarda bir parayı bulmalarına rağmen bunu sahibine teslim ettiklerine dikkat çekildi. Erdemir ailesinin fakir olmasına rağmen parayı son kuruşuna kadar sahibine verdiği vurgulandı. Çocuklarına ev almak için bankadan yeni çektikleri 200 bin Euro'yu gözlemeci dükkanında unutan Alman Fred S. ve eşi, “Türkler hakkındaki olumlu düşüncelerimizi böylece daha da pekiştirdik. Biz buraya 15 yıl önce yöre insanının insanlara gösterdikleri yakınlık ve dostane ilişkilerine hayran kaldığımız için yerleşmiştik.” dedi. Cemil Erdemir ise 200 bin Euro'yu sahibine teslim ettiği için kendisine Alman aile tarafından teklif edilen 500 Euro'luk ödülü reddettiğini belirterek, “Ailemiz fakir, ama mutlu bir aile. Bana ait olmayan ve çalışarak elde etmediğim bir paradan çocuklarıma bir lokma ekmek bile almak istemem.” dedi. Berlin, aa http://www.zaman.com.tr/?hn=240927&bl=haberler&trh=20051225 baya etkiledi ya, belki biraz da ruh halimdem, haber portalı deil burası ama paylaşmak geldi içimden.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 wtf!! Helal olsun adama valla kolay değil o parayı geri vermek.[signature][hline]"Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 geçen posta da okudum galiba bir benzerini de türkün biri yapmıştı...[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hmm 200k euro ve ben ateş ve barut hesabı[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 belki kötülükle vb suçlanıcam ama bu tip paraları geri verenlerin hepsi enayidir.. [spo1=spo]E-N-A-Y-İ B-U-N-L-A-R[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 o aileye o kadar para zarar verirdi bence[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ödül 500 euro ise çok azmış bence[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bleda senin gibiler war başımızda işte allah topunuzu (...)[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Burada ahlak çerçevesi içinde görüşümü belirtmekte serbestim kimsinki bana hakaret ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ahlak mı senin yaptığın ?[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Helal olsun be.Böyleleri olduktan sora sırtımız yere gelmez.Duygulandım şimdi :([signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ee eger bi insan 200k euro yu kaybedecek kadar aptalsa parasını vermem verende enayidir. Bu ahlakal tamamen uyuşur.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: kickass, 25 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki: o aileye o kadar para zarar verirdi bence haklısın.Parası var diye gaspa maspa uğrardı Allah korusun.[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 "paraları geri verenlerin hepsi enayidir.. " derken burada o gariban insanlara enayi diye hakaret ediyorsun, ve bana gelmiş bana hakaret edemessin diyorsun. Ayrıca etmedim, ama istersen ederim.[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ben para bulupta bulan veren herkez enayidir dedim. o admlar gelip bun okur benden şikayetçi olurlarsa ne ala . ama sen abna hakaret etin ve senide şikayet ettim ii günler...[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zirtan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 çok yanlış bir düşünce insan olarak o parayı geri vermek gerekir Erdemir ailesinin yaptığı gibi. Senin yaptıgın VATAN HAİNLİĞİDİR. Ayıp utanmalısın konuşmalarından. senin gibiler yüzünden bu memleket bu hale geldi!! Allah'tan bulun inşallah! umarım tez vakitte akıllanırsınız. ayıptır.[signature][hline].:. | HostBaba.COM | .:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ben bulsam vermezdim doğruya doğru ne yalan söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Allah ın varlığını ispat edebilir misin?[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Helal olsun, böyle insanlar artık cok az var. said: wildpervert, 25 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ödül 500 euro ise çok azmış bence +1[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 istediğini şikayet et. Her zaman görüşüm aynıdır. O namuslu aileye sen enayi diyorsan, ben senin önce yaşına veririm sonrada kişiliğine. bleda..[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bleda bende diyorum ki: O parayı geri vermeyenler aptalın önde gidenidir... Bir insanın küçücük bir hatasını sömüren affetmeyen de aptaldır çünkü...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 poff ya insanlık yapmak enayilik olmuş artık daha ne dielim o 200 bin doları sen bulsan hiç için cız etmicekmi harcarken be adam acaba kimindi ne içindi bu para...[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zirtan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Allah'a inanırım, varlığını ispatla diyenlerle muhattap olmam.[signature][hline].:. | HostBaba.COM | .:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Bleda, 25 Aralık 2005 21:07 tarihinde demiş ki: Allah ın varlığını ispat edebilir misin? Bu dünyayı kimin yarattığı bana ispatla hadi. Bende bunu çok merak ediyorum. Bu dünyayı bu evreni kim yarattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kickass haklısın bu konuşmada da özel mesaj çekişerek anlaşın alan yetkilisi uzaklaştıracak şimdi.[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar