Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

200k euro yu sahibine iade etti

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Almanya, para dolu çantayı sahibine veren çifti konuşuyor

Alman Bild am Sonntag gazetesi, Antalya'da işlettikleri dükkanda unutulan ve içinde 200 bin Euro bulunan çantayı Alman sahibine teslim eden Erdemir ailesine geniş yer verdi.

Haberde, Antalya-Alanya arasında D-400 karayolu kenarında 10 yıldır gözlemecilik yapan Cemil ve Şahizer Erdemir'in, hayatlarında görmedikleri miktarda bir parayı bulmalarına rağmen bunu sahibine teslim ettiklerine dikkat çekildi. Erdemir ailesinin fakir olmasına rağmen parayı son kuruşuna kadar sahibine verdiği vurgulandı. Çocuklarına ev almak için bankadan yeni çektikleri 200 bin Euro'yu gözlemeci dükkanında unutan Alman Fred S. ve eşi, “Türkler hakkındaki olumlu düşüncelerimizi böylece daha da pekiştirdik. Biz buraya 15 yıl önce yöre insanının insanlara gösterdikleri yakınlık ve dostane ilişkilerine hayran kaldığımız için yerleşmiştik.” dedi. Cemil Erdemir ise 200 bin Euro'yu sahibine teslim ettiği için kendisine Alman aile tarafından teklif edilen 500 Euro'luk ödülü reddettiğini belirterek, “Ailemiz fakir, ama mutlu bir aile. Bana ait olmayan ve çalışarak elde etmediğim bir paradan çocuklarıma bir lokma ekmek bile almak istemem.” dedi. Berlin, aa

http://www.zaman.com.tr/?hn=240927&bl=haberler&trh=20051225

baya etkiledi ya, belki biraz da ruh halimdem, haber portalı deil burası ama paylaşmak geldi içimden.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

Ben para bulupta bulan veren herkez enayidir dedim. o admlar gelip bun okur benden şikayetçi olurlarsa ne ala . ama sen abna hakaret etin ve senide şikayet ettim ii günler...[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Sosyal ağlarda paylaş

çok yanlış bir düşünce insan olarak o parayı geri vermek gerekir Erdemir ailesinin yaptığı gibi. Senin yaptıgın VATAN HAİNLİĞİDİR. Ayıp utanmalısın konuşmalarından. senin gibiler yüzünden bu memleket bu hale geldi!! Allah'tan bulun inşallah! umarım tez vakitte akıllanırsınız. ayıptır.[signature][hline].:. | HostBaba.COM | .:.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...