cenin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 @Asteroth koparttın beni euhuhhehue ya ben yapıyorum bunu böleeeee kalbim gibi bembeyaz bir asyfa çıkıyor ne hani bekle mekle de demiyor neler oluyor burada ): [signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' [Bu mesaj cenin tarafından 07 Aralık 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 4 tane resim koydum degisik degisik. Hic kimseye benzetemedi. Iyi , essiz bir insan olmam güzel. ayrica onlar bana benzesin, ben niye onlara benziyorum ehurf.[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: vaniLLe, 07 Aralık 2005 16:26 tarihinde demiş ki: 4 tane resim koydum degisik degisik. Hic kimseye benzetemedi. Iyi , essiz bir insan olmam güzel. ayrica onlar bana benzesin, ben niye onlara benziyorum ehurf. Heh bi insanın daha hiç kimseye benzememesi güsel kendimi teselli edebilirim artık :D huhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aidoness Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ben bi alaka kuamadım ama... [signature][hline]LoST[Bu mesaj Aidoness tarafından 08 Aralık 2005 06:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Oliver Kahn cıktı :D[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... edit: oliber kahm yazmışım [Bu mesaj Platon tarafından 08 Aralık 2005 11:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Michael Douglas'a benziomuşum %53. Tek onu biliyorum gösterdiklerinde :D[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 burt lancaster, maurice gibb, keanu reeves, bing crosby, till lindemann, tom cruise, tori amos??, roberto baggio, george clooney, tupac shakur [signature][hline]laverda yalan oldu.. [Bu mesaj laverda tarafından 08 Aralık 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ishtar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hadi canım:) %70 Charlize Teron %60 Madonna %55 Marilyn Monroe %54 Jodie Foster ne kadar cok kişiye benziyomusum.dur baska bi foto deniyim..[signature][hline]not the end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bi tane daha denedim, spencer tracy %65 charlie sheen %65 alec baldwin %60 benny goodman %60 ken follett %58 hugh grant %53 angelina jolie %53 antonin artaud%53 halle barry %53 sharon stone %53 bu ne yav hep hatunlara benzetti[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 %57 David Beckham dedi : p[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Sticky olsun bu ya :)[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yuh hoşlandığım kızın fotosunu koydum sırasıyla; anette bening** audrey tautou sarah michelle gellar julia roberts avril lavigne mariah carey courteney cox (arquette) ve michelle pfeiffe'a benzetti yuh arada an ette hariç hepsine ayrı bir hastayımdır ehe demek ki kız harbi benim tipimmiş ben unu anlarıma rkadaş :)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bu kızın bir kardeşi olma olasılığı ne :-P[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 0 malesef :) ama dur 3 reism daha var onalrı da taratıyorum şimdi eh:)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ikinci resimde; meg ryan courtney cox hale berry jeniffer aniston norah jones tabii arada 3 kişi daha var d aben opnları benemiyorum yazmadım ehe :) 3. resime bakıyoruz; demi moore grace kelly meg ryan sharon stone 4. resim; patricia arquette brigitte bardot michelle pfeiffer julia roberts demek ki bu kız en çok meg ryan coutney cox arquette (evlendiğini duyduğumda "karatopraklara verin bani babaeyy" diyue zırlamıştım) michelle pfeiffer ve julia roberts a benziyormuş ehe :) tamam bu kıza neden bu kadar hasta olduğumu şimdi daha iyi anlıyorum[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 evet benim kız arkadaşımıda; %71 kirsten dunst, %58 liv tyler, %52 keira knightley'e benzetti. ayrılmıyorum ebetiyete kadar.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Raven, 30 Kasım 2005 22:38 tarihinde demiş ki: vay bea :) ORlando ne alaka yuh artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaNcY Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 laaan bende istiyorum ama nerdeyse 10 dakka oldu hala acilmadi bisi uhuh yardimmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ben kendi fotomu bulamadım bilgisayarda ama kız arkadaşım için, Sofia Copolla, Ursula Andress, Sarah Michelle Gellar, Penelope Cruz, Hilary Duff, Alyson Hannigan, Carrie-Anne Moss, Sharon Tate, Katrina Kaif ve Tori Amos dedi... Öeh ben kimle çıkıyomuşum meğersem... ehehe[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Yalan bu be... Kız arkadaşımın başka bir fotosunu koydum, Nadia Comaneci, Tori Amos, Neve Campbell, Kate Winslet, Julia Roberts, Scarlett Johansson, Katherine Hepburn, Keira Knightley, Anna Kournikova (!) dedi... Yalan dolan bu alet...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 [spo1=koyduğum resim] [/spo] jackson browne %63 jose maria aznar %55 keith moon %51 alyson hannigan %50 (O.o) alberto santos dumont %48 (zerre benzemiyorum, yalana gel) clark gable %46 paul auster %46 diana rigg %44 (anladık bebeksi yüzümüz var ama bu kadar da üstüme gelmeyin bre) monica lewinsky %44 (peki..) enya %44 (moooorniiiieeee utuuuuliiiiieeee)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 monicaaaaaa saerosssssss[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Baz aldığı taramalar duruş kaş-göz yapısı. Ağız ve çene yapısı birde burun. Bunlardan birisi eşleşirse(match) benziyor. 1 den fazlası benziyorsa daha çok benziyorsun :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 coni dip e benziormuşum %81[signature][hline]böhüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Adolf Hitleri denedim Batistuta çıktı lol[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar