Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Madde bağımlılığı!

Deejay_06

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar çevremizdeki madde bağımlısı kardeşlerimize sizce nasıl yaklaşmalıyız? sizce onlardan uzak durup onları dışlamalımı yoksa kendi hallerinemi bırakmalıyız?Çevremde bazı arkadaşlarım o tür maddeleri kullanıyor acaba onların iyiliği için yapabileceğim bir şey varmı?İki çok sevdiğim arkadaşım gözümün önünde eriyor elimden birşey gelmiyor siz olsanız ne yapardınız acaba?[signature][hline]No woman no cry...
Sosyal ağlarda paylaş

tedaviye ikna etmeye çalışmak
bence asla yalnız bırakmamak gerekli bence.
bir an önce tedaviye başlamalı bence.ben bu konuda fazla tecribe sahibi değilim aynı konumunda arkadaşları olan arkadaşlar varsa daha yardımcı olurlar sana heralde.
Allah yardımcın olsun.

bu arada kişisele taşısak bunu ii olur.[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom
Sosyal ağlarda paylaş

Çok yakın bi arkadaşım bağımlıydı ailesine söylemek zorunda kaldım.Yanından hiç ayrılmadım.Beraber barlara gittik hiç içirmedim hep sarhoş ettim onu bi kaç kere yanımda aldı krize girdi yapılabilecek bişey yoktu.
Zamanla bıraktı tedaviye başladı.
Şimdi namaz kılıyor =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

dışlamak bır cozum degıl hatta daha kotu sonuclara yol acabılır.Bence en ıyısı aılesıne haber vermek.[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

ya dışlamak çözüm değil dahada çoğalacaktır sorun fakat bazı dernekler ve yardım kuruluşları var buralara müracat edilmeli bir doktordanda yardım alınabilir isteklilerse bırakmaya

bu kişileri bilgilendirmek ilk görev daha sonra kararları kendilerinin[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye
ne namaz kılmaya ne dua etmeye
eskiden bir kilim aşırmıştım camiden
o eskidi, gittim yenisini yürütmeye
ömer hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi secimleri, baskalarinin hayatlarina akil verme harici karismayi yanlis buluyorum ben.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Sosyal ağlarda paylaş

ailesine haber verin intihar ettirsinler , madde baımlısı kardeşlerimizi sevmeliyiz dışlamamalıyız, aileye şikayet çok saçma zira faydası olmaz.uyarıda bulunmakta fayda var ama bağımlı adam uyarıyı fln dinlemez zaten bırakın naparlarsa yapsınlar.[signature][hline]you may say i'm a dreamer, but i'm not the only one..
Sosyal ağlarda paylaş

@Deejay_06 sen madde bagımlısımısın ?

bom marley = legalizer no woman no cry : bobmarley song + senın ımzan ? wtf[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
-Die_Human, acayip bir günde demiş ki:
abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
Sosyal ağlarda paylaş

çok sewdiiim ve samimi arkadaşm wardı...1 hfta okula gitmemştm (yatılı okul) geldiiimde başlamştı bi kaç kere uyardım olm ypma etme eyleme...o senide alıştaranların kaybedecek bişei yk düzgün bi ailesi yk fln filan dewamlı yanında durdum bi süre sonra çok azalttı bi gün işte evde kalcam dedi bana ailesinede okulda kalcam dmiş...babası bnu yakaladı (çok sertti babası) sıkı denetim altına aldılar ve şuan kullanmıo...bnce dwamlı yanında durmak onunla ilgilenmek göz kulak olmak kullanmasını engellemeye çok yardımı dokunuyor grçkten ne yaparsa yapsın demek çok saçma samimi deilsen belki ama sonuçta insanlık adına düşünsenize...ilerde ölse ailesinin ne kdr üzülceini vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Bağımlılık iyidir, insanda bir yere, bir şeye aitlik hissi yaratır. Kahve de olabilir bu, çok başka bir şey de. Bir de eğer bir arkadaşım madde olaylarına girdiyse kendimden şüphe ederim ben. Zira arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyimdir.[signature][hline]Penguen, Kahve, Su, Makarna, Otobüs Bileti, Paso, Boş Yazılı Kağıdı, FR, Dede Korkut, Mesnevi(Saygı Duyun), Otobüs Uykusu, Otobüste Yanımda Oturan Müthiş Parfümlü Kadın, Otobüste Akıttığım Salya, Aşkım, Okul, Yazılarla Kapladığım Sıra, Küfrettiğim Hoca, Asetat Kalemi, Karışık Tost...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lethious, 30 Aralık 2005 17:23 tarihinde demiş ki:
polise haber verebilirdim. aileden önce bide doktor arkadaşım varsa onunla konuşurdum

+1 orn:
bakınız : aloo 155 cigara iciyorlar yardım edin ark bagımlı . gibi[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Buzx, 30 Aralık 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
Hangi madde?
Madde var bide madde var.

efet ne maddesi bilelimde ona gore bizde tedavi yolu soyleyelim arkadasım esrar . eroin. alkol . sigara .afyon.sogutucu ne bilim bir ton sey war bali felan hangisine bagımlı arkadasın ?[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...