sifreyok Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 arkadaşlar ben erayyirik nicli kullanıcı şifremin yollanması için e-mail adresimi yazdım gelen emailde yazan şuydu Iyi gunler, Bir kullanici bu eposta adresini vererek paticik.com 'daki kaydinin kullanici adi ve/veya sifresini kaybettigini belirtti. Kullanici adiniz, ve de sifrenizi degistirmenizi sagliyacak adres asagidadir. Eger kullanici adinizi ve sifrenizi hatirliyorsaniz bu mesaji dikkate almayiniz. Kullanici adiniz: hacklendimmi Sifrenizi degistirmek icin kullanabileceginiz adres: http://my.paticik.com/authlostpw.php?id=254774&code=195a7f63133cf714df747e54f54852ce Tesekkurler, paticik.com falna filan linke tıkladım bişey olmadı.napcam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bu buranin konusu deil paticik.com bolumune yaz[signature][hline]§ ANCIENTS § Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifreyok Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ya biliorum.ama bişeyi daha biliorumkii çou kişi ko bölümüne girio ve sesimi bu bölümde anca duyurabilirim arkadaşlar nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Alan yöneticisi ilgilenecektir sanıyorum.[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses...... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar