sifreyok Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 arkadaşlar ben erayyirik nicli kullanıcı şifremin yollanması için e-mail adresimi yazdım gelen emailde yazan şuydu Iyi gunler, Bir kullanici bu eposta adresini vererek paticik.com 'daki kaydinin kullanici adi ve/veya sifresini kaybettigini belirtti. Kullanici adiniz, ve de sifrenizi degistirmenizi sagliyacak adres asagidadir. Eger kullanici adinizi ve sifrenizi hatirliyorsaniz bu mesaji dikkate almayiniz. Kullanici adiniz: hacklendimmi Sifrenizi degistirmek icin kullanabileceginiz adres: http://my.paticik.com/authlostpw.php?id=254774&code=195a7f63133cf714df747e54f54852ce Tesekkurler, paticik.com falna filan linke tıkladım bişey olmadı.napcam ya
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bu buranin konusu deil paticik.com bolumune yaz[signature][hline]§ ANCIENTS §
sifreyok Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ya biliorum.ama bişeyi daha biliorumkii çou kişi ko bölümüne girio ve sesimi bu bölümde anca duyurabilirim arkadaşlar nolur
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Alan yöneticisi ilgilenecektir sanıyorum.[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses...... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil
Öne çıkan mesajlar