ghtyu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 counter oynamak için arkadaşlar ile kafelere takılıp oradakilerle kapışırdık.Beraber takıldıgım arkadaşım bana bir oyun buldugunu ve cok zevkli oldugunu söledi.o zaman cevredekikafelerin sadece 2 tanesinde bu oyun vardı ve en fazla 3 pc de kurulu idi.arkadaşım human warrior acmıştı ve banada aynısında almıştı.Ben bu iki karekeride kardeş biliodum. zaten moradonda beraber takılıyorduk.moradondan baskada yer bilmiyordukya gerci :D . arkadaş skill oldugunu ögrenmiş lvl 30 da skillerimizi actırmıştık ahh günler ahhh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben uo dan knight a gecen biriyim oyunu bana gosteren kişi humanları uo deyimiyle mavi orcları pk olarak gostermişti uo da pklarda coğunlukta kendi aralarında sawas olduğu ve lvl (uo da skill) kasmak zor olduğu için human olmayı tercih etmiştim ama sonradan orcların daha iyi oluğuna karar verip charımı bırakıp yeniden basladım ve cok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Valla çoğu türk orc die orc oldum ve bir çok tanıdığım arkadaşlarda orc ve orc oldum. Ne mutlu orc'um diyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 humanlarda ki delikanlılık oranını arttırmak için...[signature][hline]Knight Offline ~ SilkRoad Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Baelithilie, 30 Aralık 2005 01:08 tarihinde demiş ki: Ben oyuna ilk El- Morad saflarında başladım. Çünkü o sıralar ciddi bir con. oyunu hazırlığındaydım ve elf mage oynatacaktım. Bende Baelithilie nickli el morad magei actım sarı uzun saclı tipi (en azından "saçlar uzun kulakları kapatıyor" diye avuttum kendimi :'( ) Oyunda muhabbet faslında o charla oynadığım sürece mümkün olduğunca elf gibi davranmışımdır sanırım. ( rune ile aramızı bu güne getiren bir etmende budur bence) Yanıtım mesajının tamamına. Bu benim online olarak oynadığım ilk oyun. Hatta bunun dışında pcde çok önceleri civilization oynuyordum. Birkaç kez de "soldier of fortune" gibi bir oyun oynadım. Ancak single oyunlarda bilgisayarın vereceği tepkileri tahmin edebildiğinizden, özel bir strateji geliştirmenize gerek kalmıyor. Online oyunları bu yüzden sevdim. Ancak bu oyunda eksik olarak gördüğüm şeylerden biri bu. Özellikle savaş zamanlarında, her iki ırkın birer lideri olmalı ve saldırı/savunma taktiklerini onlar vermeli diye düşünüyorum. Çünkü bir zaman sonra herkes kafasına göre takılıp "allahallahallah" nidalarıyla hareket etmeye başlıyor. Daha önce de belirttiğim gibi "Lord of the Rings" kitabından çokça etkilendim ve henüz filmi yapılmadığı zaman bu konu üzerine çok tartıştık arkadaşlarla. Tolkin'in gerçekte ne anlatmaya çalıştığı, orta dünya düzeninin ne olabileceği, ırkların özellikleri vs üzerine epey kafa yorduk yani. Bu oyun da iki ırkla sınırlı kalmayabilirdi bence. (Tek ırkın daha da sıkıcı olacağını, hatta o zaman böyle bir oyuna gerek olmayacağını düşünüyorum). Söz ettiğiniz diğer oyunları bilmediğimden, ilgili ırklara dair bir yorum yapamayacağım. Ama örneğin 3. ırk kesinlikle Elfler olmamalıydı. Herkes bunu tercih ederdi fikrimce ve oyunda belli bir denge kalmazdı. Irkları oynatırken özgün dil geliştirme fikri çok hoşuma gitti. Bunu düşüneceğim :) RuneLaFey nickli arkadaşa da yanıt gibi oldu biraz bu. Ki kendisinin konuya bakışı da (elbette diğer arkadaşlarda olduğu gibi) çok hoş ve özgün.[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses...... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chayubasidan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 %50 şans ikiside güzeldi girişteki resimlerde.Ama sonuçta o karakteri o konuma yine kendin getirecektin.Amaçta oydu zaten.O konuma geldiğinde Ko da hayalin gerçek olmuş gibi olacaktı.Ama o % şansı gibi bir tad alamadım çünkü Cyhperde başladım lvl 60 olduğumda playerların 3-5 kuruşa sattığı itemleri aldım ve o hayaldeki karakter gözüme bir hiç gibi göründü.Sonra Dieze geçtim, ama zevk almayarak.Oyunu güzelleştiren oyunu oynayan insanlar oyundaki karakterler değil bence. Cem Yılmaz'ın esprisi "Uzalıda olsa insan insandır" insanı insan yapan oyundaki karakteri değil yani anlatmak istediğim. Bilmiyorum belki saçmaladım ama böyle yazmak geldi içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: AnuriaAlptekin, 28 Aralık 2005 00:37 tarihinde demiş ki: Özellikle Orclar'a baktığımızda, genel özellik itibarıyla barbar, vahşi, acımasız hatta birbirlerini dahi yiyen bir ırktır. Burdan yola çıkarak, oyun sırasında yapılan ks'lerin, edilen küfürlerin, bir grubu yatırmak için nedensizce grubun üzerine çeşitli yaratıklar çekip görünmez olan rougeların, partiye yada clana alınmadığı için sövmelerin vs vs vs. anlaşılır bir yanı olmaktadır. Ama konuşmaları ve tavırlarıyla medeni bir çizgi izleyen Orc, gerçek bir Orc değildir aslında. Yada Delos'da özellikle size durduk yere pm atıp küfreden bir Human, yanlış ırk seçmiş biridir sadece. şimdi arkadaşım bana okudunu anlamıyosun felan demişsin benmi yanlış okuyorum acaba bu dediğin nedemek bana açıklarmısın [Bu mesaj sTs tarafından 30 Aralık 2005 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Chayubasidan.... Yo, saçmalamamışsın. Elbetteki karakterleri oynayan insanlar güzelleştiriyor bu oyun. Aksi taktirde online oyunun ne anlamı olur ki. --------- STS.... Anlamak istemediğin şu sanırım; ben "Orclar'ı oynayan insanlar barbardır, allah belasını versin karus ırkını seçenlerin" demiyorum ki. Bi dakka. Ne demek istediğimi söylemeyeceğim, öncesinde bir soru sormak istiyorum çünkü. Yüzüklerin Efendisi'ni okudun yada izledin mi? P.S.: 3. sayfanın sonuna göz atın[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses...... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar