Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden Orc, neden Human?

AnuriaAlptekin

Öne çıkan mesajlar

said:
PiCaLLo_TR, 28 Aralık 2005 16:38 tarihinde demiş ki:
Orc olduğun zaman
1. Dupper diyen olmaz.
2. Macrocu diyen olmaz
3. KS olmaz , hatta spotunuza gelen bile olmaz. Yeni char acarsaniz arkadaşınız yoksa level bile kasamazsınız.
4. Pm cok nadir gelir ve gereksiz birşey sorulmaz.
5. Benim gibi nation transfer yapmişsanız humanlar tarafından maradonda küfür yersiniz.

Bununla ilgili tam zıt şeyler de anlatabilirim, özellikle ks ve pm konusunda. Hatta townda çoğu zaman pm bloke geziyorum neredeyse.

( Lütfen 3. sayfanın sonuna bir atın)[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses......
------------------------------
Server:Xigenon
Nation: Karus
Job: Elemantal Lord
Clan: New_Age (Leader)
Lvl: 6x
Np: şimdilik yeterli değil
Sosyal ağlarda paylaş

Senaryonun Türkçesi yok bende. Gerçi İngilizcesine de baktığımı tam anımsamıyorum ama, "Yüzüklerin Efendisi"ni bir kaç kez okuduğum için, bir önceki sayfada bunları yazdım. Hoş, bazı nedenlerden dolayı özellikle girmek istemediğim bir alan daha vardı ama, belki sonra...[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses......
Sosyal ağlarda paylaş

Cafede fiyatlar yüksek galiba :)

(Lütfen 3. sayfanın sonuna bir atın)[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses......
Sosyal ağlarda paylaş

oyunla 16 yaşındaki yeğenim sayesinde tanıştım, ilk kez bu tarz bir oyun oynadığım içim ilk önceleri çekici geldi. Krakter seçiminde human-warior u tercih ettim, çevremdeki oyuncuların tamamı nın ork olması beni hiç etkilemedi. Fantastik romanları severim Diablo, Yüzüklerin Efendisi, Ejderha Mızrağı serisinin 6 kitabını daha önceleri okumuştum. Bu oyun Bana Ejderha mızrağını hatırlattı. Hemen her kitapta arkadaş grupları ve grup üylerinin vasıfları (büyücü, savaşcı, şifacı rahipler vsvs) tasvir edilir. Solomniya Şovalyelerinin düsturları (kısaca: onurum yaşamımdır, derler) ve Büyücü Raistlinin ikizi Savaşçı Caramon'un karakter özellikleri karakter seçimimde belirleyici oldu . Her ne kadar Raistlinin hırs ve azmini takdir etsemde, büyücü hasta ve fizik olarak çelimsizdi. Kısaca Karakter seçimimi bu kriterlere göre yaptım ve karusa karşı mücadele etmek için mücadele etmeye çalışıyorum:)
Sosyal ağlarda paylaş

walla hep insan arkadaşlarım vardı ondan actım bende aresteydim 59 da bıraktım dieze gectim şimdi 61 ama orc olmak istiyorum bu yuzden 61 okcuma karşıolık lvl 60 mage orc werseler razıyım nedenini bilmiyorum ama her serverde bana göre orclar biraz daha güçlü gibime gelio nedense...
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu kastediyorum zaten aragorn. Oyun da o filmden (aslında kitap) esinlenilerek yapılmış.
Bu arada Sabrina oyunun hikayesinin Türkçe çevriminden söz etti ama, henüz detaylandırmış değil.

P.S: Lütfen 3. sayfanın sonuna bir göz atın [signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses......
Sosyal ağlarda paylaş

pehh yazını okudum bana saçma geldi yada sinir bozucu neden;
alenen orclara hakaret ettin bence

senin dediğin kötü insanlar orc olsun iyi insanlar human olsun demeye gelio

ben her oyunda ne olursa olsun herzman kötüleri yaratıkları seçerim neden çünkü hep kötüler ölür kötüler kaybeder bende kaybeden tarafta olmak istiyorum çünkü kaybeden tarafta olunca daha çok mücadele ediyosun daha zor ve zevkli

bu herkonuda benim için öle oluyo TV de gezerken tanımadım takımalr maç yapıyo, izlediğimde içimden yenilen tarafın kazanması gelio, bi bokx maçında dayak yiyenin kazanmasını istiorum karakterim böle

ama ben KO ya başlarken bi değişiklik yapayım iyileri seçeyim dedim 2 gün oynadım arklarım apar topar orc yaptılar beni :D

wallaha çok memnunum hatta şükür diorum beni orc yapan arklarıma humanlara nefret kin besliyorum artık :D

parolamız= orcuz adamın a. ruz :D[signature][hline]"ÇARŞI"
"BEŞİKTAŞ OVASI BOZKURT YUVASI"
"BURASI TÜRKİYE YA SEV YA TERK ET"
Sosyal ağlarda paylaş

Saçma bulmana birşey diyemem, tamamen görüş meselesi. Ama Orclar'a hakaret etmiş olamam, zira imzaya dikkat edersen ben de bir Orc'um.
Günlük yaşamında nasıl bir insan olduğundan ziyade, oynadığın ırkta nasıl biri olduğunu (yada olman gerektiğini) sorgulamak istedim. Dünyalar iyisi ve bir karıncayı bile incitmekten çekinen arkadaşım bu oyunda Orc ve gerekçe olarak "insanlardan hoşlanmıyorum artık, karanlık tarafı seviyorum" diyor. Dolayısıyla "iyiysen Human, kötüysen Orc ol" anlamına gelebilecek birşey söylemiş olamam. Ama ırk seçerken de (eğer bilinli bir tercihse) kimi özelliklerimizin etkisi olduğunu düşünüyorum. Yazıyı bir kez daha okumayı ve diğer yorumlara bir göz atmayı dene istersen. Yanlış anlamışsın gibi geldi.[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses......
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DuranzaL, 29 Aralık 2005 08:31 tarihinde demiş ki:
ııyyy..orclarin o mukussu renkleri ve o iğrenç suratlari yokmu...
orc karakterim olacağına goblin bouncer bi karakterim olmasini yeğlerim.. hiç olmassa zipliyo şeqer şhey :)

o kadar da kötü mü ya??? :)[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses......
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...